Jump to content

Moto Zajednica

E, PA OD DANAS MOGU I JA MIRNO DA SPAVAM. KUPLJEN JE R1

Recommended Posts

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Posto sam prodao svoj motor 636  krajem avgusta, morao sam, zbog nekih finansiskih zatvaranja, vec od oktobra je pocela da me hvata kriza. Novembar jos gore, ali u decembru meni vise nije bilo spavanja. Probudim se nocu pa mastam o motoru. Mislim da nebih vise izdrzao. Zadnjih par nedelja se bacim u potragu za motorom i posto su mi zadnja tri motora bila Kawasaki, resio sam da promenim firmu. DANAS SAM KUPIO YAMAHU R1  :D8)  Znaci motor je 2006 god. Malo jako presao, cena 9500e, dobio sam rezervne nove gume, disk lock-120e, ima dosta opreme oko 400e, vlasnik(bivsi)  moj drugar, svi papiri, tri kljuca, a motor neogreban, NOV! Ostaje mi ovaj nick, ali cu morati Avatar da menjam. Eno ga pokriven, a i ja cu sada mirnije da spavam. Cim prestane da ide para iz usta, sedam na makinu i gasssssssss.

post-763-12878992427203_thumb.jpg

post-763-12878992427819_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Čestitam, neka ti je sa srećom, i mnogo kilometara zajedno prošli!

P.S. Koliko mogu da vidim sa slike, dobro je da si dobio nove rezervne gume  :D  (šala mala  ;) ).

Ma sad ces tek da vidis sta je nesanica, kad budes ustajao na svaka 2 min da proveris da li je tu. :D Nek je sa srecom. ;)

ne baksuziraj  ;)

hvala puno na cestitkama

E Nikola nek sa srcom. Ovo moram da dodjem da vidim uzivo  ;D

Pa mi smo i komsije, pa svrati na wopi.

Hvala svima na cestitkama. Jedino sto sada moram jeste da menjam opremu. Znaci, crna kaciga, crna jakna... Kao bure bez dana, ali isplati se. Samo da sam ja uzeo motor. Inace bih skrenuo. Strasan mi je bio osecaj da dodjem na forum, a ja nemam motor. NIje mi se ni dolazilo. Sad sam opet u jatu. U septembru bilo neko okupljane je motora u Irigu. Malo mesto pored NS. Ja isao sa drugarom na njegovoj Kawi zx10. Pa doslo mi je da zaplacem od muke. Svi sa motorima, a ja pesak. Stvarno to ulazi u krv. Nikad me nista tako nije privlacilo kao motori. A naravno moramo se i pocastiti.

• Svrati ponekad, 113 postova

hahhaah znam osecaj nespavanja i cekanja bio sam u istoj situaciji i resio je na isti nacin i sada je mnogo lakse cekati prolece ,cestitka na motori iako mnogo vise volim enduro ali za r1 sta reci nego vrh

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja