nntom 1540 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Misim, pošto pubovi nisu odradili posao kako treba ,trebo si da im "objasniš". Misim, jednom se živi brate. Ostareli gospodin Sent from krevet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 16, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Misim, pošto pubovi nisu odradili posao kako treba ,trebo si da im "objasniš". Misim, jednom se živi brate. Šta objasniti nekome ko ne zna da uradi svoj posao za koji je plaćen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 16, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan To je relativno nov model Fabie, siguno postoji u Skodinom servisnom sistemu podaci o vlasniku! Jos samo da nadjemo nekog ko ima nekog u Skodi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To je relativno nov model Fabie, siguno postoji u Skodinom servisnom sistemu podaci o vlasniku! Jos samo da nadjemo nekog ko ima nekog u Skodi!!! Pa nije valjda da cuvaju podatke o autu prema broju tablice???? :stabre: Pre bi reko da cuvaju prema broju sasije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 16, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan To je relativno nov model Fabie, siguno postoji u Skodinom servisnom sistemu podaci o vlasniku! Jos samo da nadjemo nekog ko ima nekog u Skodi!!! Toga se nisam setio Ali opet ovo je Srbija, ko zna da li se taj auto održava u Škodinom servisu. Ali definitivno vredi ispitati Pa nije valjda da cuvaju podatke o autu prema broju tablice???? :stabre: Pre bi reko da cuvaju prema broju sasije... I meni je to logičnije ali garant negde učukaju i podatak o registraciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Maj 16, 2013 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta ces onda kad ga nadjes, mislim hoces da ga tuzis? :D:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Maj 16, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta drugo da radi? Levica je sudija, a desnica izvrsitelj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 16, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta ces onda kad ga nadjes, mislim hoces da ga tuzis? :D:D Tužba naravno U ovo doba sledeće godine biću milioner Pa sta drugo da radi? Levica je sudija, a desnica izvrsitelj. Sumnjam, ali ta opcija nikada ne može da se isključi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 16, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan To je relativno nov model Fabie, siguno postoji u Skodinom servisnom sistemu podaci o vlasniku! Jos samo da nadjemo nekog ko ima nekog u Skodi!!! Pa nije valjda da cuvaju podatke o autu prema broju tablice???? :stabre: Pre bi reko da cuvaju prema broju sasije... Mene u Toyoti vode po tablici i imenu... sta god od to dvoje da im saopstim oni znaju s kim imaju posla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI1 82 Napisano Maj 16, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: ZRX 1100, CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je rec o bezobrazluku najgore vrste.Nisam za nasilje ali ne mozes sa stokom drugacije.Ne razume ona drugi jezik osim batina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 349 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako se vodi ako je privatno vozilo....ali ako je vozilo neke firme garant ga ima u bazi podataka, auto cacka ili nekog drugog ovlascenog za skodu, po broju tablice... Cak i da se vise ne odrzava kod njih sigurno je bio bar dok je bio pod garancijom... Pitacu cim sledeci put odem u servis da li bi hteli da pogledaju...ali sumnjam da ce biti voljni za to....ipak ne znam licno nikoga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10307 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti savet od jednog ,,STARIJEG CIKICE' od 55 godinica. Imas ta dva reg broja, koji si ti zapamtio i koji je pandur zapisao. Pa razmisli dali poznajes nekoga ko radi ili ima clana porodice,rodbine, prijatelja,koji radi u saobracajnoj policiji. Nema veze u kom gradu u Srbiji. Preko njega mozes saznati kompletne podatke o vlasniku, ime prezime i adresu, kao i tip i boju vozila. Ja sam za 24 god taksiranja imao 7 - 8 takvih situacija, i uvek sam na taj nacin nalazio majmuna koji je mislio da ce proci bez posledica, posto je zapalio s mesta dogadjaja. Nazalost, moj drugar ,koji je radio u saobracajnoj policiji, je umro pre 2 god, tako da ne mogu da ti pomognem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 17, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Negde je neko spomenuo mislim da je Milosmtt, 0820 je vreme kad se ide na posao za 0830 ili 09, mozda je i kasnio na posao za 08h, jako je moguce da ce sigurno jednom u 5 dana proci tuda ako ide na posao. I onda mozes da mu objasnis da nisi namerno stajao pored njega itd. Skoda te boje je jako lako uocljiva, ako je bas takva svetlo plava to je bas retko. Gledam sad, on je isao iz Kneza Milosa dole od Takovske ka Srpskih Vladara.., to je klasicna ruta za posao, ja tuda prolazim milion puta, gde god krenem nekako tuda prolazim. Imas velike sanse da ga sretnes opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 17, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti savet od jednog ,,STARIJEG CIKICE' od 55 godinica. Imas ta dva reg broja, koji si ti zapamtio i koji je pandur zapisao. Pa razmisli dali poznajes nekoga ko radi ili ima clana porodice,rodbine, prijatelja,koji radi u saobracajnoj policiji. Nema veze u kom gradu u Srbiji. Preko njega mozes saznati kompletne podatke o vlasniku, ime prezime i adresu, kao i tip i boju vozila. Ja sam za 24 god taksiranja imao 7 - 8 takvih situacija, i uvek sam na taj nacin nalazio majmuna koji je mislio da ce proci bez posledica, posto je zapalio s mesta dogadjaja. Nazalost, moj drugar ,koji je radio u saobracajnoj policiji, je umro pre 2 god, tako da ne mogu da ti pomognem. Šteta za drugara Ma prvo ću da