MDR 32 Napisano Octobar 7, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Mateja,uz svo duzno postovanje prema tebi,moram da te ispravim,tvoj motor je 2004 godiste a ne 1994!!!!! A da, ja sam jedan od onih koji preparkiravaju njen motor. Tako je!!!!!!!! M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 7, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mateja,uz svo duzno postovanje prema tebi,moram da te ispravim,tvoj motor je 2004 godiste a ne 1994!!!!! A da, ja sam jedan od onih koji preparkiravaju njen motor. ... u takozvanom "domino" stilu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan A Mile,secas se Firence kada sam pao i oborio sve skutere u ulici!!! Padali su kao domine..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Octobar 8, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Mateja,uz svo duzno postovanje prema tebi,moram da te ispravim,tvoj motor je 2004 godiste a ne 1994!!!!! A da, ja sam jedan od onih koji preparkiravaju njen motor. ... u takozvanom "domino" stilu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...