Sky 96 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Јагодинка, Јагодинка... ''Звала се сасвим обично...'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano April 25, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da, u ovaj sat sam se zaljubio na prvu sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Даклен овако, ево поменутих сатова из Шкоде: П.С. приметиће те да километар сат има и дневну километражу... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 26, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je instrument tabla od Skode 110 R - kupe. Mislim da ove druge ( standardne nemaju na km satu pokazivac dnevne kilometraze . ( bar ja nisam video ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano April 26, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A ima li neko od forumasa samo ovaj kmh sat? Ili kompletnu tablu od CZ ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 27, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao km sat od skode 105,ta nema dnevnu kilometrazu,ali pase kao i original Nazalost i kvalitet mu je isti,prestao je da broji km kada je stigao do xx999. Onda sam uzeo jedan polovan sat original jawa,sa 7059 km,ali ni taj ne broji km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano April 27, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni brzinomer radi kako-tako, pokazuje srednju brzinu +/- 15Km ;D A brojac mi treba samo da bih precizno odredio potrosnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 27, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki taksimerdžija radi satove a popravke nisu skupe. Rasturi, izmenja sve što treba i onda svi satovi rade tačno. U Novom Sadu neznam gde ih ima a u Beogradu ima npr. u Južnom Bulevaru i Žika Sajla na Staroj Karaburmi. Za sve motore radi čovek na podvožnjaku u Ruzveltovoj, za njega nema tajni zanata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi Danas sam napravio kalup za sediste,pomerio masinu na gore,i tako jos po nesto. Uskoro idem po delove za masinu. Danas sam pronasao coveka na kom je moja jawa,kaze da nema problema za prepis i to.Jel zna neko koliko trenutno kosta prepis i registracija za Jawu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi Danas sam napravio kalup za sediste,pomerio masinu na gore,i tako jos po nesto. Uskoro idem po delove za masinu. Danas sam pronasao coveka na kom je moja jawa,kaze da nema problema za prepis i to.Jel zna neko koliko trenutno kosta prepis i registracija za Jawu? Verovatno oko 1000 din. Najprostije ti je da pozoves neku agenciju, das im podatke i pitas, pa ce ti reci. Ono sto moze da bude problematicno je to sto se porez mora platiti u opstini prodavca ( tamo gde zivi covek na koga se motor vodi ), a tamo moze da bude i neka dodatna gradska taksa, ali u principu - kolko ti kazu ovde tolko je i tamo + - 20 % . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni brzinomer radi kako-tako, pokazuje srednju brzinu +/- 15Km ;D A brojac mi treba samo da bih precizno odredio potrosnju... To se lako resava, kupis onaj mali digitalni za bicikl, na njemu imas podesavanje prema velicini tocka i resen problem. Vidjao sam da ljudi to stavljaju i na motore od 1000 ccm . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi Danas sam pronasao coveka na kom je moja jawa,kaze da nema problema za prepis i to.Jel zna neko koliko trenutno kosta prepis i registracija za Jawu? Бићу толико слободан: lord_oblivion је, тренутно, у тим водама... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano April 27, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma video sam ja pitanje, ali sam veceras k'o osamucen, sve samo oko toga malo pobrkao. Sutra mi stize odjavljena saobracajna iz Temerina, pa kad budem sve sabrao napisacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markomdm 0 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Donja Mutnica-Paraćin Motocikl: Jawa 250 Custom Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi imam jednu muku sa mojom Jawom 250, nece da puni akumulator, ne znam u cemu je problem, moguce da nije lepo vezan regler, da li neko moze da mi objasni kako se vezuje i u cemu je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgujas 1 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 67 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan U Subotici je registracija sa tehnickim, kako su mi juce rekli 9745 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano April 28, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, sad mogu da saberem sve