Ivan x 69 Napisano Decembar 23, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da na jednom mestu moze da se procita gde su trenutni popusti,povoljniji uslovi prodaje,itd...Ako se slazete-ova tema bi mogla ta posluzi za to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Decembar 24, 2007 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Dobra tema slazem se da kad neko primetio nesto javi ovde ............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Decembar 28, 2007 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jubilejski katalog u Louisu - Louis 70 . Obljavljen radi 70 godina poslovanja Louisa u Njemačkoj. Ako nekome treba : http://personal.adacity.net/~bera/Louis70.pdf 50mb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Decembar 29, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan U Markosu imaju zimski popust 16%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan U Markosu imaju zimski popust 16%. U Markosu imaju promenjivi zimski popust Tj popust je svaki dan drugaciji...recimo ja bio danas i popust je 10% i to je najmanji popust koji daju. Savetovao me prodavac da proverim telefonom pre nego dodjem posto popust ide do 19% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 30, 2007 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da li su im i gume na popustu? Beše imaju Bridgestone? Ili Bridgestone ima Extreme? Uh, sve sam pobrkao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Decembar 30, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da li su im i gume na popustu? Beše imaju Bridgestone? Ili Bridgestone ima Extreme? Uh, sve sam pobrkao oni imaju samo Dunlop sportmax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 31, 2007 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da, oni imaju Dunlop. Da li imaju neki popust na gumama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 31, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio u Markosu neko ulje i filter, pa sam pitao na sta se odnosi popust. Pospust se odnosi na sve osim motora i skutera. Znaci filteri, ulja, oprema, gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 31, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako neki dileri budu davali zimske popuste na motore-pisite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 31, 2007 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neki dileri budu davali zimske popuste na motore-pisite... Imaš popust u Mimoto http://www.mimoto.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 1, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako neki dileri budu davali zimske popuste na motore-pisite... Imaš popust u Mimoto http://www.mimoto.co.yu Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarke 0 Napisano Januar 4, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ima snizenja u Guevari, na sve proizvode 20% . Kupio sam Unibatov akumukator po 2400 din. Takodje snizenje u Dainese Shopu od 20 - 25%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 4, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi taj Dainese shop? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 4, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam naručio pločice iz KDM Motors pa sam čuo da imaju sniženje od 25% na DID lance i lančanike. Za moj motor razlika je oko 2.000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 4, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi taj Dainese shop? Znam da je negde na auto-putu kod Dusanovca, ali gde tacno i jel imaju neki telefonski broj ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Januar 4, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi taj Dainese shop? Znam da je negde na auto-putu kod Dusanovca, ali gde tacno i jel imaju neki telefonski broj ? 347 26 77 347 26 88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarke 0 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Imaju dobre kozne jakne sa popustom su oko 38.500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 5, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi taj Dainese shop? Znam da je negde na auto-putu kod Dusanovca, ali gde tacno i jel imaju neki telefonski broj ? To ti je kad ides iz pravca Beograda ka Nisu sa desne strane. Cini mi se da je u istom salonu i Skoda, ispraviteme ako gresim, nisam siguran. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...