NSmonster 1 Napisano Maj 20, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo pozdrav svima, postavio sam ovu temu kako bi vlasnici "čudovišta" što brže došli do delova i opreme koji su im potrebni. Pretpostavljate da i sam imam problema sa nabavkom delova konkretno nosača nožice i same nožice. Ako bilo ko ima saznanja gde bih mogao da nabavim istu ili da je imao iskustva sa "budženjem" sa nekog drugog modela, otvoren sam za sve predloge i sugestije Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Za nekoliko dana cu imati info, ako ti ne smeta da nozica bude siva. Meni treba zadnji blatobran 56510301A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NSmonster 1 Napisano Maj 23, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala, ne smeta naravno prefarbacu je. Blatobran viška ja nemam, ali evo ti broj pa proveri kod njih 060 192 3 888 Vlada i 063 107 2853 Dragan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Jun 30, 2013 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla je nozica sa nosacem, crna. Ako se nisi snasao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NSmonster 1 Napisano Jul 1, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se snašao za nožicu, ali bi mi trebao brezon nosača motora. Koja bi bila cena nožice, možda bi drugar menjao na njegovom pošto ima neku budalaštinu ne fabričku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Jul 1, 2013 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da to nije brezon vec sraf, vijak. Nemoj stavljati navojne sipke koje mogu da se kupe u prodavnici jer su losijeg kvaliteta. To mozes napraviti kod nekog ko pravi takvu robu ili strugara (zabranjeno reklamiranje na forumu). Matica nije standardne velicine, Mislim da je M12, ali je spoljni precnik nesto manji da bi stala u cev. Imas PP... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...