Bokiorca 0 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan robere ako imas zadnju felnu i prednje fuzastere davaj revansiracemo se nekako.....ostavi poruku na pp kad se moze doci i gde tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 20, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi U pravu ste za masinu,prvo moram nju da sredim.Sutra krecem sa nabavkom delova. @Rober: Meni bi trebali desni prekidaci i rucica gasa,i rucica kocnice i kvacila.Ako to imas javljaj pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio kod tebe sredinom prosle godine, kad sam planirao kupovinu motora. Pedja, Vozdovac, ako se secas. Jurim bravice sa kljucevima, air-box bez filtera i onu cev sto ide iz njega do karburatora i jedan zadnji fuzaster koji sam izgubio negde u voznji... Revansiram se u pivu ili soku, sta vec preferiras... secam se druze evo sad bas cekam decka sa foruma da dodje po neke delove, pa ako si u luftu udri na ovu stranu da pokupis sta te zanima pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 20, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan otiso je zadnji tocak, lancanik i guma, regler.Sutra odlazi jos ponesto, tako dajte ljudi ako nekom treba stogod javljajte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan paaaaa rucke za kvacilo i prednju kocnicu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokiorca 0 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan djole imam jednu viska ako ti znaci sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgujas 1 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 67 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan To Rober: Pozdrav. Meni bi trebala ona rasturena, ali kompletna prednja vila, da li je jos ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokiorca 0 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako ko ima cilindre od ts 350 nek se javi na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan Ostali prednji fuzasteri,rezervoar,rasturene prednje vile ali su krive (malo),pitajboga kakav lanac,prekidaci prednji ostalo je otislo.Cekam jos odluku za ram agregat i papire.Ajde javljajte ako jos neko moze sta da iskoristi od ovog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja cu uzeti prekidace, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 23, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni Roberov air-box ne odgovara (nosaci su drugaciji), ceo je i kao nov, ne zelim da ga rasturam, pa ga prosledjujem dalje kome treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 23, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, za Petera posebno - posto moram da menjam lanac, da li da se bacam u trosak pa da promenim i lancanike? I koji lanac da narucim od Mikija, obican ili titanijumski? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 23, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sa lancem se menjaju i lančanici. Nego promače mi točak pa ako nekome pretekne jedna 16-ica neka javi, stavio bih na prikolicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokiorca 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vujo pitaj dekija on ima par komada,ali prati mz forum tako da ovo nece videi verovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano April 24, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, za Petera posebno - posto moram da menjam lanac, da li da se bacam u trosak pa da promenim i lancanike? I koji lanac da narucim od Mikija, obican ili titanijumski? Vuja ti je vec dao odgovor. Da li je lanac toliko propao da je zreo za zamenu? ??? Jesi probao da ga zategnes? Zamena lanca je relativno skupo zadovoljstvo. Lanac uzmi obican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 24, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sa lancem se menjaju i lančanici. Nego promače mi točak pa ako nekome pretekne jedna 16-ica neka javi, stavio bih na prikolicu. Normalno da imam tocak od 16 coli . Os sa gumom, il bez gume ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 24, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan O sreće moje! Svejedno mi je za gumu, kupiću je u svakom slučaju. Ova je prikolica bila na Jawi ali kako nisam imao točak onda je MZ-ov točak Bokilic montirao. No, vratio bih taj točak na motor jer mi je sada 18 i nije baš za tovarenje. Sa originalnim točkom 16 dobio bih na nosivosti što je za prikolicu dobro jer je ukupna nosivost veća. Da budem iskren plaši me atest, voleo bih da ga registrujem za 3 osobe. Nemaju ni oni iskustva sa moto bočnim prikolicama, kažu doteraj da vidimo što znači da neće proći baš glatko, naoštrili su se na gledanje, merenje i drmusanje. A čudan je spoj MZ motor i prikolica sa Jawe, svako traži svoj originalan deo, budženje nije sretno rešenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se Flojdova Javorka bas dopada,mislim da ce biti super motor za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 24, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Spaneri su vec zategnuti do kraja i radi po 3 cm gore-dole kad niko ne sedi na motoru. Predpostavljam da je na izmaku. Nisam dirao oko lanca od kako je kupljena Jawa... Lanac (i lancanici) su mi prve stavke na spisku za sredjivanje. Uz malo truda, registrovacu u toku sledece nedelje i onda navaljujem na voznje i sredjivanje sitnih stavki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgujas 1 Napisano April 24, 2009 U prolazu, 67 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan to Lord Oblivion: Poz. Ako sam dobro pratio to je Peter-ova Jawa. Kako ti ide sa novim beskontaktim paljenjem? Ja cekam da mi Joska javi za termin, pa idem do Temerina, da Jawa dobije novo paljenje, ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 24, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, od Petera sam je kupio u septembru prosle godine. Vec tada je imala ugradjenu Joskinu elektroniku. Mogu samo reci hvale da iskazem, nikakvih zamerki ni na paljenje/elektriku ni na ostatak motora nemam ;D Vozi se, trosi se, nije mlada, pa se i delovi moraju menjati povremeno... ps. Vidi sa Joskom nek ti napravi i elektronski regler, neces pogresiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 25, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan GILE84 hehehe kad se setim prvih dana i tog prekidaca Angry kurblaj, guraj, menjaj svecice, puni akumulator a kad ono mji civeni pobego u stranu Angry Grin Cheesy zato eno ga sad na djubristu! Grin Mene je upravo spasao nevidjene bruke, pre mesec dana, kad sam se izvrnuo na levi bok zbog sljunka na 'parkingu' ;D Pitanje u vezi tehnickog, za ubuduce : Moram li, po zakonu, da imam ortomer i brzinomer? Odustao sam od elektronskog ili bilokakvog obrtomera, na uvce mi se vise svidja pa bih da ga skinem potpuno a brzinomer da zadrzim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Брзиномер (километер сат) ти треба, док обртомер није неопходан... Што се тих сатова тиче, одговарају од Шкоде. Раније су постављене слике једне ''ČZ-тке'', па би могао да монтираш њен сат. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 25, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan CZ-tka-Jagodinka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...