vladacbrpc25 162 Napisano Maj 1, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan po ko zna koji put na ovoj istoj raskrsnici..automobil oduzeo prednost skuteru i udario ga dosta jako da je od skutera ostala samo gomila gvozdja i plastike,u pitanju je skuter kymco grand dink metalik sive boje,koliko sam uspeo da saznam decko je sa karaburme,imao je otvoren prelom noge,u trenutku kada sam naisao hitna pomoc je odlazila i odvezla ga tako da ne znam detalje zdravstvenog stanja ali kazu da je dosta povredjen,sve to se desilo veceras oko 20 i 30h,,ukoliko neko nesto sazna neka javlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Maj 1, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosao oko 9 skuter je smrskan, deluje da je udarac bio zestok, pored njega zastava 101 zute boje sa kojom je ostvaren kontakt, dizalica parking servisa i dve patrole pod rotacijama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
niki0910 1 Napisano Maj 2, 2013 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Uh, citam da decko ima otvoren prelom butne kosti. Mislim da smo polagali pre dve godine zajedno kod Jasminka. Znam da je sa Karaburme i da vozi srebrnog Grand Dink-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Maj 2, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/380612/Sest-osoba-povredjeno-u-tri-nesrece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Maj 2, 2013 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan da ne otvaram novu temu na Zrenjaninskom putu blizu skretanja za kotez iz pravca Borce oko 16h video sam motor(mislim da je enduro crne boje) na zemlji i patike pored motora,motor nije izgledao puno ostecen pa se nadam da ni kolega nema neke velike povrede.ako neko zna nesto vise naka napise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimbros 12 Napisano Jul 17, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan posto mi je cura rekla za ovaj post/temu, reko' da se oglasim evo dva ipo meseca kasnije i aj da kazemo da sam ok. na svu srecu nije bio otvoren preklom, ali butka je pukla ko od shale, popio sam plochu i 16 shrafova i sada cekam da prodje vreme, kost uhvati itd. Svaki put kada vidim motor mislim da sam sjajno prosao samo sa prelomom buta Pozdrav svima i hvala na kolegijalnosti @niki0910 odlichno te secanje sluzi, samo sto sam tada vozio crvenog 125, a pokojni sivi je 250 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 738 Napisano Jul 19, 2013 Drug član, 1132 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Vazno da si ti dobro,bice dvotockasa jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Jul 19, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako i budi uporan sa rehabilitacijom! Ziv bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Observer 9 Napisano Jul 22, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio New Beverly 300 i.e. Bronze Perseo Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se ti Stila, sigurnije je ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
niki0910 1 Napisano Jul 26, 2013 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Matori, znaci to si bio ti nazalost :-( Zelim ti brz oporavak, mogu misliti kakva je povreda, obzirom da sam i ja imao pad u maju. Nista slomljeno, samo nagnjecenje stopala. Trebalo mi je mesec i po dana samo da stanem na desnu nogu. Bila je kao balon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...