Maco zx6r 0 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi imam problem sa kawasakijem...popravljam ga celu zimu nikako da gasredim...pa bi vas molio ako neko zna u cemu je problem da mi kaze.problem je u to tome znaci na leru radi besprekorno i priga gas sve super cim ga pokrenem u voznju prva,druga i u trecoj brzini kao da nema benzina vise..karburatori su stelovani i vakumi isto..cak sam i protok benzina podigo na 43.5ml po karburatoru..i nista uvek isto...da naglasim u pitanju su dynojet dizne u karburatorima...ako iko zna sta mu je neka mi pomogne da resim problem..hvala unapred svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koresovac 21 Napisano Maj 22, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak Prijavi odgovor kao problematičan Javi se majstor Bokilicu, evo ti link na njegovu temu.(http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66166-bokilic-servis-prodaja-delova/page__pid__1495401__st__1160#entry1495401) Korektan majstor, ako moze pomoci ce ti savetom, a ako ne moze, svratis do N.Pazove i za sat dva imas preporodjen motor.Nije skup, a uglavnom ti sredi i nesto za sta nisi ni znao da ne valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan odakle si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maco zx6r 0 Napisano Maj 24, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam iz okoline bg tacnije 50km od bg-a tako da mi je malo daleko n.pazova....ugl hvala...videcu sta mogu da uradim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koresovac 21 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Bokilica na njegovoj temi, ako mozes sam da sredis verovatno ce ti dati barem smernice sta da proveris/zamenis/popravis/ocistis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maco zx6r 0 Napisano Maj 25, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan vazi pitacu ga..hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Maj 26, 2013 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slican problem imao drugar na Hondi,u pitanju je bio dovod vazduha tj.pogresno prikopcana creva za vazduh.Toliko od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maco zx6r 0 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan kod mene je sve ok sa crevima,dovod vazduha,vakumi sve prikopcano kako treba da bude po service manualu ali i dalje nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Maj 26, 2013 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Onda protegni tockove do Bokilica,nije to toliko daleko.Ja sam zbog prepravke motora prelazio i po 200 km-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6589 Napisano Maj 26, 2013 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jes' ti stavio komplet sve od Dynojeta ili si kombinovao malo ovo malo ono? Ako je sve cisto i ispravno problem moze da bude neadekvatna velicina dizni ili pogresan model iglice (neodgovarajuci konus) ili pogresna kombinacija svega. Ako si se ti ili neko drugi igrao sa auspuhom, filterom ili nekim mehanickim izmenama u glavi, potraga za dobrim radom bice malo duza. Cak i za nekoga ko se time bas onako propisno bavi. Potrebno je imati malo veci izbor igli i dizni, pa stavljati, skidati, stelovati, probati. Da sam na tvom mestu, posao bih prepustio nekome ko bas ima iskustva, potrebno znanje i delove, a i probni sto nije na odmet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 27, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Druze...dzabe si radio po manuelu kad nesto nije dobro spojeno....greska ti je u crevima tj. izjednacenje nad/pod pritiska u karburatorima je problem. Oteraj to majstoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maco zx6r 0 Napisano Jul 7, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan drugari naso sam problem tek sad...u karburatorima su stavljene neadekvatne iglice tj stavljene su sa zx12r....zato me zeza...dali neko zna gde bi mogo da nadjem bas za njega iglice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...