mitri 1847 Napisano Decembar 26, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Chopper sa 7-cilindricnim radijanim motorom :o http://www.motorcycle-usa.com/Article_Page.aspx?ArticleID=4609&Page=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 26, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan U jebote, pa takvi motori su se ugradjivali u stare avione. Nazivaju se jos i zvezda jer je u obliku nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 26, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Joj sto je lep, a mogu da zamislim kako arlauce ;D ;D to je za moj komsiluk ;D ;D ;D da mi je da ga iznajmim na sat vremena ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2129 Napisano Decembar 27, 2007 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i sa poprecno postavljenim motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Čista perverzija! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2333 Napisano Decembar 27, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Čitao sam na nekoliko mesta o ova dva motora. Ovaj donji sa "poprečnim" motorom je napravio Džesi Džejms, Vest Koust Čopers (ovde je na TV-u stalno, ima neku emisiju). Odprilike na svim mestima gde sam čitao kažu da je to pogrešan način stavljanja radijalnog motora, što zbog trzanja motora u stranu, što glomaznosti, al' jbg izgleda kul. Dakle, bolja solucija je ovo gore. Inače, našao sam i firmu koja proizvodi ove agregate, pa ako neko 'oće da pravi ovako nešto (sstrujo?) nek se javi da ga povežem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Čitao sam na nekoliko mesta o ova dva motora. Ovaj donji sa "poprečnim" motorom je napravio Džesi Džejms, Vest Koust Čopers (ovde je na TV-u stalno, ima neku emisiju). Odprilike na svim mestima gde sam čitao kažu da je to pogrešan način stavljanja radijalnog motora, što zbog trzanja motora u stranu, što glomaznosti, al' jbg izgleda kul. Dakle, bolja solucija je ovo gore. Inače, našao sam i firmu koja proizvodi ove agregate, pa ako neko 'oće da pravi ovako nešto (sstrujo?) nek se javi da ga povežem. Ne brini se ti za sstruju http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=5531.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 27, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e jes bre preteko si coveka odavno, ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2333 Napisano Decembar 27, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan ;D Naravno. Šta se ja uopšte i javljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako zvuce: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 27, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ups ...izvinjavam se sto sam duplirao temu, promakla mi je ova sstrujina od letos ... onda ova moze da se obrise ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan ups ...izvinjavam se sto sam duplirao temu, promakla mi je ova sstrujina od letos ... onda ova moze da se obrise ... Zasto brisati? Ona je tema ostala zatrpana, teme se stalno ponavljaju i to je super, stare su promakle novim clanovima a i stari da se podsete... repeticijum est hebo mater studiorum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da, ja ovu temu nisam video prosli put.Ponavljanje je majka znanja. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...