BigRider 1659 Napisano Maj 23, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Као што сам већ напоменуо у теми о планирању овог путовања,велика жеља ми је била да посетим овај манастир који је јако битан за православље уопште и за сам српски народ,у виду духовности и националног идентитета.Та моја жеља се јавља када сам као још увек дечак спознао своју националну свест,и то у усто време када сам и почео да возикам свој први Томос,са отприлике 11 година, Рекао сам себи да ћу једног дана отићи на Свету Гору и то по могућству мотором,али све ове године нисам возио ништа што би могло да издржи ово дугачко путовање. Коначно сада када сам дошао до адекватне машине за овакав подвиг реших да се осмелим и да почем да рамишљам о овом путовању. Прво што сам урадио је да сам поставио тему да видим колико би нас било заинтересовано и да они чланови који су већ били поделе своја искуства са нама. На моју велику радост наилазим на велико интересовање од стране чланова МСЦ а и од других форумаша са овог сајта,такоће се јавило јако пуно људи да подели своја искуства са нама и помогне у својим саветима и разним информацијама,на чему смо и ја и цела екипа која је била неизмерно захвални!!! Желим да напоменем да ми је јако жао чланова који су морали у последњем тренутку да откажу иако су свим срцем већ били спремни да крену!!! Такође ми је жао и оних који су итекако хтели да иду али нису могли ни да планирају због својих обавеза у животу...и зато предлажем да ово буде сваке године по једном организовано,јер браћо моја ,вреди ,итекако вреди сваком од нас да оде тамо и осети оно шта смо ми доживели и осетили,због чега више наши животи неће бити исти,јер смо богатији пре свега духонво,а да не причам колико сам бар ја у души мирнији откако сам био на Светој Гори Атонској!!! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan svaka ti je na mestu bigi,nadam se da ce ova ideja ziveti medj nama svake nardne godine... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce postati tradicija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 23, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Путовање је било планирано за 15.Мај.2013 у 7.00 са Аутокоманде,али ја сам морао да кренем из Новог Сада дан раније да преузмем саобраћајну дозволу,без које не бих могао да изађем из Србије,а и да код нашег нам Дарета решим неки проблем са струјом,ево и пар слика пута до БГ и у БГ... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 15.Мај 7.00ч. Аутокоманда Полако се скупља екипа,а долазе и неки чланови као што су Даре,Арса и Карлито да нас испрате и пожеле срећан пут. Хвала момци заиста!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Крећемо лагано аутопутем до Велике Плане,јер је магистрални пут око Младеновца јако лош па смо хтели то да избегнемо,тамо нас чека Лаки који је ту дошао из Ковина и после доручка и кафе,настављамо магистралним путем према Јагодини где нас чекају Панта и Тони Клифтон...Такође и ту правимо предах уз кафицу у лепој Јагодини и настављамо према Лесковцу кроз градове који нам наилазе,Ћуприја,Ражањ,Алексинац... ЈАГОДИНА Uploaded with ImageShack.us АЛЕКСИНАЦ Uploaded with ImageShack.us Пошто је магистрални пут био јако лош и некима од мотора су испали неки делови успут,укључујемо се на аутопут и до Дољевца где поново настављамо локалним путем стижемо у Лесковац...А у Лесковцу коначно стижемо у етно брвнару Грош коју свима топло препоручујем јер је храна врх,а цене ниске!!! Ево и пар слика из ресторана... ЦРНИ И БЕЛИ ТАМАНЕ ДИМЉЕНУ ВЕШАЛИЦУ... Uploaded with ImageShack.us [/img] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ТОЛИКО ЗА САДА ...СУТРА НАСТАВЉАМО... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 24, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan 16.Maj... Крећемо из Лесковца око 06.30 ч. а претходно смо се снабдели горивом на бензинској пумпи код мог другара који је и сместио на спавање четворицу од нас једанаесторице,и овом приликом му се захваљујем у име свих нас!!! ВЕЛИКО ХВАЛА ЖАРСОНЕ!!! Од Лесковца до Врања возимо веома умерено и лагано и уживамо у сваком километру,јер пролзимо кроз дивне пределе јужне Србије,а у Грделичкој клисури посебна радост! Кривине и пут нов,за обарање душу дало!!! Стижемо у Врање и ту смо одлучили да направимо предах и попијемо кафицу и нешто чалабрцнемо...