sačekam da vidim da li će ga policija navatati. Ako ne bude tako, lako ću ja doći do njega Negde je neko spomenuo mislim da je Milosmtt, 0820 je vreme kad se ide na posao za 0830 ili 09, mozda je i kasnio na posao za 08h, jako je moguce da ce sigurno jednom u 5 dana proci tuda ako ide na posao. I onda mozes da mu objasnis da nisi namerno stajao pored njega itd. Skoda te boje je jako lako uocljiva, ako je bas takva svetlo plava to je bas retko.Gledam sad, on je isao iz Kneza Milosa dole od Takovske ka Srpskih Vladara.., to je klasicna ruta za posao, ja tuda prolazim milion puta, gde god krenem nekako tuda prolazim. Imas velike sanse da ga sretnes opet. Svaki dan tom rutom idem na posao u navedeno vreme. Kad tad moramo da se sretnemo opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 17, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, kada sam stranicu ranije rekao "objasniš", naravno malo sam se šalio. A sada mislim , pošto se već radio uvidjaj, ja bi ih zvao na pola sata ili išao i spavao tamo u hodniku sve dok ili ne nadju vlasnika, ili me ne bace na daske u prdekanu. Škodu te boje nisam video NIKAD u Bg, a veruj mi, mnogo vozim, i leti i zimi. Kladim se da neće da ti jave jer je to neki mudonja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 17, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na reagovanju, ja ne znam bilo bi sigurno on ili ja već mi kuva u stomaku! Kao što kaže u jednom super filmu: "First learn to use this..." Da verovatno bih pokušao i glavom da ga udarim!!! Зато bugsy кад га нађеш, ако хоћеш сачекај неког с ове стране Дрине. Ти га држи, ми ударамо Само, држи га овлаш, да се ударни талас не прошири преко руке на тебе.... Незгодно је кад боске млати главом Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 17, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan mudonja vozi škodu fabiu? ako sumnjate u neregularnost postupka saobraćajnog policajca uvek možete otići u stanicu u Savskoj ulici, tražiti dežurnog oficira i popričate sa njim. tu fabiu sa tim podacima trbali bi da nađu za dva dana maksimum. ukoliko se desi da pokušaju da vrdaju samo recite da ukoliko nisu sposobni da pronađu počinioca uvek se možete obratiti unutrašnjoj kontroli MUP-a. time ćete ubrzati ceo proces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 17, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, kada sam stranicu ranije rekao "objasniš", naravno malo sam se šalio. A sada mislim , pošto se već radio uvidjaj, ja bi ih zvao na pola sata ili išao i spavao tamo u hodniku sve dok ili ne nadju vlasnika, ili me ne bace na daske u prdekanu. Škodu te boje nisam video NIKAD u Bg, a veruj mi, mnogo vozim, i leti i zimi. Kladim se da neće da ti jave jer je to neki mudonja. Pre mesec/dva sam išao da ispratim slučaj koji sam pokrenuo protiv jednog policajca što nije hteo da radi svoj posao. Mogu samo reći da je sramota šta ljudi rade da zaštite kolege koje i ne poznaju i kasnije kada njihova greška eskalira do te mere da sami skapiraju da su pogrešili što ga nisu godinama ranije sklonili sa ulice će da ide njima na dušu. Зато bugsy кад га нађеш, ако хоћеш сачекај неког с ове стране Дрине. Ти га држи, ми ударамо Само, држи га овлаш, да се ударни талас не прошири преко руке на тебе.... Незгодно је кад боске млати главом Hvala puno, ali i ja sam rođen sa te strane mudonja vozi škodu fabiu? ako sumnjate u neregularnost postupka saobraćajnog policajca uvek možete otići u stanicu u Savskoj ulici, tražiti dežurnog oficira i popričate sa njim. tu fabiu sa tim podacima trbali bi da nađu za dva dana maksimum. ukoliko se desi da pokušaju da vrdaju samo recite da ukoliko nisu sposobni da pronađu počinioca uvek se možete obratiti unutrašnjoj kontroli MUP-a. time ćete ubrzati ceo proces. Kao što sam gore napisao, imao sam susret sa unutrašnjom kontrolom i uverio sam se da oni još manje rade svoj posao nego njihove kolege na koje sam se žalio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 17, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ako zatražiš da te pismeno izveste šta su uradili onda će morati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 563 Napisano Maj 17, 2013 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da je bilo koji auto u pitanju nasli bi ga ladno, jer ako je OV na kraju, znaci da ukupno ima 1000 vozila u Bg-u registrovanih koja se zavrsavaju na OV. To sto kod nas niko nista ne radi je druga stvar . Inace, ja sam odmah prvog dana kad si postavio temu video jednu fabiju te boje, ali se nije zavrsavala na OV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 18, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ako zatražiš da te pismeno izveste šta su uradili onda će morati. Rekli su mi da sačekam mesec dana i da uzmem zapisnik iz osiguranja. Nakon toga ću da uzmem da jurim veze i ostalo ako ne urade svoj deo posla. Ma da je bilo koji auto u pitanju nasli bi ga ladno, jer ako je OV na kraju, znaci da ukupno ima 1000 vozila u Bg-u registrovanih koja se zavrsavaju na OV. To sto kod nas niko nista ne radi je druga stvar . Inace, ja sam odmah prvog dana kad si postavio temu video jednu fabiju te boje, ali se nije zavrsavala na OV A kako se završava? Slično ili drugačije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 563 Napisano Maj 18, 2013 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bila NV ili KV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 18, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bila NV ili KV A vozač možda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 563 Napisano Maj 18, 2013 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo vozaca, samo auto parkiran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 18, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo vozaca, samo auto parkiran Hehe Hvala u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...