Nenad Nis 2 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Motocikl: XVS1300 Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Marokanac, mene zanima nešto drugo (verovatno i većinu forumaša)... Kaži ti nama utiske o svom novom bajku. Iskreno, nisam ljubitelj "univerzalnog" GS-a, iako ne sumnjam da spada u najbolje motore sa odličnom ciklistikom i tehničkim rešenjima(ne bi ga toliko ljudi vozilo i svi ga hvale). Supruga i ja volimo cruisere i često putujemo. Ako bih se ikada odrekao kruzera, to bi možda bilo zbog nekog K1300GT ili ovog ludila kojeg ti voziš sada. Kazi mi u par rečenica koje su prednosti a koje eventualne mane tvog sadašnjeg i prethodnog bajka. Ne znam koliko si često vozio GS-a van asfalta, ali ne sumnjam da vam je sada na putovanjima neuporedivo udobnije a i imate pozamašnu rezervu konjića... Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad Nis 2 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Motocikl: XVS1300 Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Oprosti. Tek sada sam video da si u prethodnom putopisu već odgovorio na gore postavljeno pitanje. Javi se kada budeš prolazio kroz Niš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1211 Napisano Maj 26, 2013 Zainteresovan, 920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi mi se.......... Super, kao i ostali putopisi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad poželim da sam MArokanac ,to je život Usput,imam i par drugara koji su bili u Gabonu,pre desetak godina.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hama 10 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Predivan putopis i slike svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad poželim da sam MArokanac ,to je život Usput,imam i par drugara koji su bili u Gabonu,pre desetak godina.. Pozdrav i hvala ............ tebi i pozdrav tvojim drugarima koji su bili u Gabonu.........tada - pre desetak godina ja sam bio u Srbiji........i bavio se Moto Federacijom Srbije......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Marokanac, meni je čitanje tvojih putopisa uvek uživancija, a da ne spominjem tek druženje Prijatelju "Nemo", ti si jedan cudan covek..........izuzetno druzeljubiv, veliki domacin, kratko receno - dobar si bajker :D Hvala ti za lepe reci.........prijaju iako sam mator, reci koje potvrdjuju moja...ili bilo cija htenja........izuzetno prijaju. Treba da kazemo jedni drugima........kada ne valja, a valja reci i kada valja.........SAMO NIKAKO NE VALJA CUTATI......to ubija prijateljstva....... Pozdrav......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Marokanac, meni je čitanje tvojih putopisa uvek uživancija, a da ne spominjem tek druženje Prijatelju "Nemo", ti si jedan cudan covek..........izuzetno druzeljubiv, veliki domacin, kratko receno - dobar si bajker :D Hvala ti za lepe reci.........prijaju iako sam mator, reci koje potvrdjuju moja...ili bilo cija htenja........izuzetno prijaju. Treba da kazemo jedni drugima........kada ne valja, a valja reci i kada valja.........SAMO NIKAKO NE VALJA CUTATI......to ubija prijateljstva....... Pozdrav......... He, he, u kasne sate emocije i poetika počinju da preovladuju tvoj "čelični imidž" Radujem se skorašnjem susretu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Врло добар, Одличан, 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1761 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 1018 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis i svaka cast za "duh" Gledam ove slike Praga i smorio sam se ... sto li se vratih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis i svaka cast za "duh" Gledam ove slike Praga i smorio sam se ... sto li se vratih... Pitas se .....sto si se vratio........pa zato sto si kao i ja i kao i svi mi koji negde u dubini duse volimo svoju zemlju, a mozda nismo ni svesni toga....... A mozda samo zato sto nam vremenom vise ne prija da budemo "tamo" jer nam je majka priroda odredila da budemo ovde. To je...............NORMALNO...... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1761 Napisano Maj 30, 2013 Drug član, 1018 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan ^ Plasim se da ste u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Maj 30, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis i svaka cast za "duh" Gledam ove slike Praga i smorio sam se ... sto li se vratih... Pitas se .....sto si se vratio........pa zato sto si kao i ja i kao i svi mi koji negde u dubini duse volimo svoju zemlju, a mozda nismo ni svesni toga....... A mozda samo zato sto nam vremenom vise ne prija da budemo "tamo" jer nam je majka priroda odredila da budemo ovde. To je...............NORMALNO...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navigator 15 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo zanimljiv putopis! sa uzivanjem procitano! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Septembar 23, 2013 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Znaci i ovo je bio samostalan putopis napisan 21.maja 2013............. Posle sam gledao da objedinim u jedan sve voznje tokom 2013. do sada....... Ne znam, mozda je bolje da ne objedinjavam ...........sta vi kazete ? ili Dajte mi vase misljenje............hvala. :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2614 Napisano Septembar 23, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2656 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni lepše je svaki za sebe i detaljno i sa puno slika i informacija a ovaj što je započet kao zbir svih putovanja - može i to paralelno sa ovim pojedinačnim ali samo u kraćoj formi sa manje slika i teksta da se vidi gde se sve putovalo u jednoj sezoni. Recimo kao neka retroperspektiva protekle sezone. Uglavnom kako god ja uživam u slikama i tekstovima i maštam da se jednog dana vreme i finansije + zdravlje poklope Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Septembar 23, 2013 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Marokanac, procitao sam u dahu . Veoma lijepo , hvala ti sto si podijelio sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Po meni lepše je svaki za sebe i detaljno i sa puno slika i informacija a ovaj što je započet kao zbir svih putovanja - može i to paralelno sa ovim pojedinačnim ali samo u kraćoj formi sa manje slika i teksta da se vidi gde se sve putovalo u jednoj sezoni. Recimo kao neka retroperspektiva protekle sezone. Uglavnom kako god ja uživam u slikama i tekstovima i maštam da se jednog dana vreme i finansije + zdravlje poklope Posle malog razmisljanja, citanja vasih misljenja..............moj zakljucak je - SVAKI PUTOPIS ZASEBNO i na kraju godine jedan koji ukratko objedinjuje sva putovanja te godine. Na taj nacin citalac moze iz tog zbirnog da vidi gde je sve bio pisac i da pogleda ukoliko je zainteresovan. Tako cu bar ja pokusati ubuduce......... Pozdrav svima, i hvala na misljenjima.......... :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...