mikri 3 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li netko zna nesto vise o ovom motociklu osim osnovnih podataka i meni malo slabe jacine od 27.7kw ,spada navodno u supermoto mada njena tezina ne ide tome u prilog (155kg) ali zato dizajn je savrsen ,ovu hondu sam mnogo vidjao po Italiji a kod nas ne ,cena je veoma pristupacna .Jedno vreme sam i hteo da je kupim ali sam odustao zbog snage i mnogo velike ponude prodaje ovog modela tj . kao da ga se svi zele resiti vec posle godinu ili dve ??? pa sam ipak uzeo yamahu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 28, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan U sustini si sam dao odgovor na postavljeno pitanje, sem dobrog dizajna ova Honda nema nista posebno, zovu je "supermoto igracka" i slicno tome! Ne mogu sad da trazim ali bilo je testova u Moto pulsu koji je detaljno obradjuju, misljenja su jednoglasna: Motor za zabavu nizeg ranga, jevtin pristupacan, lep, nezahtevan za voznju, neupotrebljiv za takmicenja. Pa ti vidi... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Zastareo agregat, ali dugotrajan i pouzdan. Slab, mozda dobar izbor za prvi supermoto. Mozda i ok kombinacija ko nije preterano zahtevan , a treba mu supermoto za po gradu. Meni licno je i lep, ali je to stvar licnog ukusa. Slazem se sa gore navedenim, supermoto igracka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan sofft model mada mislim da se moze naviti i 10konja vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena se napolju krece oko 3000-3500e ( 2005 :o ) ,zaista pristupachna, po meni odlichan izbor za prvi supermoto :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Agregat je uštinuti Dominator, kad se počupa katalizator i ostalo može da se dobije koja KS. Ono, klasičan - fun bike... Meni je lep al ne bi znao šta sa njim da radim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa za grad i mozhda za neke krace distance po meni odlichan... sry za off ali odlichan potpis Cope Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 28, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Honda je zamislila taj bike kao uvodni u svet motociklizma. Nisam siguran da im se ta ideja isplatila...videcemo koliko ce potrajati..mislim u prodaji. Meni se lichno svidja, chak sam chekao dan kad ce biti izlozzen u Centru S,da bi ga pazario...ali kad sam video kolicki je... E,sad...vozio sam Dominatora,i znam koliko je zzivahan i dobar taj agregat. Mislim da bi se moglo izvuci i chitavih 45 ks koliko i Dominator ima(mislim?!) Mislim da si dobro odabrao shto si uzeo XT 660! I nek je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Decembar 28, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna cenu ovog motora kod nas, da li se uopste prodaje u Centru S??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/katalog_prikaz.php?id=70&trazi=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 28, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Honda - FMX 650 Kategorija: Enduro / offroad Kubikaza: 644 cc Snaga: 27.7 KW Karakteristike: Tip motora: 4-taktni Hlađenje motora: Vazdušno Rezervoar: 11 litara Prednja kočnica : Disk Zadnja kočnica: Disk Prednja guma: 120/70 x 17" Zadnja guma: 150/60 x 17" Dimenzije: Dužina: 2151 mm Širina: 823 mm Visina: 1157 mm Težina: 163 kg Cena: 6845 eura Ne mozz da prodje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Decembar 28, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Honda - FMX 650 Kategorija: Enduro / offroad Kubikaza: 644 cc Snaga: 27.7 KW Karakteristike: Tip motora: 4-taktni Hlađenje motora: Vazdušno Rezervoar: 11 litara Prednja kočnica : Disk Zadnja kočnica: Disk Prednja guma: 120/70 x 17" Zadnja guma: 150/60 x 17" Dimenzije: Dužina: 2151 mm Širina: 823 mm Visina: 1157 mm Težina: 163 kg Cena: 6845 eura Ne mozz da prodje!!! Hahahahahahahahahahahaa ;D ;D ;D ;D :D :D ;D ;D ;D :) :)... Prsli nachisto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan 6845 eura za te pare moze XT660R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skupo :-X Ali cena za polovan i nije losha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...