свратисмо у Мотел Брање који је на само 200тинак метара од самог пута!!! Е сад пошто смо већ стали рекох да сликам сваког понаособ и да Вам представим све моје саборце појединачно,ред је да знате даље са ким имате посла!!! Да кренемо од најстаријег у екипи,чика Црни и његов син Пеђа,звани Бели Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ово је наш брат Румба фром Дорћол Хисторикал!!!! Uploaded with ImageShack.us Ово овде је Ђукси познат свима као Ђура и његов сувозач,анаш ГоПро сниматељ Браца(византинац) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us још један зубар у Макси екипи Тони Клифтон Uploaded with ImageShack.us Скохајм ...мало прича али се смеје до суза разним нашим глупостима ... Uploaded with ImageShack.us мој млађи али тренутно већи брат Лаки_90 Uploaded with ImageShack.us Панта_кг или Брат Пантелејмон како га сад ја зовем после овог путовања Uploaded with ImageShack.us И наравно човек због кога смо плакали од смеха ...Немања лесковачки београђанин за ога је гарантовао Ђура!!! Чова је луууууд Uploaded with ImageShack.us ...и моја маленкост БигРидер Uploaded with ImageShack.us Ево и пар слика са доручка... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 24, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan После преласка у Македонију стајемо на пумпу и ту се сликамо,сипамо горива коме треба.... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us и даље настављамо према Грчкој...успут се сликамо на археолочком налазишту Стоби где смо свратили јер смо мислили да тај ресторан који је био ту још ради...али не ради!!! Uploaded with ImageShack.us Кроз Македонију се одужило због путарина,честих стајања,наизменичног пропуштања возила у тунелима... али било нам је ок ево и пар слика ... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us то би било то од Македоније...Када смо прешли грчку границу ту направисмо паузу за сладолед и кафицу!!! Ја сам морао да окачим и поред наше заставе и грчку!!! Као прави брод!!! Uploaded with ImageShack.us 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 24, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Кроз Грчку смо углавном ишли аутопутем,рутом коју је направио Ђукси и он је даље водио целу екипу!!! Прошли смо поред нека два мања језера ја немам те слике али ево позајмљујем неке од Панте,надам се да се Панта не љути!!! Овде после наплатне рампе смо стали јер је мене рампа ударила по визиру од мотора...сав сам се нешто заблесио и нисам пазио кад треба да прођем и умало да будем и ја РАМПАШ као неки!!! такође смо стали јер је сувозач Цног,његов син Бели умало заспао на мотору,Варадеро удобаааан,па се сав уљуљушкао као беба!!! Ту смо установили да Ђура и Браца Имају ексер у гуми и констатовали да га не треба дирати све док дихтује!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us и тако после 10ак сати развлачења и крајње лаганог путовања са гомилом стајања стигосмо и до мора до Ставроса. Uploaded with ImageShack.us одакле крећу кривине,где смо се нас четворица мало напалили и одмакли у обарању и коначном уживању у правој вожњи ...после неког времена стали смо да сачекамо остатак екипе али њих нема и нема и нема ...у даљини видимо како нам се приближава неки мотор али по звуку препознајемо да није наш ...долази до нас Немац на Харлију и каже нам да је срео екипу и да је неком од њих нестало горива ...питамо се коме... Мислили смо да је Немањи са Доминатором кад оно није њему него брату Румби и да не беше нашег др Тонија са цревцетом од инфузије и искусног чика црног да направи вакуум било би чупаво!!! Саставили смо се поново и лагано обалом одјездили до Уранополиса. Uploaded with ImageShack.us Тамо смо сместили моторе на градском паркингу који се чува и није скуп,за око45сати нешто мало више од 4 евра. Uploaded with ImageShack.us После смо се исцењкали се ту за смештај(нас 11 за 100евра )Али ко не плати на мосту,плати на ћуприји,ово кжем јер нас је после вчера која и није била ни обилна ни ништа посебно изашла 180 евра!!! Али добро нека је сва штета у томе...после смо мало прошетали по Уранополису,појели сладолед и полако на одмор јер сутра је нови дан и чека нас пуно узбуђења,па ваља одморити!!! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 24, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ПА ДА НАСТАВИМО ... 17.Мај...Уранополис ...после устајања,каше,доручка одосмо да преузмемо тзв.визе за Свету гору или како се стварно каже Диамонтирио...дођосмо на време до места где се купују катре уа брод,али тамо гужва и то велика гомила људи,монаха ,нешто чека ...после неког времена смо сазнели да је наводно море немирно и да брод не може да крене ...хмм...