K_A_W_A 946 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan hvala, hvala svima. Evo jos jedna, danas sam ga malo palio. Malo da se naslusam lepe muzike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Neces ti izdrzati do proleca, vozice se ona i pre 100% ;D Samo oprez po snegu i voooozi Misko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 24, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Al' ti pushi na auspuf...da nije .nedaj bozze,pomeshao ulje i vodu ...? Shalla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Decembar 25, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan ,,a jel' on brzi od...'' ;D Ajd' sa srecom, i njezno sa desnom rukom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1370 Napisano Decembar 25, 2007 Drug član, 1384 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke komsija...odlicno "motorce" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Decembar 25, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Stvarno lep R1, lepa boja! Puno bezbednih KM-a zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Decembar 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, uzdravlje da te sluzi sto bi rekao moj deda. Puno bezbednih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Decembar 26, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Kawo, sad imas fore doooobro da se naspavas i da obnovis zivce zivjeli oboje i jedini problemi vam bili da izaberete koje dupence pozadi da vozite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Decembar 26, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan da je motor crn, onda bi imao lep komplet. Mada mi se i ova boja svidja. Cestitke brate, da te lepo i sigurno sluzi... Da tog audia nisi mozda kupio od Darka Milovanovica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Decembar 26, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan sve cestitke,extra makina, jel taj r1 kupljen od Nikole iz Zr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Decembar 30, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan lep motor,vidi se da je utegnut. srecno,da sluzi kao i moj r1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Decembar 31, 2007 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan jel taj r1 kupljen od Nikole iz Zr? jeste motor je iz zrenjanina...ukratko,motor je bukvalno kao NOV!!!taj decko iz zrenjanina je prvi vlasnik...ukratko kupio si pravu stvar od pravog coveka,a to kazem jer znam njegov stil voznje,mislim nije se uopste glupirao po gradu,ali jednom sam ga video na putu za ns gde ga lepo voziii jos jednom svaka cast za kupovinu!!1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Decembar 31, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!!! Sta da kazem.... push it to the limit!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox021 0 Napisano Decembar 31, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa druze sa srecom ali nista bez jagnjetine obicaj je obicaj..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Januar 2, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan shta je ovo ZR pun r jedinica i moja je dosla odande ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Januar 3, 2008 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan shta je ovo ZR pun r jedinica i moja je dosla odande ??? pa druze bas i nema nazalost inace sad trenutno ima samo dve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Januar 3, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan shta je ovo ZR pun r jedinica i moja je dosla odande ??? pa druze bas i nema nazalost inace sad trenutno ima samo dve... pa kad ste sve rasprodali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koki 9 Napisano Januar 4, 2008 U prolazu, 48 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: ZX6R, CB1000F Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je sa srećom i da se lepo i bezbedno voziš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 4, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na lepim zeljama i cestitkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Januar 4, 2008 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E pa komso svaka ti cast na prelepoj i ljutoj masini. Svaka ti dala................... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 5, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan ali jednom sam ga video na putu za ns gde ga lepo voziii He he he, sto mi je ovo poznato... Sta bi tek bilo da mu nisam skrenuo paznju da je ispred radar! ;D ;D ;D U svakom slucaju, jos jednom CESTITAM NA KUPOVINI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...