Andrej_Hotstepper 7378 Napisano Maj 21, 2013 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi bre hejteri...? O čemu vi pričate? Nije ovde nikom žao 500din, pa potrošim x5 toliko goriva da dođem, obrnem par tura pića drugarima, sigurno mi nije žao para... Al stvar je principa. Ti meni koji dođem subotu popodne koji ću ostati par sati naplatiš isto ko i onom što će da spava i jede. Ja ne idem na skup da bih jeo, jedem i kod kuće. Ne idem na skup zbog bajate muzike 1000 puta slušanog benda, već zbog društva. Kažem, imaš troškove, normalno, naplati ulaz simbolično, 100din, a onom ko hoće kamp mesto i hoće klopu, naplati. Pre svega zbog vas kao moto kluba, da neko nema utisak da niste domaćini nego biste samo da zaradite njima (znam da je to skoro ne moguće) i više će vam ljudi doći... Aj uzdravlje 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 23, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Uh bre...citam i ne verujem sta citam... Jel i ja sad treba da se bunim sto sam kao zenski vozac platila ulaz a nigde ga ne placam? Na skupove ide onaj ko voli takvu vrstu provoda/druzenja/ nacin zivota... Ja nisam okoreli bajker, cak kazu i da sam fenserka, tu i tamo slusam rok muziku...ali ja na skup idem jer se tamo osecam svojom. Osecam se kao medju porodicom, gde se niko nece naljutiti ako ga gurnes, prospes pice ili ne znam ni ja... Lokacija kampa je bajkovito lepa (nebo kao u bajci...cak sam i zvezdu padalicu videla), pasulj je bio pun pogodak,dorucak PRAVI- kobaje i pljedze da oporave bagru od subote uvece, osvetljenje u kampu , u sumi muzika nije bila preglasna ali sam zato ja bila ... Skup u sidu je bio fenomenalan, domacinima hvala na gostoprimstvu...vidimo se i sledece godine (nije mi zao onih 4oo dindzi)... Ko ne voli ili mu nesto smeta, neka uzme pare i potrosi ih negde drugde...a ja..ja znam gde cu biti ...sa svojim prijateljima (moto porodicom) na skupovima i dogodine I mnogi moji drugari su se pitali zasto ond ne bi ostavili motor ispred skupa, usli kao pesaci, platili manje i resili problem...ako neko dolazi na jedno popodne po meni je i to ok...a ko noci...i sam zna kakvo je dobro jutro upuceno od strane mk sid...kafica...dorucak...i vanilice mmmmmmm 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4280 Napisano Maj 24, 2013 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Koja tema,zivopisna... Kao i svaka prepiska na zadatu temu : ja u klin-ti u plocu! Jedino sto sam morao da googlam da vidim sta znaci hejter,hejtovati... He,he,he... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan nensy nevredi da pises, nikada nece razumeti. Neka vec jednom neko napravi sa svim tim sto spominju besplatnim ovim onim a mi cemo doci kod njih na skup pa posle na komp pa da kritikujemo kako je bilo lose ozvucenje, pivo neodbovarajuce temperature, puno komaraca.... ma naci cemo neku manu garant. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4280 Napisano Maj 24, 2013 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Eto,ne vredi... Ja u klin- ti u plocu,plocu,plocu... Ovde se cita samo sta kome odgovara. Druga misljenja nisu pozeljna... Stvar je da ulaz bude za sve isti : motorom ili peske- 400 din. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Maj 24, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Nensy,ali dzaba..Kladim se da od svih koji su ovde komentarisali nisu u zivotu organizovali moto-skup,jer da jesu,drugacije bi pisali..Dali su svesni koliki su to troskovi..Konkretno moj klub sprema tradicionalno dva kazana,kazana,srneceg gulasa i jedan kazan svadbarskog kupusa..Dakle dve srne i oko dvadeset kila mesa za kupus..Bina 1700e...Rok grupe,dozvole od MUP-a a i recimo banalna stvar WC...Da se iznajmi jedan plasticni wc kosta 50e na dan..Pa o cemu da pricamo...Doduse pravi Bajkeri budu na skupu dan ili dva za razliku od ostalih koji dodju da budu vidjeni..A najlepsa stvar je kad pada kisa..Tad dolaze samo pravi Bajkeri..Ostali se ne voze..Bio sam u BGD-u na otvaranju sezone..Nisam video da je nesto bilo dzabe..Da komentarisem necu..Ko zeli da se uveri u nase gostoprimstvo 9,10 i 11.08.2013, deveti moto skup MK.Stisi Orlovi na Srebrnom Jezeru..PS...U Sidu je bilo super... