pera-s 434 Napisano Maj 25, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ma meni potanka zadnja guma pa mi mucenje doduse krenuo sam u patikama i trenerci samo da vidim kakav je teren, i cim se zadje u sumu il je klizavo ko po ledu il je glib do kolena, tako da ne bi bilo lose da jedan dan odmori kisa da se malko ocedi... nemam ni ja nista protiv kise samo kazem da ce biti sexa :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 25, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ko dodje sa autom na Vardu, placa pivo prvoj desetorici koje sretne. Malo je, kume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 25, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Jedva čekam da petak dodje! Ima da budemo prljavi ko mali svinjčići. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 25, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 25, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde vam je taj duh endurasa bre? Vi umesto da se radujete kisi, blatu i sranju vi kukate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 25, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: ti sa gosom i lenjim u kola pa da dodzes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 25, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Ne kukaj, ti mozes bar kolima da odes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 25, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Ne kukaj, ti mozes bar kolima da odes... to ti je kao da ides u javnu kuću da gledaš... meni bi odgovaralo kiša i bare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da drugi motor nije spreman,ja verovatno dolazim sa ovim sokocalom. Moze i neka prikolica da skupljam staro gvozdje,akumulatore,da vadimo trosak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 25, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Au kume, pa ovaj za dvojicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bobane,moze i vise ako zatreba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 25, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da drugi motor nije spreman,ja verovatno dolazim sa ovim sokocalom. Moze i neka prikolica da skupljam staro gvozdje,akumulatore,da vadimo trosak. Od opreme u koferce stavis gajbu piva i sve pet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da drugi motor nije spreman,ja verovatno dolazim sa ovim sokocalom. Moze i neka prikolica da skupljam staro gvozdje,akumulatore,da vadimo trosak. Od opreme u koferce stavis gajbu piva i sve pet! I jednu slep sajlu,ako slucajno neko bude trebao da se povuce da upali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, a šta je sa ovim srednjim putem od Valjeva, koji mi se na mapama pojavljuje kao najelegantnije rešenje za dolazak u Vardu? Izvini malo kasnim sa odgovorom. To je put Vlajevo - manastir Lelić - Mravinjci - Makovište - Varda Isto dobar put za prilaz Vardi, s tim sto ima oko 15 km makadama, ali dobrog makadama. Moze bilo koji enduro motor. Kepo, kakvih je to 15 km makadama, moze li putni motor tuda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Valjda moze. Dobro uvaljan makadamski put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan ako je dobro uvaljan onda moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 26, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rek'o Kepo da moze... Ne gine dobra avantura tim putem na putnom motoru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vec sam se lomatao i po gorem gore oko Godeceva, utaban makadam nije frka.... lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 26, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Moj komentar na mogućnost padavina za vikend 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Moj komentar na mogućnost padavina za vikend Bravo za fotku! O tome sam i ja mislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SFRJ 7 Napisano Maj 27, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd-Zürich Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce i jedan ocajni,kilavi, bolesljivi matorac smoci snage da se pojavi, konacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 27, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da se pridružiš grupi koja održava vatru i okreće ćevape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 27, 2013 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako budu pale neke parice, rado se priključujem ćevabdžijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SFRJ 7 Napisano Maj 27, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd-Zürich Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce i jedan ocajni,kilavi, bolesljivi matorac smoci snage da se pojavi, konacno. Mislim da cu ja sa mojim saborcem Bobankom da animairam zene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SFRJ 7 Napisano Maj 27, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd-Zürich Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da se pridružiš grupi koja održava vatru i okreće ćevape Mislim da cu ja sa mojim saborcem BobanMkom da animiram usamljene zene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...