Yamaha fzr 600 2 Napisano Maj 19, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima,imam yamahu fzr 600 '89 hteo bih da promenim semering ( na viljuske) pa bio bi mi potreban savet za to ,ako imate neki klip na you tube da mi posaljete link,jer ja sam guglao i nisam mogao nista naci....hitno mi je potrebno molim vas da mi pomognete.....hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 20, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li je to stvar za nekog ko nije to radio, preporucio bih ti da odes kod majstora, ja takodje trebam da zamenim semeringe i ulje oko 4000 din treba da izadje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha fzr 600 2 Napisano Maj 20, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja zivim na Kosovu ,i nema ovde nekih majstora Sipci se prave da sve znaju da rade a u stvari ne znaju nista...pa bih pokusao sam,a sto je najgore cak i nemam gde ovde da kupim semering....hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matory 85 Napisano Maj 20, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Bečej Motocikl: YAMAHA 850 TDM Prijavi odgovor kao problematičan http://fzronline.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=208 Isto je i na tvom motoru ovako, mislim da ide 445mml ulja po štapu, i moraš napraviti taj alat da bi mogao da izviješ sve napolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha fzr 600 2 Napisano Maj 21, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam,ja sam skinuo forks sa motora i sada imam problem u viljusci ima jedan sraf koji je od prilike na sredini koliko sam ja mogao da primetim,i taj sraf je vise ugaoni,ne mogu da ga odvijem ,kada pocnem sa odvijanjem sa donje strane sa imbulsom vrti se na polovini jer treba da udje u viljusci neki drugi kljuc da bi mogao da se odvije ,pokusavao sam da mu umetnem neku maticu,ali ne moze,ovde na slici vidim da je taj vario nekakvu maticu broja 24,ali kod mn je drugacije taj sraf dodje mu kao torax! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matory 85 Napisano Maj 21, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Bečej Motocikl: YAMAHA 850 TDM Prijavi odgovor kao problematičan Nije, isto je imbus ali mislim da nije 24 kao ovde nego je manji. Ja sam pravio za jednog tundercata sam, pa cu sutra da premerim i napišem ti ovde. Ja sam to vrlo brzo napravio od 1/3 coll cevi malo zatupio na četiri ivice i to mi je odradilo posao. možda stignem i da slikam pa ti postavim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha fzr 600 2 Napisano Maj 21, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan znaci to je imbus,mozda nisam mogao da primetim,ok pogledaj pa mi javi..hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis na sraf sa donje strane teleskopa, on se srafi u oprugu i okrece se, nekad ume da pravi problem. Treba ti pneumatski odvijac ili pokusaj sa levom busilicom cekicarom(kljuc stavis u futer).Strogo vodi racuna o kolicini ulja! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha fzr 600 2 Napisano Maj 21, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne,meni je potrebno samo da nadjem neki kljuc imbus ili sta li je vec da proguram kros cev ucvrstim i onda nastupa sraf sa telekopa,mora tako jer sam pokusao samo da odvijem sa donje strane teleskopa,ali nece dok se u cevi ne nadje odgovarajuci kljuc tipa imbulsa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha fzr 600 2 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari nasao sam kljuc,to je cevasti UNIOR kljuc 19 mm ,nmg postaviti sliku ,valjda ne znam kako se postavlja...ubacio sam taj cevasti kljuc u viljusci ,onda sam na jedan od nastavka gidore stavio sraf broj 24 mm i sve to povezao sa onim sipkama od gidore, krckalica i odvijanje..mozda ce da se pitate zasto bas 24 mm ,jer cevasti kljuc je sa jedne strane 19mm sa druge 24 mm.... E sada o5 pomagajte,na semeringu pise:BR3602E da li je to broj semeringa i da li po tom broju se kupuje? Sta sve treba da se zameni na viljusci ukljucujuci i semering ,kada sam sknuo video sam neke kao sajme onako malo vece ,slikao sam ali nmg da postavi sliku da vidite,/ Koliko ulja treba se sipati,gde kupiti ulje i saljite neki link gde da narucim semering i ostale zajebancije... Hvala vam do neba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha fzr 600 2 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrkela yamaha fzr 0 Napisano April 28, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozzzzz drustvo mene interesuje samo zamena ulja u stapovima jel moze bez tih rasklapanja samo ulje da zamenim i koje ulje da sipam i koliko unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 28, 2014 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku adresu na koju moze da ti se posalju semeninzi i ulje.Imam ih na stanju mogu ti vec sutra poslati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrkela yamaha fzr 0 Napisano April 28, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan koja kolicina ulja ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...