JankoR 471 Napisano Maj 27, 2013 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan 50% je da nedolazim a 90% je da dolazim ali kad vidim kvarnjakovu sliku , msm sliku koju je postavio onda mi se 100% dolazi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 27, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, ajde, poneću ti ja one "mekane" rakije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 27, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Prva trojka stiže u četvrtak :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan A trojke su Vlajko sta...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Prva trojka stiže u četvrtak :moto3: A vi bi da preteknete kišu? E pa neće moći! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 27, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A trojke su Vlajko sta...? Ti da strpaš u taj karavan puno piva.. trebaće ti Ko dodje sa autom na Vardu, placa pivo prvoj desetorici koje sretne. A kiša i Sunce se smenjuju non-stop.. tako da mogu i sekire da padaju mi dolazimo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je sigurno, prasine nece biti. Track je veceras gotov. Kampić je utegnut. Snagasi, binovi, gitare, itd spremni. Obujte krampone ili ostanite u kampu! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mlogo mi se svidja ovaj enduraš. Kvarni, daj ga za logo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Preko prece, naokolo bliže. kosjeric 1.gpx kosjeric 2.gpx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 27, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Mlogo mi se svidja ovaj enduraš. Kvarni, daj ga za logo! Osmeh mu je neprocenjiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 27, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko zainteresovan osim mise pei da ide preko ravne gore na divcibare pa odatle u kosjeru, offom ili asfaltom???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 27, 2013 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kepo jesi li slikao nesto dok si pravio taj tracklog ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako stignem na vreme iz Italije sigurno idem preko Ravne Gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 27, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko zainteresovan osim mise pei da ide preko ravne gore na divcibare pa odatle u kosjeru, offom ili asfaltom???? Nije loša varijanta, asvaltom u mom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 27, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan u mom slucaju je je asfalt najlosija varijanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Takođe, Pero. Nego, kad ti misliš? Četvrtak ili petak? Da se ja pitam, ujutru bih krenuo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHAHAHAHAHAHAHAH,,,,,,nesto me podsetilo na April Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 27, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan petak petak, u cetvrtak imam nekih obaveza. Meni jutro ne smeta nego mozda bi trebali da sacekamo misuF ako bude isla ona oko 12h zavrsava neki ispit... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan To mi je u redu. I u slučaju kiše preko RG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 27, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan meni je to i dalje bolja varijanta, stize mi sutra guma koja mislim da ce mnogo da plese na vlaznom asfaltu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Važi. Ti, ja, Miša F i još neko sa nama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 27, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan cekamo prijave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 27, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Napišite samo odakle i kada krećete, za nas neizvesne sa vremenom polaska....i naravno ...ako primate teškaše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Preko prece, naokolo bliže. Kepo, možeš li molim te za nas koji prvi put dolazimo u Kotlinu da nam ukratko opišeš rutu 1 i 2? Ovo pitam kako bi unapred znali šta da jurimo, ako već moramo da biramo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 27, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Napišite samo odakle i kada krećete, za nas neizvesne sa vremenom polaska....i naravno ...ako primate teškaše petak najkasnije oko 14h iz lazarevca da se krene a vrlo moguce i ranije. Obuj tu kravu dobro, poradi na mrtvom dizanju i nemas frke cekacemo se i pomagati maximalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...