Aman 7 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan covece kako je lepa... moj prijatelj ima takvu ali joj je stavio prednju viljusku od 350ts.Vise lici na neki choper nego na jawu. ja volim da je sve u originalu. veceras idem da pogledam jednu jawu 175. nadam se da cu je kupiti. izbacicu slike kada se vratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan da li zna neko gde da skinem users manuel za jawu 175 (mod.356)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Avgust 11, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na ceskom ovde: http://jawamania.info/technika/default.aspx?itemtype=201&grouptype=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aman 7 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima mada ima tu jod dosta toga da se uradi! Karbi nek je sa srecom,mada razmisli o svemu koliko vidim dosta su rabovane,oba primerka,izgledaju ko da su kisle 20-tak godina,to je uvek macka u dzaku,ja bih ti savetovao da mu ponudis 100 evra!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicko87 18 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da pitam nesto,dali se sraf za stelovanje kvacila mora zavrtati tacno za jednu od sest strana ili moze da dodje negde na ugao? Takodje,dali na svakoj jawi menjac malo zakrci kad se ubacuje u prvu ili meni kvacilo nije bas nastelovano kako valja? Imam utisak da kada sraf okrenem da se neka strana srafa okrene prema onom osiguracu onda kvacilo ne odvaja kako treba a na sledecem proklizava pa zato pitam dali mogu da ga ostavim na uglu izmedju te dve strane jer mi se cini da onda lepo radi.Znam da mogu da ga pritegnem i na sajli ali hocu da mi sajla samo ne bude labava a da dole na srafu nastelujem kvacilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan znam Cojane. tacnije nisu paljene 30god. ja sam mu ponudio 100e ali se cica premislja.veceras cu videti jednu kojoj menjac nije ok, pa sam mislio da od tri kompletiram dve. imace tu dosta posla ali nezurim ja nigde. samo da ih doteram do moje garaze, onada cemo lako... cujemo se veceras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicko87 18 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da pitam nesto,dali se sraf za stelovanje kvacila mora zavrtati tacno za jednu od sest strana ili moze da dodje negde na ugao? Takodje,dali na svakoj jawi menjac malo zakrci kad se ubacuje u prvu ili meni kvacilo nije bas nastelovano kako valja? Imam utisak da kada sraf okrenem da se neka strana srafa okrene prema onom osiguracu onda kvacilo ne odvaja kako treba a na sledecem proklizava pa zato pitam dali mogu da ga ostavim na uglu izmedju te dve strane jer mi se cini da onda lepo radi.Znam da mogu da ga pritegnem i na sajli ali hocu da mi sajla samo ne bude labava a da dole na srafu nastelujem kvacilo... Moze li mi neko pomoci u vezi sa ovim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicko87 18 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan E hvala lepo na objasnjenju...Iskreno,nije mi palo na pamet da stavim kontra maticu na srafu posto sam video onaj osigurac ali to je sigurno dobro resenje.Ja sam imao utisak da kad je hladno ulje da mi krci malo kad ubacujem u prvu a cim se malo zagreje krcanje prestaje.Probacu sutra ovako da nastelujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 11, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Нашао сам у једном руском мото-часопису почетак супертеста "Јаворке" са овим старим двотактним мотором, али новим (хм..., новим већ петнаес' година) дизајном. То је тазе материјал, па ћу се потрудити да и наредне наставке окачим овде. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 155 Napisano Avgust 11, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Sicko Tu nesto ne valja jer ne sme da bude toliko osetljivo , skini levu deklu pa onda vidi sta se desava kad stisnes kvacilo , mozda ne odvaja ravnomerno , neka opruga ne valja ili nesto trece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicko87 18 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da je u pitanju nesto od toga sto si naveo...Menjao sam skoro gumicu ispod lamela pa sam ujedno zamenio i sve opruge,srafove,dvoredni lanac i proverio lamele tako da sam skoro siguran da je samo u pitanju stelovanje kvacila.Doduse,korpa ima mali aksijalni luft ali ne verujem da to moze da ima veze sa odvajanjem,to bi moglo(eventualno) da trza ali to se ne desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 