antraks 0 Napisano Maj 6, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajekrima i nadam se da su svi koji su bili u Sremskoj Mitrovici na skupu se lepo proveli.. Naime potrebna mi je pomoc oko suzukija rg gamma 80cc na leru motor ode do 12hiljada obrtaja do kraja ali kada se vozi ide samo do 7 i nece dalje ako mu dajes jos gasa gusi se kao kad mu nestaje goriva i usasi se ako nepopustis gas... dali neko zna o cemu se radi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 6, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Може бити ниво горива у лончету карба. Кад га потераш зафали му гориво. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Maj 6, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je zapušen izduv,izduvni kanal ili auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Maj 6, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Proveri dovod goriva,moze da se desi da ti je zacepljen dovod ili filter,pa mu ne dolazi gorivo koliko treba,a na leru ga ne drzis sigurno dugo na tim obrtajima pa dobija gorivo koliko da napuni lonce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Maj 6, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekose kolege prvo proveri dovod goriva.Najcesci uzrok takvog ponasanja je prljav karburator,znaci kompletno rasklapanje i ciscenje a posebno obratiti paznju na dizne njih lepo ocistiti i produvati.Jos jedan moguci uzrok je fals vazduh,provreri i creva od karba do air boxa i sam air box da li dihtuje kako treba.Nesto od ovoga je sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...