kepo 4527 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kad malo razmislim, najbolje da se sutradan svrati u Kosjeru na pumpu. Jer potrosice se od posledenje pumpe pre Varde, pa do tog izlaska na asfalt poprilicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 28, 2013 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ma da i to sto kazes pre nego sto krenemo u subotu dobro pogledaj moj motor od napred Nema potrebe, imam retrovizor, gledacu ga u toku voznje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam na misice dobio slobodnu subotu od direktora samo da ga jos ubedim da mi zameni smenu i dolazim sa Vladom SD u petak..pa se vidimo ...nosim ovogodisnju pancetu,dasku i noz kao i prosle godine...a i gume imam iste od prosle godine koje su mi zavrsile posao samo sad dolazim na Tradzi jer je Afrika otisla kod Johana B,bice i ove godine dobro osecammmm..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 29, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan a da se ovo organizuje još jednom ove godine? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 29, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ćeš da se kloniraš u Kepu može i triput godišnje Ovo nam dođe najveći i najbolji enduro susret u godini.. Ako ne možeš da se prilagodiš tome onda čekaj sledeću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo. Nov sam u ovoj prici, ali volja i aparatura je tu, vecina makar . Da li je neko ima na raspolaanju auto sa kukom i zelju da motor vozi na prikolici iz BG/Zemuna ? Ja imam prikolicu, ali ne i registrovan auto sa kukom. Prikolica je automobilska, moze na nju jos jedan motor, a mozda i dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14308 Napisano Maj 29, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Da li je prikolica registrovana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 29, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo. Nov sam u ovoj prici, ali volja i aparatura je tu, vecina makar . Da li je neko ima na raspolaanju auto sa kukom i zelju da motor vozi na prikolici iz BG/Zemuna ? Ja imam prikolicu, ali ne i registrovan auto sa kukom. Prikolica je automobilska, moze na nju jos jedan motor, a mozda i dva. Pa sta si cekao toliko da to kažeš? :'( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 29, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kad malo razmislim, najbolje da se sutradan svrati u Kosjeru na pumpu. Jer potrosice se od posledenje pumpe pre Varde, pa do tog izlaska na asfalt poprilicno. Opusteno , tu smo Vlajko i ja sa STenerama i crevom... dolazimo po pozivu (250 dinara / lt) Kada se zaglavis u nedodjiji ili ostanes bez goriva u Kepojebini....pozovi STenerapetrol... enduro sluzbu......tri trojcice ..tri dvojcice :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Regovana je prikolica, a sta sam cekao.. juce sam za ovo saznao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 29, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan sharba vec mesec dana trazi nekog poput tebe uzelac, a dal se snasao ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 29, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan sharba vec mesec dana trazi nekog poput tebe uzelac, a dal se snasao ne znam Nazalost sam odustao zbog prevoza. Tako da cu raditi jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 29, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan e jbm mu misa bas! Kepo, ima li kise gore??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 29, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nema... pada sneg!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Nema kise, prosao sam par km vazdusnom linijom odatle. Nebo pravi veliko spremanje pred dogadjaj i reda oblacice u smajli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 29, 2013 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Auh bem ti lebac bice veselo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Veceras smo sedeli u duksu, kise nema, oblacno, prijatno... Ponesite nesto vetrovodonepropusno i nema problema. Bitno je da nije hladno. Ako malo slini nije problem, a ako se prospe oblak ima pod krovom mesta za dvesta. Skupili smo nekih kutija i doveli skupe bendove, tako da je provod zagarantovan sto se tice nocnih ptica. U subotu uzivanje u prirodi i vec tradicionalni vecernji chil out. Teren je za sada odlican, temparatura taman, obujte krampone. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U smestaju mislim da ima jos dva slobodna mesta. Ko nema sator, nek obavezno ponese podmetac i vrecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 29, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Hoće li biti koga sutra? Ja planiram doći preko dana, negde oko 16,17h... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam uzeo saobracajnu tako da sam sad i regularan,dolazim nazad sa Saharom a napred cu da namontiram kross gumu pre Varde,Kepo gde bi bilo najbolje da montiram gumu,neka se ekipa od cetvrtka sacuva dok ne dodjemo da se prepoznamo..alkohol je cudo za mutiranje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Maj 30, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan jbi sunce glupe oblake! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Maj 30, 2013 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Aj rezervisi mi Kepo ta dva mjesta u smestaju, dolazimo petak kasno vece ili subota rano. Sadu 3:15 sastavih i upalih motor, nadam se da je spreman za druzenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 30, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aj rezervisi mi Kepo ta dva mjesta u smestaju, dolazimo petak kasno vece ili subota rano. Sadu 3:15 sastavih i upalih motor, nadam se da je spreman za druzenje Ok. Ajde probaj da dodjes u petak vece. Subota ujutro dolazis umoran i odmah u akciju nije bas prijatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 30, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hoće li biti koga sutra? Ja planiram doći preko dana, negde oko 16,17h... Ako mislis na cetvrtak, hoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Maj 30, 2013 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Aj rezervisi mi Kepo ta dva mjesta u smestaju, dolazimo petak kasno vece ili subota rano. Sadu 3:15 sastavih i upalih motor, nadam se da je spreman za druzenje Cemu tolika zurba , ja se tek sad spremam da idem mijenjati klip na motoru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...