Audion 3 Napisano Maj 8, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XVS 950a Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Od nedavno vozim Midnight star-a. Prvi utisci su ok, ali o tome nešto kasnije. Trenutno me muče jaki udari vetra pri brzinama većim od oko 80 km/h i više, te bi mi trebao neki vetrobran. Originalni, pa još na skidanje (quick release) je nesumnjivo najbolje rešenje, ali skupo kao prva ljubav. Zbog toga bih, dok sačekam razvedravanje finansijske situacije, namontirao nešto privremeno. U tom smislu, značila bi mi niska cena. Što se tiče izgleda, ne mora biti baš namenjen za ovu vrstu motora, dovoljno je da bude pristojan. Ne bežim ni od hand-made izrade. Predlozi i sugestije su dobrodošli. Izvinjavam se ako je o tome već pisano. U tom slučaju da utvrdimo gradivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaj forum, pročitao sam da čovek iz Bgd pravi ali ako sam ja dobro razumeo preko leta ne radi, razmišljao ja o vetrobranu pa odustao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laca 10 Napisano Jun 28, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Ivan iz Beograda pravi vetrobrane ali samo pleksiglas.Drzace od metala ne radi.Znaci radi vetrobran na postojece drzace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4316 Napisano Jun 29, 2013 motoras, 2481 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nabavio od postarskog skutera,sto ih je pre par godina uvezeno iz Italije. Skratio sam ga kako meni odgovara,sam sam napravio nosace. Nije ruzno,sluzi svrsi,a dzabalesku je. Ja vozim starog boxera. Od kada sam namestio plexi to je drugi motor. Neuporedivo je prijatnije za voznju. Pozzz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofrik 11 Napisano Jun 30, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: Nord of country Motocikl: Kawa V2 Prijavi odgovor kao problematičan stari roker..imam i ja nešto slično. Givi, od ... neki univerzalni. Ali ču nabaviti nešto konkretnije, ali je skuupo.... Ja bih ono, kao što ima Road King, da se brzo skida -298 evra. Toliko ne dam. Originaj još više staje. Sada pratim na E-bay, valjda če neko sniženje... Ili makar neki polovni od Harleya... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Audion 3 Napisano Jun 30, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XVS 950a Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam Givi. Oko 150 evra. Nek' ide život, kad je bilo za motor, biće toliko i za vetrobran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...