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Maj 24, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Uh bre...citam i ne verujem sta citam... Jel i ja sad treba da se bunim sto sam kao zenski vozac platila ulaz a nigde ga ne placam? Na skupove ide onaj ko voli takvu vrstu provoda/druzenja/ nacin zivota... Ja nisam okoreli bajker, cak kazu i da sam fenserka, tu i tamo slusam rok muziku...ali ja na skup idem jer se tamo osecam svojom. Osecam se kao medju porodicom, gde se niko nece naljutiti ako ga gurnes, prospes pice ili ne znam ni ja... Lokacija kampa je bajkovito lepa (nebo kao u bajci...cak sam i zvezdu padalicu videla), pasulj je bio pun pogodak,dorucak PRAVI- kobaje i pljedze da oporave bagru od subote uvece, osvetljenje u kampu , u sumi muzika nije bila preglasna ali sam zato ja bila ... Skup u sidu je bio fenomenalan, domacinima hvala na gostoprimstvu...vidimo se i sledece godine (nije mi zao onih 4oo dindzi)... Ko ne voli ili mu nesto smeta, neka uzme pare i potrosi ih negde drugde...a ja..ja znam gde cu biti ...sa svojim prijateljima (moto porodicom) na skupovima i dogodine I mnogi moji drugari su se pitali zasto ond ne bi ostavili motor ispred skupa, usli kao pesaci, platili manje i resili problem...ako neko dolazi na jedno popodne po meni je i to ok...a ko noci...i sam zna kakvo je dobro jutro upuceno od strane mk sid...kafica...dorucak...i vanilice mmmmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano Maj 24, 2013 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Nensy,ali dzaba..Kladim se da od svih koji su ovde komentarisali nisu u zivotu organizovali moto-skup,jer da jesu,drugacije bi pisali..Dali su svesni koliki su to troskovi..Konkretno moj klub sprema tradicionalno dva kazana,kazana,srneceg gulasa i jedan kazan svadbarskog kupusa..Dakle dve srne i oko dvadeset kila mesa za kupus..Bina 1700e...Rok grupe,dozvole od MUP-a a i recimo banalna stvar WC...Da se iznajmi jedan plasticni wc kosta 50e na dan..Pa o cemu da pricamo...Doduse pravi Bajkeri budu na skupu dan ili dva za razliku od ostalih koji dodju da budu vidjeni..A najlepsa stvar je kad pada kisa..Tad dolaze samo pravi Bajkeri..Ostali se ne voze..Bio sam u BGD-u na otvaranju sezone..Nisam video da je nesto bilo dzabe..Da komentarisem necu..Ko zeli da se uveri u nase gostoprimstvo 9,10 i 11.08.2013, deveti moto skup MK.Stisi Orlovi na Srebrnom Jezeru..PS...U Sidu je bilo super... Da li vi ljudi uopste citate sta pise, niko ovde ne trazi nesto da bude dzabe, nego malo neki red da postoji. Sad mi drago sto nisam PRAVI bajker, nego sAmo OBICAN bajker. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Maj 24, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se trudimo da postoji neki red.Zato i pravimo flajere sa programom za sva tri dana a i na forumima se pise..Kad sta se desava,kad je defile i najvaznije kad pocinje rucak da bi ljudi mogli da se organizuju..U petak uvece je vecera..U subotu oko 14-16h je rucak i u nedelju je dorucak..Naravno sve je gratis..E sad desava se da neko zakasni na rucak a to je inace veliki problem za organizatore,koliko spremiti, jer se nikad ne zna kolika ce posecenost da bude..Ali i to nekako resavamo...Uz ulaznicu se uvek i daje neki poklon za uspomenu...Uglavnom se trudimo da budemo dobri domacini i da svi odu zadovoljni..Ko je bio kod nas zna kakvo je gostoprimstvo..Ko nije, moze da proba... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 24, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za fotku drugar ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Maj 24, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra u Sapcu,ako dolazite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 25, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Cekam vas orlovi! Sent from my Televizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Maj 25, 2013 Pažljivo prati, 622 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da se ljudi ovoliko ispisaše oko jednog najobičnijeg predloga. Aman ljudi ko voli nek izvoli jebo 400 kinti a i pešake. Nije ni njima lako dođu vide kako ima lepih motora kako se ljudi lepo druže i onda odu kući da pate. Važno je da se mi vidimo popričamo popijemo neko piće oduvamo glavu od svakodnevnih obaveza napunimo baterije i opet u ponedeljak Jovo nanovo. Aj živeli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...