Darijus 0 Napisano Maj 8, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki Vulcan 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, moze li neko da mi kaze, ili jos bolje da mi slika, osnovni set alata koji ide uz Kawasaki KLE 500 (2004). Naravno, ili da me uputi tamo gde je o tome pricano, posto nisam mogao da pronadjem Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Maj 8, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije hitno, slikaću komplet ali tek u petak u ovo doba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darijus 0 Napisano Maj 8, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki Vulcan 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Super, nije hitno, samo da se lagano spremim i da ne kupujem bilo sta, nego ono sto mi moze zatrebati. Hvala jos jednom i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan POzz druze evo ti link par alata na prodaju mislim da imaju sve sto ti treba za kle,mozda ti fali jos neki imbus kljuc ali to mozes nabaviti i na komad Alat alat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 9, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Mislim daje nabolje da sam kombinujes kljuceve koji ti trebaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darijus 0 Napisano Maj 9, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki Vulcan 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Mislim daje nabolje da sam kombinujes kljuceve koji ti trebaju? Slazem se da je tako, zato i pitam sta mi odprilike treba (iz iskustva), da ne vucem nesto sto mi ne treba. To i jeste ideja ove moje teme. Recite mi sta da skupim, shodno vasem iskustvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 9, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno nosim kljuceve br. 8,10,12,13,14,17,22 i 24, cevasti za svecice 18 jedna klesta dva srafcigera, inbusa par komada. E nosim i jednu malu gedoru 8 i 10 to mi sluzi da skinem sediste da dodjem do alata,jer sam isti spakovao u deciju pernicu koju koriste za olovke. Alat sam upasovao ispod metalnog drzaca koji stoji da drzi CDI i akumulator. toliko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darijus 0 Napisano Maj 9, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki Vulcan 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno nosim kljuceve br. 8,10,12,13,14,17,22 i 24, cevasti za svecice 18 jedna klesta dva srafcigera, inbusa par komada. E nosim i jednu malu gedoru 8 i 10 to mi sluzi da skinem sediste da dodjem do alata,jer sam isti spakovao u deciju pernicu koju koriste za olovke. Alat sam upasovao ispod metalnog drzaca koji stoji da drzi CDI i akumulator. toliko od mene E to je taj odgovor, to sam otprilike trazio . Naravno, drugi predlozi su i dalje vise nego dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Maj 9, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan + parče žice (15-20cm, tanje), svašta može privremeno da se pričvrsti ako se otšrafi neki šraf + izolir traka + osigurači + daščica oko 10x10cm (ko nema proširenje na osnovi ćopave), desi se da ste na baš mekanom terenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 9, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan + parče žice (15-20cm, tanje), svašta može privremeno da se pričvrsti ako se otšrafi neki šraf + izolir traka + osigurači + daščica oko 10x10cm (ko nema proširenje na osnovi ćopave), desi se da ste na baš mekanom terenu... + dve svecice nikad se nezna kad mogu da pregore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Maj 9, 2013 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan U kawasakijevom alatu imas-imbuse 3, 4, 5, 6, drsku za srafciger u koju idu dva dvosrana ravna i zvezdasta srafcigera raznih velicina, kljesta, kljuc za svecice, kljuc za tockove, "olovka" za merenje pritiska u gumama, cevasti 8, viljuskasti dva ili tri komada, ne znam koje velicine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Maj 10, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam obećao, slike kompleta alata za KLE: Napomena: nije baš mnogo upotrebljiv, bolje je zameniti odgovarajućim alatom boljeg kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Maj 10, 2013 (promenjeno) Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj slici jos fale imbus kljucevi 4 i 5 i jos jedan manji vilasti kljuc 10-12 koji takodje dolaze u kompletu. Ko je menjao bilo koji od tih srafova za kljuc 12 mora nositi i novi kljuc 13 jer je to standardna velicina glave za te srafove (nosaci prednjeg blatobrana mi prvi padaju na pamet...) Jedna napomena: kod mene je u fabrickom kompletu alata dosao kljuc 21 namenjen skidanju prednjeg tocka. To bi bilo sjajno da matica na samom tocku nije 22mm tako da je kljuc neupotrebljiv. Obratite paznju na to. Druga napomena: sa fabrickim kompletom alata i originalnim srafovima necete biti u prilici da skinete sediste (pristup akumulatoru) i onu metalnu zastitu koja ide preko akumulatora (ta dva problema sam do sada locirao, mozda ima jos ponesto). Originalni srafovi imaju standardnu glavu ali ih je zbog uglova nemoguce odvrnuti ravnim vilastim ili okastim kljucem kakav dolazi u kompletu. Najjednostavnije resenje je da se ti srafovi zamene onima sa imbus glavom. Druga opcija je da se nosi gedora br 10. Promenio Maj 10, 2013 član Gliga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darijus 0 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki Vulcan 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, sjajni ste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...