drumskalisica 8741 Napisano Februar 4, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Čak je i kompletna!Koliko to košta-ako nije tajna? 1 zelena evropska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stampar,vidim ti imas iskustva sa ovom masinicom,pa da podelis sa nama,bas me zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markomdm 0 Napisano Februar 4, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Donja Mutnica-Paraćin Motocikl: Jawa 250 Custom Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Lisice i da te dobro sluzi. Imao jedan drug ovakvu i prodao za male pare, znam kod kog je a stoj, nema vreme da je sredjuje. Pa ako ti treba jos jedna za delove mogu da pitam jel hoce da je proda. Jel ima neko neki savet za ono gore navedeno pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 4, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @Markomdm Moguce da bi trebalo da ocistis karburator i proveris palenje. Postoji i jedna druga mogucnost, da su ti popustili semerinzi na radilici, pa teze povlaci smesu goriva jer vuce pored semeringa fals vazduh . Probaj da je palis na taj nacin sto spricom ubrizgas malo goriva u karburator pored sajle za gas ( malo podignes sajlu i pored nje ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene opet sa pitanjima..Naime..danas dok sam skidao izduve na mojoj TS350 da ih ispoliram(sto je uspesno odradjeno),primetim da je puklo crevce koje ide negde od volana pa do desne gume na vili..zanima me cemu sluci,da li da kupim originalno,ili mogu da nedjem neko kvalitetnije u nekoj radnji koja prodaje delova automobila? Na slici je desna strana motora,posto nisam slikao levu,ali se vidi o cemu se radi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 5, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ta dva creva ( ide ti iz svake harmonike po jedno ) - nisu nesto bitna. Na gumama ( harmonikama ) ima po jedna rupica koja sluzi da prilikom sabijanja prednje viljuske, i opruzanja iste - kroz tu rupicu ulazi - izlazi vazduh, da se guma ne bi naduvala . Crevca su namontirana i gurnuta u osovinu prednje viljuske, da bi bila malo zasticena ( da kad uvlaci vazduh ne povuce neku prasinu, ili vodu ako pada kisa . Prema tome - nije bitno da ta creva moraju da budu bas nekog posebnog kvaliteta, al nemoj da stavljas bas ni neka koja ce da se raspadnu za mesec dana . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima ko vishka, prednja vila, znachi samo oni hormirani stapovi moze jedan a moze i oba Pozdrav Zeljko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 5, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Za Jawu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da izvini Jawa 350 ts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima ko vishka, prednja vila, znachi samo oni hormirani stapovi moze jedan a moze i oba Pozdrav Zeljko Sta je sa onima? Jesu zardjali i na delu preko kog semening ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan nisu mnogo, nego sam jedan stap upropastio dok sam ga demontirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kako inace napreduju radovi,jesi smislio koju ces masinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ta dva creva ( ide ti iz svake harmonike po jedno ) - nisu nesto bitna.... Hvala druze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markomdm 0 Napisano Februar 6, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Donja Mutnica-Paraćin Motocikl: Jawa 250 Custom Prijavi odgovor kao problematičan Karburator sam vec skidao par puta i cistio, mislim da nije do njega. A za semeringe sumnjam da su popustili jer sam masinu sklapao prosle zime, ali ako se iznerviram moguce da cu rasturiti ponovo pa sve na proveru. A sta ljudi rade, ne znam da li ste videli ono http://www.youtube.com/watch?v=cdnAvbNXfBk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem 2 hromirana stapa prednje vile u sto boljem stanju za Jawa 350ts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem vilu za JAWU 350 TS u odlicnom stanju bez riseva na stapovima pravu ko strela sa donjim mostom 062/8358648 saljem brzom postom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Potreban mi je drzac zastitnih guma na rezervoaru za Jawa TS 350 To je onaj mali metalni (da ga nazovem Flak ili lim) koji sa donje strane rezervoara drzi zastitnu guma da se ne odvoji od rezervoara.. Moze jedan ili oba..nije bitno... kontakt chyhayabusa@gmail.com ili pp unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Poslaćemo ti ako nađemo...bilo je negde ako nisam bacio,... Spasio bi me,aj molim te potrazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je samo akumulator,kako bi mogao da vozim svoju Jawu..Koliko sam razumeo akumulator za nju bi trebao da je sa oznakom 12N5-4B (Gledano s preda u elektrode + je levo a - desno),ali u svim radnjama koje sam zvao imaju samo YB5L-B ( - Je levo ,a + desno).. Da li mogu da uzmem ovaj drugi i da povezem pa da se vozim kao covek ili sta vec da radim..Pomagajte..Evo i slika kako bi videli o cemu se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Onda super...Ovih dana uzimam akumulator i da registrujem pa voznje do mile volje Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Mislim isto sto i Stampar... A sutra sneg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan evo slika jave coper za 500e, pa ko je zainteresovan, javite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Mart 5, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam jedan ovaj limčić,možda nađem i drugi?Veliki urnebes u garaži pa nije lako naći...u svakom slučaju jedan dobijaš...! Hvala ti puno...Kad se vidimo idemo na pivA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 12, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Roadster 90 konacno stigao u moju radionicu. Igranka pocinje ! Al tek kad zavrsim ovu masinu od MZ-a . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 12, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Oćeš je odma ''do poslednjeg šrafa''? Ma jok, isuvise je u dobrom stanju da bi je rasturao. Prvo cu da resavam problem sa strujom, i da je lepo ustelujem, pa da se malo provozam da vidim kako to ide. Posle toga idem da resavam neke estetske stvari ( da poskidam boju sa felni i slicno), da napravim zadnji drzac auspuha i tako to. Ako neko poseduje neke delove - nek se prijavi. Trenutno mi fali taj drzac auspuha i sajla za km sat, a i neke nove platine ne bi bile na odmet . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...