arnyman 1729 Napisano Maj 8, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sto veli sljepac, brzo si isao, a? Postoji li neka sansa za vjestacenje, u kojoj je brzini motor bio, da se prema tome utvrdi koliko si maksimalno mogao ici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 8, 2013 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak kacigu da pozlatis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano Maj 8, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak kolega... A majmuna u kaFez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 8, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak! koja je kaciga u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U 3 je ostao zaglavljen kako su mi rekli valjda a to je motor od 150 kubika. Cuo sam da je bio u alkoholisanom stanju vozac auta... Sta da kazem... : Ne znam dal da ubacim sliku noge cisto da mozda neko nauci na mom nazalost primaru kolko bi mi pomogle kozne pantalone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak! koja je kaciga u pitanju? Kaciga Airoh Pit One Xr Color Black Matt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Nedaj se i brz oporavak ti želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 8, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan U 3 je ostao zaglavljen kako su mi rekli valjda a to je motor od 150 kubika. Cuo sam da je bio u alkoholisanom stanju vozac auta... Sta da kazem... : Ne znam dal da ubacim sliku noge cisto da mozda neko nauci na mom nazalost primaru kolko bi mi pomogle kozne pantalone... Pa koliko moze ici u 3oj, 50.....60 plafon. Znaci gospodin nije sposoban da primjeti vozilo koje se krece brzinom od 50km/h, tvrdeci da se kretalo "prebrzo" dokazuje da nije sposoban da vozi i trebalo bi ga zauvjek ukloniti iz saobracaja. Da li je zbog alkohola ili je jednostavno corav to nek sud odluci, ali gledaj da se taj ne vrati na ulicu, sledeci put ce mu naletit neko ko stvarno vozi brzo. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan ako je matori bio cirke dzaba mu je sve sto govori...kriv je i otkinuce ga od zivota 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Maj 8, 2013 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se, motor ces da popravis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Maj 9, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan zelim ti brz oporavak i bolji motor od naplacene stete. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Maj 9, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan zelim ti brz oporavak i bolji motor od naplacene stete. I da nastavis sa dobrim fotografijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Maj 9, 2013 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Zelim brz opravak a naj strozija kazna za vozaca u alkoholisanom stanju! Jedino pozitivno je to sto je trn ispao iz oka,kao i shvatanje o vaznosti opreme na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 9, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan zelim ti brz oporavak i bolji motor od naplacene stete. Neki XJR1300, odjednom ces prestat da budes nevidljiv A onome ko te ne vidi ima plombe da popucaju od udara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Maj 9, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Džabe, neki idioti neće videti ni šleper jer im je teško da napregnu vratni mišić a da ne pominjem moždani 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Maj 9, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam poklon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Maj 9, 2013 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da su i doktori kasno videli neku ne daj bože veću povredu, to se desilo jednom drugaru posle sudara 2 meseca šepao doktori kažu sve ok a njega otkida, na kraju skontaju da mu je naprsao zglob. Ne daj se druže samo polako u oporavak a sezona je duga biće još vožnje sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Maj 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Au bre, malečki, odem na put dve nedelje, a ti napraviš neko sr..nje! Baš, (ali baš) mi je žao. Dobro si prošao (da nema, pu, pu, nekih lomova), a ostalo - proći će. Kacigu si "dobrano" olupao, pa polako skupljaj za novu. Brzo se oporavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam dosao u Urgetni nisu mi ni dizali farmerke nego su me samo slikali na rendgenu posle 2 dana tj juce ja odem da se zalim da mi je natekla noga(i jos par stvari koje me bole) i ispostavi se da imam naprsnuce zgloba na rendgenu... I doktor kaze odma gips! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak kolega...i da brzo zaboravis na ovaj nemili dogadjaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno svima na lepim zeljama!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1428 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Tigre sad sam procitao da si nastradao i ako te znam samo sa foruma stvarno mi je zao sta ti se desilo. ZA MOTOR SE NE SEKIRAJ KO GA JEBE NIJE NAS, KINESKI JE. .Vazno je da je glava citava.Sad si stekao jedno veliko iskustvo koje ce ti mnogo znaciti ubuduce jer posle ovoga ces biti mnogo oprezniji,(znam da nisi ti kriv i da dzaba tvoja opeznost kad budale ne vode racuna) ali ces od sad za svakog vozaca na raskrsnici imati u podsvesti da ne krene da te ne isece.Jbg moras stalno da budes napregnut da predvidis sve moguce komlikacije koje mogu da ispadnu ali kad vozis motor tako ti je . Sad si i ti jedan od nas koji smo pali sa motora,dobrodosao u klub. Zelim ti da se brzo oporavis i da sto pre sednes na neko novo motorce. Pozdrav od Bobana(BOBBRA} 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim zeljama i tebi Bobbra. Jos jedna slika NOSITE KACIGU zamislite sta bi se desilo glavi da je nije bilo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak i da brzo zaboravis na ovaj nemili dogadjaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jun 7, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodje tacno mesec dana. Kazu da se u nesreci poznaju prijatelji sto je istina ali postoji jos jedna izreka: “Nauči da živiš bez prijatelja, jer ti može koristiti u danima nesreće.” Od onih kojih se najmanje nadas bice tu a od onih za koje si se nado nisu bili. SVE JE LEKCIJA. Ali samo jednu stvar znam: SVE STO ME NE UBIJE CINI ME JACIM! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...