sicko87 18 Napisano Avgust 25, 2014 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas snimih kratak video, pa evo da podelim sa vama Na snimku je moja Jawa sa instaliranim GoTronic paljenjem... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 25, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Odlično se čuje i fino prima gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Avgust 25, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan cuje se na snimku neko zveckanje, bas para usi. da li je to zbog toga sto je snimano telefonom ili u masini nesto zveci? Inace sam odusevljen kako radi na leru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicko87 18 Napisano Avgust 25, 2014 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan cuje se na snimku neko zveckanje, bas para usi. da li je to zbog toga sto je snimano telefonom ili u masini nesto zveci? Inace sam odusevljen kako radi na leru Telefon je u pitanju. Vrlo lose snima zvuk, recimo kada duva vetar na snimcima se cuje kao da ide voz Moja greska sto sam ovim telefonom snimao, moracu da ponovim Na leru radi negde na 800-900 obrtaja (taman koliko da se ugasi lampica za alternator), ujednaceno, fantasticno. Pali na pola kurble, kao sto se vidi na snimku. Nebitno dali je hladan ili zagrejan motor. Gas prima i vuce kao lud... Sa platinama nikad nisam uspeo tako da ga nastelujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 25, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A i ako zvecka, treba da zvecka, to su neistrošene karike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Avgust 26, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena ovog zadovoljvstva, mislim paljenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicko87 18 Napisano Avgust 26, 2014 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije jeftino. Meni je izaslo 110 EUR (znaci sve ukupno, za dva klipa)... Montirao sam samostalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 26, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ovo je tu negde oko 110-120E na sajtu a mislim da se za razliku u poštarini isplati ugradnja. Potpuno je programabilno a ima i dijagnostiku http://imfsoft.com/en/hardware/jawa-cz-trabant-ignition Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Avgust 26, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam na poklon Mikuni karb od rd 350. da li jeneko vec probao da ga montira na cz 175 sport? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Avgust 27, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan evo i slika karburatora. ima dosta rupa za koje neznam cemu sluze. probao sam ga na motoru. radi na leru, ali kada dodam gas gusi se od viska goriva. u voznji ide ali pri malim obrtajima se gusi, ali vuce na visokim.precnik usisa je 28mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan stigao i prednji blatobran za cafe-a... Paradoks je da sam ga licitirao na limundu za 99din, a postarina placena 380din.... Uz malo stelovanja napakovao sam ga na Yamahine vile bez problema. juce sam se pozabavio i masinom. imao sam problema sa curenjem ulja uiz menjaca i sa polugom menjaca - nije htela da se vraca u sredisnji polozaj. Posle nekoliko bezuspesnih pokusaja i menjanja federa na selektoru, zamenio sam ceo selektor i sada upada kao u sir. Ulje je curilo pored pogonskog zupcanika i na dekli ispod rotora. sutra se javljam ukoliko sam uspeo da resim to. ispod rotora sam zamenio dihtung, a na osovini zupcanika sam zamenio semering i i biksnu koja ide na osovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 4, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče karburatora, mislim da problem pravi prevelika srednja dizna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Septembar 4, 2014 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan a na osovini zupcanika sam zamenio semering i i biksnu koja ide na osovinu. Ako i dalje bude curilo ulje stavi gumeni oring pod prednji lancanik tako da dihtuje izmedju biksne i lancanika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Septembar 4, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan ne da mi vremena ova kisa da probam sta sam uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 5, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa imaš perionicu, iskaljaj ga malo a ni ti se nećeš istopiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Septembar 5, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan ... Sinoc sam bio do Majstor Cepka, nastelovana i pali na kljuc 10mm evo i 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Septembar 5, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan da nema ko slucajno ovakav reyervoar da proda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale76 15 Napisano Octobar 24, 2014 U prolazu, 47 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Jawa 350 TS Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Jawa bajkeri,dal vas jos ima na forumu koji pratite ovu temu? Ja sam taze novi clan i od skora vlasnik Jawe ts350 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Octobar 26, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_Kov 93 Napisano Octobar 26, 2014 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Cagiva Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Rale76 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 142 Napisano Octobar 27, 2014 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crazyducky 2 Napisano Octobar 29, 2014 U prolazu, 26 postova Motocikl: jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima jedno pitanje da li odgovara lanac od neceg drugog na javu 350 ts,da li ima neko crtez od jawinog lancanika. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 142 Napisano Octobar 29, 2014 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima jedno pitanje da li odgovara lanac od neceg drugog na javu 350 ts,da li ima neko crtez od jawinog lancanika. Hvala MZ , hyosung i razni kinezi koriste lanac istog koraka samo treba izbrojati broj clanaka , za koji lancanik ti treba crtez prednji ili zadnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crazyducky 2 Napisano Octobar 29, 2014 U prolazu, 26 postova Motocikl: jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan [quote name='bogdan' timestamp='1414561888' post='1684973' MZ , hyosung i razni kinezi koriste lanac istog koraka samo treba izbrojati broj clanaka , za koji lancanik ti treba crtez prednji ili zadnji Za zadnji lancanik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crazyducky 2 Napisano Novembar 1, 2014 U prolazu, 26 postova Motocikl: jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan da nema neko manual za remont karburatora na jawi 350 ts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...