155 Napisano Avgust 11, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm ??? ??? vidi ti kako to radi na nekoj drugoj jawi, nekog drugara , barem stelovanje kvacila mozes spolja , odvrni - zavrni da vidis kako to ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Avgust 11, 2010 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni je onaj plasticni stitnik lancanika, koji se nalazi ispod poluautomata, bio 'malo' krep'o i iskrivio se tako da je blokirao rad poluautomata, tj. ovaj nije ni stizao da potisne sipkicu pa ni lamele nisu razdvajale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan kupljeno za 80e. veceras sam pazario jawu 175 mod.460 iz 1967.god.sasija je kompletna ali na motoru ima da se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Avgust 12, 2010 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jesil' barem dobio papire uz ovo? Kamo mu agregat?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 12, 2010 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Agregat mu je u stealth fazonu Nema svrhe kupovati ovo bez papira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan ima sve uredne papire. agrerat je kompletan, ima novi klip bice potrebno hilznovanje zamena karika i lagera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Agregat mu je u stealth fazonu Nema svrhe kupovati ovo bez papira... ....neko nekad otvorio mašinu da nešto popravi i tako ostalo do danas ? bas tako. vlasnik kaze da je otbao osigurac sa klipa, i da je zato rasturena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan evo agregata. drug koji je posao samnom kaze da ima sve delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aman 7 Napisano Avgust 12, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupljeno za 80e. veceras sam pazario jawu 175 mod.460 iz 1967.god.sasija je kompletna ali na motoru ima da se radi. Neka je sa srecom i da je brzo sredis!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicko87 18 Napisano Avgust 12, 2010 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim sta sam uradio sa kvacilom,mozda nekom moze biti od koristi... Jutros sam skinuo desnu deklu i posto sam probao da nastelujem kvacilo video sam da ne mogu da nastelujem nozno kvacilo.Primetio sam da se ona rucica poluautomata malo "pojela".Prakticno,rucica nije dovoljno gurala onaj drugi deo(sa sajlom) napred.Posto nisam imao uslova da navarim i obradim rucicu onda sam uzeo brusilicu i malo produbio onaj usek u sredini.Tako sam resio problem.Posle sam zategao kvacilo a posto je usek malo dublji imao sam mesta da malo vise zategnem a kad nagazim pedalu menjaca onda poluautomat gurne kvacilo i imam utisak da sada mnogo bolje radi nego pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aman 7 Napisano Avgust 12, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dizna oznacena sa brojem 16 na slici je 50, a donja dizna oznacena sa brojem 12 je 100 na tvojoj Jawi. Dizne na karbu na mom motoru velika 115 oznaka,a mala 55,znaci da su vece!!! Da li moze da se zbog toga gusi motor i gde bi mogle da se kupe one sto meni trebaju! Trazio sam od obog na buvljaku ali on ne zna ni koji je vek,zna samo da naplati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicko87 18 Napisano Avgust 12, 2010 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me od cega(izuzev jacine akumulatora) zavisi intenzitet varnice na svecicama? Na motoru imam dve bobine od Fiće(kupljene nove),platine takodje nove,kondenzatori od Fiće takodje.Motor mi lepo radi ali nekako mi lose radi na ler gasu.Danas skinem lulice od svecica i stavim trecu svecicu spolja i cini mi se da je varnica slabija nego sto bih ja voleo da bude.Varnica je ista na oba klipa tako da ne verujem da je nesto oko platina a motor i lepo radi osim na leru. Mislim da bi eventualno moglo biti do slabijeg punjenja na leru ali nemam multimetar jbg. Ima li neke razlike u bobinama/kondenzatorima sto moze da daje slabiju ili jacu varnicu na svecicama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 155 Napisano Avgust 12, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan To sa varnicom je cela nauka , moze biti i skoro nevidljiva a da radi ko zmaj ili da bude vatra od varnice a da uopste ne radi tzv mrtva struja, na jawama su mi se najbolje pokazale Beru svecice od starog opel-kadeta , komsija redovno menjao kompletno pa mi davao , kratak navoj i odlicno rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...