одмах ми би сумњиво,ал ајде реко нећу да мрачим и да мислим негативно,ипак идем на свето место!!! Касније су пар људи потврдили моје сумње,..то је фора да људи мало оставе новаца у ресторанима и кашићима док чекају ...ал добро није сад то толико битно ,њима на душу!!! ево пар слика док чекамо карте... ДИАМОТИРИО Uploaded with ImageShack.us Екипа спремна ...једино деда који је сликао мало исекао Белог!!! Uploaded with ImageShack.us а ово је вероватно монах из Земуна ... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Чика Црни рођен да позира ... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Коначно смо видели да је маса нагрнула и некако Панта и Лаки се прогураше и купише нам карте!!! ево пар слика са дока и са брода да вам дочара атмосферу ...мада је мени било изузетно мука на броду!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Коначно стигосмо и луку Јованицу...ту нас је сачекао монах и ракао нам да морамо да сачекамо бус који ће доћи по нас ...на шта је Црни питао да ли може да се окупа у мору ..наавно саопштено му је да нема благослова за купаће и Црни се задовољио само сунчањем... у хладу смо чекали и одмарали ... Лука Јованица Uploaded with ImageShack.us екипа се сморила на сунцу ... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Дошао је бус и возио нас као кромпире до манастира,јер ту нема асфалта све је планинска стаза ...и коначно,хвала драгом Богу стигосмо у манастир Хиландар!!! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 24, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Када смо стигли у манастир Хиландар,дочекали су нас и спровели до неке као чајџинице,где су нас послужили кафом,ратлуком и водом са бунара...поделили нам коверте у којима су биле цедуље на које треба да напишемо имена наших живих и мртвих које желимо да се спомену у молитвама монаха... ево и пар слика где су нас и како лепо примили и конака где ћемо спавати. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Настављам касније ...будите ту ...тек следи интересантан део !!! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 24, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Рекоше нам да је у !7ч. литургија,па касније вечера,што многи од нас нису чули па су вечеру и прескочили...али док смо имали времена мало смо обишли манастир и око њега ...успут смо се шлепали са неком групом из Чајетине која је имала водича па смо сазнали о обишли многе битне и занимљиве ствари... Овако монаси обрађују земљу и сами производе храну... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Трпезарија из доба Краља Милутина Uploaded with ImageShack.us Костурница где се стављају лобање свих монаха који почивају на Хиландару Uploaded with ImageShack.us Врт Богородице Тројеручице Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Реновирани део манастира...прелепо!!! Uploaded with ImageShack.us 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 24, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan 18.Мај Манастир Хиландар После јучерашњег дана препуног утисака и превирања разних емоција у мојој души,поготово за време литургије,добили смо буђење звоном које нас је тргло из сна ...неки су остали да спавају а неки су отишли на литургију...на крају смо сви присуствовали литургији ко мање ко више...после ручка(доручка) како га монаси зову,имали смо времена да посетимо још неке ствари као што су ризница у којој не сме да се слика,као ни у цркви а ни у трпезарији...посетили смо крт Цара Душана ,маслину Цара Душана...и касније смо мирни напустили манастир Хиландар,пуни утисака,билижи једни према другима,емотивно и духовно!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Маслина Цара Душана Uploaded with ImageShack.us Наставак и завршетак следи... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ajde ajde malo daj po gasu ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 24, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan После дугог чекања прво аутобуса па онда и брода за повратак у Уранополис ,коначно стигосмо тамо ...на брзину јели,спаковали се и да кренемо кад оно,кад смо проверавали притисак у гумама,Црни је открио да му је задња гума скроз празна ...креће нервоза,псовање од стране Црног, кад ја погледам заједно са Румбом,на пумпи стоји лик који има шлеп...одосмо до човека да га питамо ...после пар минута рече човек да че га превести до вулканизера,натоваримо једва Варадеро на шлеп и лагано за њим...Када смо дошли до вулканизера, Андреас који је шлепао није хтео ништа да узме,јер је како каже и сам бајкер...наравно да га је Чика Црни частио ...