jimmy 327 Napisano Maj 12, 2013 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih i da nije Popsy proof,posto mu je rasrafio zadnji kraj i usao do pola U pitanju je Honda HRV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Maj 12, 2013 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha vs Honda = 1:0 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E ebala te dva cilindra, i da si nam ziv i zdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Maj 12, 2013 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan E jebiga Popsara. Ajd drži se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 12, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy brate.. bogatiji si za još jedno iskustvo.. a ono glasi: Ne zevati za sisama, guzicama i dopičnjacima.. pogotovu pri 40 na sat Cigan mala..ovo ono..Jes da je puko akvarijum.. al puče i ključna kost.. da si išao sa nama u Jagodinu bilo je i tamo pičetine u ogromnim količinama Što se tiče doktora kod nas.. dobri su, ali i preopterećeni.. dobro je da ima neka veza da to ide još bolje, a svakako treba čuti bar 2-3 mišljenja lekara specijaliste i ponekog nadri lekara alternativne medicine.. Onda doneti izbor za najbolji način lečenja.. Rane brzo da zarastu.. pa idemo u šumu.. tamo nema baš toliko izazova kao u našem nenormalom gradu.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Drži se Popsy! Brz oporavak želim! Nemoj žuriti da sedaš na motor, ima vremena za to. Pusti da se rane zaleče, za motor imaš vremena koliko hoćeš. Kad sam spomenuo motor, nisam mislio na ST... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 12, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan E Popsy, da sam lomio ključnu kost na dva mesta ja više nikada ne bih išao na ta mesta! :-D jbg, morao sam :-) 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 12, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Popsyja iz dokumentarnog filma "Kamikazee style": "Jedna Honda je morala bit' ubivena" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem osim zelim ti brz oporavak ja sam bio kao sto Crni kaze isto u Urgentnom zbog pada pre nekih 5 dana. I nazalost shvatio sam da su tamo motociklisti normalna pojava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8665 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Daće Bog da se oporaviš što pre, i obavezno se vrati u onu istu cigan malu i nađi nešto da skineš te uroke. Sve najbolje i brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano Maj 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Šta je jedna ključna kost za tolikog čoveka (i onako imaš dve) Nego pošto se klinom, klin izbija, pun gepek ratluka, pa na drum... Brzo nam se oporavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kralju,jak si ti,cekam te na Goliji u top formi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 12, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dzip u koji se nas drugar "zalepio" treba da dobije nalepnicu "POPSY PROOF" ! P.S. Zelim ti brz i bezbolan oporavak. Popsy was here :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Maj 12, 2013 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Debeli!! Leva je keva!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 12, 2013 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy ladno voliš zagorelu ribu pa kao pogledao da nema kerova... Ako sediš kao samuraj, onda da ti donesem katanu i malo knjiga o njihovoj filozoviji, prijaće ti da se umiriš Smaraj doktore nemo' te sramota, ja sam imao glupu povredu a umalo ne ostadoh bez šake da nisam smarao doktore, dobri su ali kao što neko reče - preopterećeni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 12, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E Popsy, da sam lomio ključnu kost na dva mesta ja više nikada ne bih išao na ta mesta! :-D jbg, morao sam :-) Ah, kako vise nemam tih prokletih plusica!! :lol: :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Maj 13, 2013 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Dragi Popsy, želim ti brz oporavak i što pre na točkove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drž' se Popsy, jebiga... Shit happens. Još će Goša da te utepa, kad čuje šta si uradio od Tenere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Maj 13, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se Popke, vidimo se uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 13, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan idemo samo levo, chim se oporavish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Maj 13, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan idemo samo levo, chim se oporavish Kepo,Kepooooo.... Nije smesno! Dobar je Popadici,super sve podnosi,samo ga komsije smaraju da je otvorio kafic u stanu,kazu ne moguce da toliko ljudi dodje samo da ga obidje. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6218 Napisano Maj 13, 2013 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Daj atresu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Debeli!! Leva je keva!!! Ko tuđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se Popsy polomio sta li se tek sa onim u koga je udario desilo? Sto pre da stanes na tockove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1541 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan E bre, dodjem na forum kroz 5 dana, a ono rasulo. Popsi (bitango), da ti brzo zacele rane junačke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...