Jump to content

Moto Zajednica

Sym symply pitanje u vezi CDI-a...

Recommended Posts

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Pozz drustvo, imam sym symply 2008. god. hocu da kupim odblokirani cdi pa sam u dilemi da li je kod njega napajanje sa akumulatora ili namotaja? Kako to da znam? Dzek je 4+2 ali sam stavljao od komsije njegov cdi takodje 4+2 i skuter je verglao ali nije htao da upali, zvao sam moto bike i reklli su mi da moram da proverim prvo odakle se napaja da bi znali koji da mi posalju...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

možda ti pomogne sličica, mada bi cela šema instalacije bilanajbolje rešenje, ili instrument u šake pa da se prate žice

post-13916-0-73726700-1370024573_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 483 postova
  • Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style

Nemoj da kombinujes CDI bez obzira sto je 4+2 kod svih modela su izokrenuti pinovi. Izgoreo sam par komada dok nisam skapirao. Napajanje ces lako proveriti,razdzekujes CDI, das kontakt iprobnu lampu vezes na masu, a drugim krajem pipas dzekove, ako zasvetli onda je napajanje preko akumulatora. 95% skutera nema elektronsku blokadu, vec dizna, siber grlo karba, auspuh, varijator i to je to. Ako ti je motor 4T sa povecanjem broja okretaja mozes napraviti veliku havariju na agregatu, nego vozi to, stekaj kintu i kupi veci motor. Pozz

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Hvala na odgovorima, na varijatoru nema blokade i na auspuhu to sam proverio, Teletrade ovlasceni servis za Sym u Bg-u mi je odgovorio na e-mail da je kod mene blokada na CDI-u i da mi treba odblokirani ali kod njih je 3preko 3000 din. dok u moto bike-u imam od 800 ili 1000 samo moram da znam odakle se napaja cdi...

Cisto da znate pisem sa ortakovog profila hehe zato u potpisu stoje ovi opaki motori a ja pitam za skuter ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja