alen 0 Napisano Maj 7, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: negotin Prijavi odgovor kao problematičan kupujem piaggio x9 250 2002-2005god, da je fabricka boja, i da je ocuvan. normalno je da ima sitnih ogrebotina a ne kao neki s foruma sto sam gledao ogrebao sam retrovizore na kapiji , kod mene nije farban a pre ne znam itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 7, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan malo off, ja dok sam imao x9-tke obe retrovizora sam redovno podkacivao na kapiji, a bogami i sad zakacujem to nista nije cudno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 7, 2013 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ortak devetku ful sredjenu, al nije jeftin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alen 0 Napisano Maj 7, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: negotin Prijavi odgovor kao problematičan javi koje godiste i cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Maj 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ovakve prozivke bas i nisu okej.. ali nema veze... ja ti garantujem da motor kod mene nije farban, za preko ne znam.. i garantujem ti da su sve sive plastike u stanju u kakvom si video, nisu gitovane sa zadnje strane i tome slicno, jer sam licno skidao plastike kad sam namestao xenone i cistio karburator.. a ti ako planiras da kupis skuter star 10-11 god a da bude bez ogrebotine onda ja stvarno ne znam sta da ti kazem.. koji god x9 da gledas videces da su mu pogrebani retrovizori, i da mu gume oko retrovizora ne stoje lepo, jer posle par skidanja vise ne moze da se vrati na mesto.. a njih moras da skidas pri svakoj promeni ulja jer je dugme za resetovanje servisa na bordu ispod prednje maske.. srecno sa kupovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alen 0 Napisano Maj 8, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: negotin Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam napisao kod koga sam gledao,a to sto si mi rekao da je fabricki sve a nije i drzis cenu zbog xenona jbg. cim kupim videces kako izgleda fabricki. ja cuvam stvari i hocu da kupim ocuvano ako vec trazis vise od ostalih treba da bude extra stanje a ne da ti ne radi sijalica i da je polomljena maska pa lepljena folija preko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Maj 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam napisao kod koga sam gledao,a to sto si mi rekao da je fabricki sve a nije i drzis cenu zbog xenona jbg. cim kupim videces kako izgleda fabricki. ja cuvam stvari i hocu da kupim ocuvano ako vec trazis vise od ostalih treba da bude extra stanje a ne da ti ne radi sijalica i da je polomljena maska pa lepljena folija preko trenutno na forumu se prodaje samo moj x9.. i mislim da stvarno nije u redu da tako prozivas... folija je lepljena ranije, video si da je pukla plastika, nisam krpio i hteo to da sakrijem, a mogao sam.. nisam farbao niti polirao, a mogao sam i to.. nisam prevarant..cenu ne drzim zbog xenona, zbog njih je cena veca za 50e, moze toliko da se spusti ali da ih skinem.. meni je bitno da je masina dobra, da koci, da ima ulja i da lepo radi... a to da li je malo pogreban mi nije toliko bitno, jer je normalno da skuter star 11god ne moze da bude kao nov.. a kao drugo, po ceni je na negde na sredini.. a kad budes kupio skuter koji je u fabrickom stanju posle 10-11god upotrebe molim te pokazi mi to.. ja jos nisam video tako nesto.. narocito ne x9 kod kog su retrovizori slaba tacka i lako se grebu, sve koje sam do sad video (a kod mene u gradu ih ima 10ak) bili su pogrebani.. i sad ti kazem da je na motoru nisam nista radio osim ugradnje xenona i servisa.. folija je tako stigla iz italije, plastike takodje, niti sam sta farbao niti krpio.. jedino sto ih u perionici redovno osvezavaju da imaju sjaj.. a tebi opet kazem, srecno sa kupovinom novog motora starog 10god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alen 0 Napisano Maj 9, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: negotin Prijavi odgovor kao problematičan dolazi u obzir i suzuki burgman 400 2003 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alen 0 Napisano Maj 9, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: negotin Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam napisao kod koga sam gledao,a to sto si mi rekao da je fabricki sve a nije i drzis cenu zbog xenona jbg. cim kupim videces kako izgleda fabricki. ja cuvam stvari i hocu da kupim ocuvano ako vec trazis vise od ostalih treba da bude extra stanje a ne da ti ne radi sijalica i da je polomljena maska pa lepljena folija preko trenutno na forumu se prodaje samo moj x9.. i mislim da stvarno nije u redu da tako prozivas... folija je lepljena ranije, video si da je pukla plastika, nisam krpio i hteo to da sakrijem, a mogao sam.. nisam farbao niti polirao, a mogao sam i to.. nisam prevarant..cenu ne drzim zbog xenona, zbog njih je cena veca za 50e, moze toliko da se spusti ali da ih skinem.. meni je bitno da je masina dobra, da koci, da ima ulja i da lepo radi... a to da li je malo pogreban mi nije toliko bitno, jer je normalno da skuter star 11god ne moze da bude kao nov.. a kao drugo, po ceni je na negde na sredini.. a kad budes kupio skuter koji je u fabrickom stanju posle 10-11god upotrebe molim te pokazi mi to.. ja jos nisam video tako nesto.. narocito ne x9 kod kog su retrovizori slaba tacka i lako se grebu, sve koje sam do sad video (a kod mene u gradu ih ima 10ak) bili su pogrebani.. i sad ti kazem da je na motoru nisam nista radio osim ugradnje xenona i servisa.. folija je tako stigla iz italije, plastike takodje, niti sam sta farbao niti krpio.. jedino sto ih u perionici redovno osvezavaju da imaju sjaj.. a tebi opet kazem, srecno sa kupovinom novog motora starog 10god... ok je druze vidi ako se ne varam ti si 91 god a ja sam tad dobio prvi motor i od tad vozim od 50-750 kubika motore, ja sad ne bih kupovao x9 nego z750 ali na njega ne mogu klinca da vozim a i za po gradu sam mator da se glupiram. u sakom slucaju i tebi srecno s prodajom ja sam isto mislio da su moji motori najbolji i gubio sam na njima godisnje 500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Maj 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja ne kazem da je moj motor najbolji..ali jednostavno necu da mi neko obara cenu za nesto sto ne postoji i sto nije tacno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Maj 9, 2013 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Malopre naleteh na ovaj, ne znam da li se uklapa: http://www.kupujemprodajem.com/X9-xenon-PROCITAJ-5419670-oglas.htm?filter_id=22733281 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alen 0 Napisano Maj 10, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: negotin Prijavi odgovor kao problematičan motor porucen stize za vikend iz svajcarske burgman 400 2003 k3 dvoumio sam se izmedju x9 200 evolution 2003 ali je ipak burgman ozbiljniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 10, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan motor porucen stize za vikend iz svajcarske burgman 400 2003 k3 dvoumio sam se izmedju x9 200 evolution 2003 ali je ipak burgman ozbiljniji gde si ga video? ili po preporuci nekoj? btw,cestitam na shoppingu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alen 0 Napisano Maj 10, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: negotin Prijavi odgovor kao problematičan u oglasima pa sam zvao coveka od koga sam ranije kupovao tj kazem gde je i ode pokupi platim uslugu i to je to pogodilo se da ima put na tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...