drumskalisica 8741 Napisano Jul 19, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Duki, daj jos neku sliku, nisi valjda samo ovu jednu slikao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 19, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi slikao zadnji deo, mozda? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan E, tako izgleda dobro sređena Velorex prikolica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Idu jos dve preostale slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 21, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Имао са данас поподне времена и прелистао читаву ову тему, али нисам видео (а можда сам и просто превидео) ништа о оном 2Т 250 цм3 мотору са једним цилиндром са воденим хлађењем кога сам видео пре неких 10-15 година у брошурици са сајма аутомобила у БГ-у. Дизајн је био овакав какав је на 350-кама и 250-кама са кинеским паралел-твином које се производе и данас. Шта је са тим мотором, је ли имао неки "глич"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Вероватно мислите на модел 593. Написаћу нешто о њој и поставићу фотографије... само да нађем, мало, времена за то. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 21, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ima jednog " Momcilo sa Rudnika " , serviser i zastupnik Jawe za nasu zemlju. Bio sam proslog leta kod njega, motor jako lepo radi i ide. Mislim da sam ga video da se prodaje u oglasima na Moto berzi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Вероватно мислите на модел 593. Чему персирање овде? ;D Да, мислим на тај модел. Мало ми је чудно да су се ратосиљали тог мотора, а овај 350 задржали у производњи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 22, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika Momcilove Jawe : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 22, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko njegov broj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Jul 22, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko njegov broj? Обуће? ;D П.С. Мала је променила власника... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Много симпатично моторче. Је л' неко зна шта кажу, каква је машина у пракси? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 22, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam proslog leta bio kod njega, video je uzivo, cuo kako radi ( nisam probao ). Iz price sa njim - kako je rekao - on je bio prezadovoljan sa njom. Mada nije bila puno vozena, oko 1000 km. On je te motore bio uvozio tamo negde 94 - 95 god, samo je cena svim modelima bila jaka ( u to vreme je valjda Javu kupila dal Kadjiva il Aprilija ), pa su opalili evropske cene. Nesto se prodalo, a nesto ostalo kod njega, pa prodaje polako ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lorde imas na strani 62 jos dve slike one prikolicarke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 23, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38780.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markomdm 0 Napisano Avgust 2, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Donja Mutnica-Paraćin Motocikl: Jawa 250 Custom Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste ljudi? Svi se vozite a niko na netu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Avgust 2, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan П.С. Мала је променила власника... Много симпатично моторче. Је л' неко зна шта кажу, каква је машина у пракси? Videsmo je i cusmo uzivo pre neki dan SKY i ja, kod novog vlasnika, uz jos dve twinke oklopnjace. Sve tri nemaju ukupno ni 3500 km predjenih Ova plavojka ima 1 cilindar od 250ccm, vodeno hladjenje, pumpu za pravljenje mesavine(rez za ulje je u repu ispod sedista), mono vesanje i zadnju gumu 4x18. Sve to fabricki Ima i stas i glas a ide kao vetar :o Pozeleo sam u momentu da od sadasnjeg vlasnika napravim bivseg vlasnika SKY treba da postavi sve slike harema, ne zna se koja je lepsa... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Avgust 11, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc ! Hocu da vadim prigusivace, cisto da proverim stanje i malo ih ocistim pred put (ima tema u Predlozi za izlete i putovanja). Naravno, nikad to nisam radio, nemam pojma sta je i kako unutra a lako je rasturiti i malo manje lako sastaviti. Ako neko ima fotke kako to izgleda rastavljeno i da malo pripomogne nekim opisom-objasnjenjem, bio bih zahvalan Radim to jer levi slabije duva, pa sumnjam da je malo zapusen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 14, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam setao net-om, pa sam naisao na nekoliko putopisa nekoliko mladih Ceha koji su sa Starim CZ-tkama obisli pola sveta. Ceski ne znam, al sam toliko razumeo da su bili u Rusiji, Ukrajini, i po africi, pa evo malo slika da vidite : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 14, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo je i to sto su valjda kad su bili u Iranu na ulasku u tu zemlju dobili i njihove tablice ( vidi se na jednoj slici : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 14, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Avgust 14, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momcima ! Daj vamo link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 14, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka : http://www.hlasny.borec.cz/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dushan 2 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel poznaje neko od vas iz Panceva Vladimira Petrovica? Culi smo se u vezi nekog karburatora,pa su me izradili ovi iz Express poste,da me nazove ponovo!!! Hvala vam drugari unapred puno i zdravi bili ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 15, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si uopšte došao do njega? Ako je registrovan na Forumu i znaš nick pogledaj u Adresaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...