K_A_W_A 946 Napisano Decembar 23, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam prodao svoj motor 636 krajem avgusta, morao sam, zbog nekih finansiskih zatvaranja, vec od oktobra je pocela da me hvata kriza. Novembar jos gore, ali u decembru meni vise nije bilo spavanja. Probudim se nocu pa mastam o motoru. Mislim da nebih vise izdrzao. Zadnjih par nedelja se bacim u potragu za motorom i posto su mi zadnja tri motora bila Kawasaki, resio sam da promenim firmu. DANAS SAM KUPIO YAMAHU R1 Znaci motor je 2006 god. Malo jako presao, cena 9500e, dobio sam rezervne nove gume, disk lock-120e, ima dosta opreme oko 400e, vlasnik(bivsi) moj drugar, svi papiri, tri kljuca, a motor neogreban, NOV! Ostaje mi ovaj nick, ali cu morati Avatar da menjam. Eno ga pokriven, a i ja cu sada mirnije da spavam. Cim prestane da ide para iz usta, sedam na makinu i gasssssssss. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Decembar 23, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan cestitke drugar...lepa makina...da se lepo slazete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 23, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, neka ti je sa srećom, i mnogo kilometara zajedno prošli! P.S. Koliko mogu da vidim sa slike, dobro je da si dobio nove rezervne gume (šala mala ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 23, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan cestitam, mnogo zahednickih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Decembar 23, 2007 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan e to je masina... ;) nadam se da cemo negde da se sretnemo i da se malo provozamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 23, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sad ces tek da vidis sta je nesanica, kad budes ustajao na svaka 2 min da proveris da li je tu. Nek je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Decembar 23, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan cestitam situaciju,,, ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Decembar 23, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sad ces tek da vidis sta je nesanica, kad budes ustajao na svaka 2 min da proveris da li je tu. Nek je sa srecom. ne baksuziraj hvala puno na cestitkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 23, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Mozda ipak da razmislis o novom nicku... Recimo, YAMA ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Decembar 23, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan da je motor crn, onda bi imao lep komplet. Mada mi se i ova boja svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Decembar 23, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam lep motor i neka ti je sa srecom vidimo se pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i samo gas , pa polako sto bi rek'o Stronser... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 24, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam,nek te lepo i dugo sluzhi... Ako te vidim u gradu kad krene sezona chestitacu ti i uzhivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 24, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravooo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Decembar 24, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor,puno predjenih km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Decembar 24, 2007 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka casdt odlican motor i da bude malo duze kod tebe nego prosla kawa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 24, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si uzeo neshto shto ti se dopada! Sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom!!! cestitam situaciju,,, ;D A prasence, jagnjence? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Decembar 24, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E Nikola nek sa srcom. Ovo moram da dodjem da vidim uzivo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan E Nikola nek sa srcom. Ovo moram da dodjem da vidim uzivo ;D Pa mi smo i komsije, pa svrati na wopi. Hvala svima na cestitkama. Jedino sto sada moram jeste da menjam opremu. Znaci, crna kaciga, crna jakna... Kao bure bez dana, ali isplati se. Samo da sam ja uzeo motor. Inace bih skrenuo. Strasan mi je bio osecaj da dodjem na forum, a ja nemam motor. NIje mi se ni dolazilo. Sad sam opet u jatu. U septembru bilo neko okupljane je motora u Irigu. Malo mesto pored NS. Ja isao sa drugarom na njegovoj Kawi zx10. Pa doslo mi je da zaplacem od muke. Svi sa motorima, a ja pesak. Stvarno to ulazi u krv. Nikad me nista tako nije privlacilo kao motori. A naravno moramo se i pocastiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Decembar 24, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan hahhaah znam osecaj nespavanja i cekanja bio sam u istoj situaciji i resio je na isti nacin i sada je mnogo lakse cekati prolece ,cestitka na motori iako mnogo vise volim enduro ali za r1 sta reci nego vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A gde je slika R1 u dnevnoj sobi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 24, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan A gde je slika R1 u dnevnoj sobi Il' R1 il' nijedan! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1701 Napisano Decembar 24, 2007 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan KAWA, cestitam na motoru! Vozio ga u zdravlju i sreci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8401 Napisano Decembar 24, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3178 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan cestitke i od mene, nek je sa srecom i u zdravlju i sreci da ga vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...