cifre pa da se lepo oduzmem ;D - odjava + postanska taksa = 630+20 (treba priloziti prva dva primerka kup.prod. ugovora, vraca vam se prvi, overen pecatom,drugi zadrzavaju) - usluga agencije = 200 - ppi 4 obrazac = 10 (uzima se u agenciji) - porez + postanska taksa = 323 + 20 (ove cetiri stavke, odnosno odjava, MORAJU da se urade na teritoriji opstine prodavca vozila) - registracija + osiguranje(DDOR Novi Sad ili DELTA) + nova saobracajna + nova tablica = 9860 (uplacuje se u agenciji po izboru i ostaju vam uplatnice, od toga je saobracajna i tablica = 1000 din) - tehnicki = ko gde uradi - tri kile zivaca Porez od 2.5% (stavka 4) je racunat na osnovici od 12 125dinara, sto je 10% vrednosti novog motorcikla ove marke/modela. Ovu sumu gledaju iz nekog citapa i ova vrednost (12125din) vazi kao minimalna pri transakciji (kupoprodajni ugovor izm. prodavca i kupca motorcikla) za SVE motorcikle starije od 15 godina. Za reg+osig+saobracajna+tablica u par agencija po BG su mi trazili izm ~9 500 i ~11 000 dinara. Ja cu to obaviti u agenciji ANOS, Neznanog junaka 47 (kontakt telefon mi trazite na PP, da ne reklamiram) I uz sve to treba ici licno u Ljermontovu (za BG), na levi ulaz, salteri pravo, strpljivo sacekati red i predati sledece : - odjavljena saobracajna - polisa osiguranja (druga kopija) - 7 uplatnica (druge kopije) - original kupoprodajnog ugovora - registracioni list (odradjen tehnicki, 2 primerka) - ovlascenje (u kom je navedeno da kupac izm. ostalog moze da odjavi, prenese, preregistruje itd. kupljeno vozilo) - licna karta (na uvid) Uplatnice : - uplata premije osiguranja = 5258 din - rat = 1310 din - fond za zastitu ziv. sredine = 455 din - javni putevi = 80 din - komunalna taksa = 480 din - porez na upotrebu motornih vozila = 1188 din - mup Republike Srbije = 924 Za svaki slucaj, fotokopirati staru, odjavljenu saobracajnu, da mozete da uporedite tacnost unetih podataka u novoj i ovlascenje. Toliko od mene, vi sabirajte, ja ne smem, da se ne bih oduzeo ;D ps. malopre sam se vratio iz agencije, dodao sam jos neke info... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Значи, девојче је регистровано??? Честитам! Идемо у петак да дамо крв и правимо гужву? Да... рекао си ми за крв. Онда... идеш да правиш гужву?! Поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano April 30, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije jos, ujutru idem u Ljermontovu da predam ovu hrpetinu i da mi daju saobracajnu i tablicu :-\ A za petak ne mogu, znam da je praznik i sve to, ali treba nesto burazeru da pomognem oko kreceraja ps. Za AR krecem definitivno u nedelju prepodne, ostajem tamo 5-7 dana, vracam se istim putem ili preko Lazarevca pa ako hoces da mi se pridruzis, dobrodosao si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 30, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba ti ovlascenje ako si radi kupoprodajni ugovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano April 30, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, ne treba. Dana sam konacno zavrsio SVE! BG-2X-XXX A sad put pod tockove ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на позиву Лорде, али нећу моћи... Жао ми је што не идеш сутра на дефиле! Поздрав! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Maj 1, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Veceras sam primetio da mi desni auspuh dimi extra-mnogo a levi tek onako, ni ne primecuje se posteno od desnog. To na hladan motor. Malopre sam parkirao, mrak, pa nisam snimio situaciju posle voznje, kad je dobro zagrejana masina. Cilindri se podjednako greju, nema razlike u temperaturi. Lepo pali, u voznji se ponasa sasvim normalno, lepo ide, stabilan ler i rad uopste. Ulje i svecice nisam proverio, po danu cu. Ima li neko ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Maj 2, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Desni? Jl' to strana gde je paljenje ili druga? Ako je druga moguce da je semering radilice,pa ti vuce ulje iz menjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Maj 2, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Desna strana, kod paljenja. Pomislio sam i ja da je to, ali nije jer nije leva strana i menjani su semerinzi pre par meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokiorca 0 Napisano Maj 2, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lorde koga imas u AR kad ides tamo na voznje?ja sam rodjen i odrastao u AR.Imas li promene u radu levog i desnog cilindra,da li razlicito rade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...