SupDigitalEye 0 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim forumasima! Eh, kao sto naslov kaze odlucio sam da kupim svoj prvi "motor". Kazem motor jer sam pre imao samo skutere, pa eto zelim da predjem na brzinca. Imam 18 godina, visok sam 193 cm. Bacio sam oko na polovnu recimo iz 2008 Yamaha YZF R125 koja je presla negde oko 12 000 km. Zanimaju me vasa misljenja da l' je to dobar prvi izbor? Najbitnije mi je, da l' sam previsok za nju? Ne zelim da vozim i kicmu da lomim, ili noge da ne mogu da stavim. Svako mislenje, savet o tom motoru i odgovor na moja pitanja je dobrodosao! Hvala unapred! Srdacan pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ciza-majesty 4 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Visina od 193, na R125, nikako.... Izgledaces na njemu, blago receno , smesno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Maj 26, 2013 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti je bolji izbor od 125 honda varadero, bas je veliki motor na oko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SupDigitalEye 0 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskreno ne svidja mi se ta Honda. Inace ne volim enduro/cross. R su mi nekako najlepsi. Znaci mislite da je premali, da ne mogu da ga vozim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 26, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da ga vozis ali...i ja sam sa 191cm vozio 600r pa je izgledao kao pocket bajk ispod mene,jos sa suvozacem : tragikomedija .Za nas krakate samo enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Maj 26, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da ga vozis ali ti nece biti prijatno. Mnogo ces da budes savijen , a izgledaces kao da sedis na poni bicikli sa spustenim sedistem. Razmisli o Yamahi WR 125 X ( supermoto ) ne znam da li ti se ta kategorija motora svidja , ali WR ti je relativno veliki motor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Sve te zujalice su premale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan svi su ti rekli istinu...gledaj neki veci motor.vece kubikaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Maj 26, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan @SupDigitalEye: A jel imas A2 dozvolu? Ako je imas izbor motora ti je mnogo veci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 26, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Tvoja visina i taj motor ne ide burazeru, bices zgrcen ko bajata kifla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Maj 27, 2013 Malinar u pokusaju, 1693 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Nije lako visokim pocetnicima, nikako. Preporucio bih ti kawu zx6r 636 2001-2 god, ali si mozda i zakonski (ne znam kako su regulisali polaganje po novom zakonu) i iskustveno premlad za nju. Nije previse agresivan motor,a karoserijski je bas veliki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 27, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Nije lako visokim pocetnicima, nikako. Preporucio bih ti kawu zx6r 636 2001-2 god, ali si mozda i zakonski (ne znam kako su regulisali polaganje po novom zakonu) i iskustveno premlad za nju. Nije previse agresivan motor,a karoserijski je bas veliki. 636? za pocetnika? Je l' vam poznato da se to vozilo na trkama? Decko lepo hoce da krene od manjih motora, vi ga sputavate na neke nindze i transalpe. Prvo sto je to mator motor drugo sto nece uzivati na njemu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Maj 27, 2013 Malinar u pokusaju, 1693 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Nije lako visokim pocetnicima, nikako. Preporucio bih ti kawu zx6r 636 2001-2 god, ali si mozda i zakonski (ne znam kako su regulisali polaganje po novom zakonu) i iskustveno premlad za nju. Nije previse agresivan motor,a karoserijski je bas veliki. 636? za pocetnika? Je l' vam poznato da se to vozilo na trkama? Decko lepo hoce da krene od manjih motora, vi ga sputavate na neke nindze i transalpe. Prvo sto je to mator motor drugo sto nece uzivati na njemu. U pravu si potpuno,ali sam napomenuo da je mozda premlad za taj motor, to ne znamo ni ti ni ja, vec samo on. U svakom slucaju, vozio sam tu kawu oko godinu dana i nije previse divlja,ali nije ni za pocetnika. @SupDigitalEye jel mora bas taj famozni R ili bi razmotrio neki maxi scooter ili naked? Ja sam ranije mrzeo skutere, ali maxi skuteri su ti drumske ladje, tako da sam za sada ipak pristalica ovog tipa motora. U pravu je milosmtt, ako nemas dovoljno iskustva, bolje ne sedaj na jak motor, iako svi misle da ce to u prvo vreme samo polako, kakav god ti bio vuce te, veruj mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ZX6R '99 bila prvi motor i evo jos sam ziv. Mislim da smo apsolvirali o izboru motora na stotine izlizanih tema. Da je kod nas normalno ko sto nije, pa da sledece sezone ili dve uzmes nesto drugo ali ... Glupo je nekoga ubedjivati da kupi nesto drugo ako se kupcu dopada R. Vremenom ce mozda promeniti misljenje. Sto se tice te 125,izgledao bi smesno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SupDigitalEye 0 Napisano Maj 27, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima! Nista onda nema od R serije.. Slobodno preporucite nesto! zx6r? da l' ja to mogu da vozim? Ja imam 18 godina i imam samo psp za skutere 50 kubika, tek treba da polazem. Al' cini mi se da kad polozim nmg preko 500 kubika ili 30 kilovata, tako nesto? Preporucite nesto onda slicno! Skutere ne bih, ima i lepih nakeda, zavisi kakvih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaX 5 Napisano Maj 27, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: Čačak, Srbija Motocikl: Fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Sa tim godinama mozes da vozis motor do 35 kilovata i odnos snage i mase manji od 0,2 . moja preporuka Yamaha tdr 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SupDigitalEye 0 Napisano Maj 27, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan A Aprilia rs 125? Da l' je ona ista veca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 27, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Druze bre uzmi ono sto ti srce hoce, ako ces uzivati u svakom kilometru sa osmehom na licu neka padne r125 p.s.zaobidji hyosung Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SupDigitalEye 0 Napisano Maj 28, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze bre uzmi ono sto ti srce hoce, ako ces uzivati u svakom kilometru sa osmehom na licu neka padne r125 p.s.zaobidji hyosung Haha, pa hocu uzivati sigurno. Nemojte mi pisati za potrosnju i odrzavanje, znam da je poskupljau svojoj klasi, para imam. Samo me zanima da l' sam previsok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 28, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Covece ja sam vozio sa 16 godina i tvojom visinom tomosa atx. Nema to veze na svaki motor ces se spakovati. Onda sam vozio yamahu tdr 125 i na nju sam se spakovao. Taj r125 jeste mali ali ako ti se svidja kupi vozi se zezaj se! To je motor koji se ne kvari! Sipaj i vozi ckeeee beogradske! Aprilia rs 125 je veca i to je bas super motoric! Sve zavisi sta se tebi vise svidja! To sto je gospodin cyber preziveo su sjajne vesti ali eto neko ne prezivi neko prezivi. Masovna sarana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 28, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan šta zezate čoveka, traži hajabusu šalim se, kupi šta ti se najviše sviđa............i ja sam sa mojim većim gabaritom vozio par puta hondu 600rr............... imaš dosta izbora, nindžu 250, cbr250, apriliju, yamahu, sve sportske replike............ čuo sam da se nindža dobro pokazala............ srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...