Hacky 806 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg. Brz oporavak i sto pre nazad u sedlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1615 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Sretne rane junacke. Zelim ti brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 11, 2013 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Drz se junace !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 11, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da vas ima nekoliko pametnijih od doktora (ne brini Severiane, nije direktno upućeno tebi). Zašto mislite da doktori neće doneti odluku najbolju po Popsija? Da ih možda "ne mrzi" da ga operišu? Ne sumnjam da će našem drugaru biti omogućena najbolja moguća nega i da će se Popsi vrlo brzo potpuno oporaviti. Ajd' u zdravlje! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Maj 11, 2013 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak druze, bitno da nije nista opasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 11, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Brate, da si ti nama živ i zdrav. I to će se juče zvati. Za motor ne brini, sve što je bilo čitavo na njemu sam sjb u kombiju, tako da Jager šalji popa za teneru. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 11, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...Zašto mislite da doktori neće doneti odluku najbolju po Popsija? Da ih možda "ne mrzi" da ga operišu? Pa da ih mrzi ne vjerujem, ali operacija nije dzabe, a ako popsy ne mora da plati, onda onaj sto mora obicno poduzima neku magiju da ne mora ni on. Ili je doktor nestrucan. Ili imao los dan..... svasta moze da bude. Jbga, ja sam licno dobio "ma sve ce to biti OK" pa posle na operaciju (nakon sto sam prvo otekao pa splasnuo = bonus 15 dana mukice ). Mislim da je razlog bio rasisticke prirode, posto niko ne moze biti toliki debil da stvarno vjeruje u tu diagnozu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 11, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak ti želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 12, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan zavisi od vrste preloma, na kom mestu, kao i da li je bilo dislokacije. ja sam primljen na maksilofacijalnu sa teškim prelomom nosa i vilice i posle urađenih snimaka lekar mi je savetovao da vilicu ne operiše i ne stavlja metalne fiksatore zbog mogućih kasnijih komplikacija (povlačenje desni, ispadanje zuba itd), a nos je hteo da pokuša prvo ručno da namesti iako je bilo i preloma na lobanji sa vidnom dislokacijom u korenu hrskavice, a operacija ostaje kao opcija ako ne uspe da namesti iz prve. njonju je namestio iz prve, pod prstima se može osetiti gde su bili prelomi, a od posledica imam upalu sinusa svaki put kada mi vetar struji preko face a ne nosim kapu ili maramu. što se vilice tiče terapija je bila da ćutim 3-4 dana i da mi najtvrđa hrana budu piškote u mleku. vilica mi je takođe ok. to je moje iskustvo, imao sam dva teška preloma, oba nisu tretirana operacijom i sve je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 12, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan btw, nije to operacija transplatacije srca ili ne znam čega već rutinskog tipa i ona spada pod obavezno zdravstveno osiguranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Maj 12, 2013 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ne daj se badžo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, da nam se brzo i kvalitetno oporavis zarad buducih voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 12, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Debeli brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1406 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1942 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Drz se Popsy, verovatno boli ali sta ces mora da se trpi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 12, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Javljaj kada su gosti pozeljni I sta volis od slatkisa...ne smes da nam oslabis sto rece student Sent from my Televizor using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 12, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak želim ! Imao sam lom ključne kosti ( na jednom mestu ) i to je uspešno rešeno nošenjem " osmice " tri nedelje - nisu mi ostale nikakve posledice. Lekari vrše procenu na osnovu rentgenskog snimka i donose odluku o terapiji koju će primeniti ( operacija, osmica i slično ), a što će biti najbolje po pacijenta . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 12, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, zelim ti uspesan i temeljan oporavak! Ziv bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jbga, mora da se konstantno skenira put isped i okolo, nekad 2 oka nisu dovoljna. Secno i brz oporavak ti zelim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuLe-Speed 29 Napisano Maj 12, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad stvarno dva oka nisu dovoljna... Brz oporavak zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Popsy zelim ti sto brzi oporavak i povratak u sedlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 12, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima još jednom na lepim željama... evo pretekoh prvu noc i imam utisak da sve lagano leye na svoje mesto doduše sada sedim kao samuraj ispred računara :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Maj 12, 2013 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan "Prva noć" je najgora, govorim iz sopstvenog iskustva . Kad si to pretek'o sve ide lakše. Pošto je dvostruki prelom, posavetuj se sa nekim dobrim ortopedom i hirurgom šta da radiš. Ako postoji opasnost od smanjene pokretljivosti ruke obavezno idi da ti to operišu. Srećno druže, budi strpljiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 12, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Maj 12, 2013 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dzip u koji se nas drugar "zalepio" treba da dobije nalepnicu "POPSY PROOF" ! P.S. Zelim ti brz i bezbolan oporavak. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...