док смо чекали да гума буде готова,тачније да се замени вентил који је пукао , ми са скутерима смо јели сладолед и уживали... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us После овога смо креули у вожњу коначно и договор је био да не правимо паузе без преке потребе,пошто нас хвата ноћ а треба одвести 550км до Лесковца,где ћемо спавати!!! Тако да ја више нисам сликао...када смо ишли у Уранополис,стигли смо за 12 сати,а у повратку за 8 сати,што говори о томе колико смо се развлачили..мада смо набили темпо назад,па нам се екипа расула у Грделичкој клисури на три групе... на крају је рођени лесковчанин промашио скретање за Лесковац и скоро отишао у Ниш....Ми смо га чекали Код Жарсона у локалу и наручили храну,кад се човек појавио,био је толико бесан да само што није угризао некога!!! После малоодмора и по неколико Гурманских по глави одосмо на спавање... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 24, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan !9.Мај... Лесковац... После одмора коначно смо мало дошли себи,јер је темпо био убитачан претходни дан.Договор је био да се нађемо у лесковачкој пицерији Сан Марко,где смо се мало допунили енергијом и лагано смо кренули према северу...На пумпи код Ражња смо се поздравили са Црним,Белим и Скохајмом јер они нису хтели да иду на Лисине где је био део екипе МСЦ који смо хтели да посетимо ..јер смо мислили да нам се успут ... на пола пута смо се растали и са Пантом и Др Тонијем ...и наставили пут Ресавице,Манасије и Лисина...после више од сата, једва их нађосмо!!! Uploaded with ImageShack.us Пописмо кафу и кренусмо кући...већ се било одужило путовање,а ја сам био јако жељан да видим децу,те сам се после паузе на Великој Плани поздравио са свима и пун гас,прво до Земуна да се јавим мами и да јој дам поклончић,па опет пун гас до Новог Сада да што пре видим децу своју!!! Било како било,веома сам срећан због овог путовања,због сврхе овог путовања,због људи са којима сам био и са којима сам се толико повезао на неки посебан начин после овог путовања!!! Надам се да ћемо ово уврстити у обавезно путовање сваке године,да они који нису били обавезно оду и доживе то што смо моја браћа и ја осетили и доживели!!! Наравно да све ово ни упола не би било интересантно да нисмо ишли моторима!!! Ето толико од мене,љуби Вас и воли Ваш БигРајдер 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Maj 24, 2013 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Uf najezio sam se sav... Svaka cast momci, vidim da je bilo super! Par dana pre vas, bio sam bas u Uranapolisu, tacnije od 8.do12. maja. Sudio sam fudbal na menadzerijadi... Nadam se da ce ovo putovanje prerasti u tradiciju! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 24, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast majstori 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bigi svaka ti je na mestu mogu samo reci za trud oko ovoga propustio si samo par detalje oko Rumbinog sada polu neked-a,u narodu nazvanog (gubavac) (Powered by frubar.net) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Maj 24, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem... ODLICNO!!!! Nadam se da ce postati tradicija i da cemo mi pojedini porasti sa kubikazom i na dva tocka posetiti Hilandar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Maj 24, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Brat Rumba sada ganja Multistradu pa vi sada vidite 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 24, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Bigi, bravo ljudine ! Baš vam zavidim na ovoj turi. Mogu misliti kako vam je bilo lepo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Maj 24, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan A a a a sta reci.... bravo, svaka cast momci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 24, 2013 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za druženje i putovanje u dobrom smeru! A kako stoji pitanje vize? Unapred je potrebno najavljivanje za Svetu Goru? Kako se obezbeđuje viza? Imam nameru da posetim Sv. Goru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 24, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 25, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Је л' то неко ишао до Грчке са "Шинђуом" 400, оним сребрним Кинезом, или је случајно упао у кадар? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Maj 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Išao, Rumba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...