tindirbp 289 Napisano Novembar 24, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je prvi motor koji sam SREDIO, pa mi je trenutno najdraza...Trenutno preradjujem jednog MZ-a u custom bobber-a, pa ce mi (nadam se) ona biti najdraza. Do tada restauriran TOMOS 14 m iz 1985 godine! extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je prvi motor koji sam SREDIO, pa mi je trenutno najdraza...Trenutno preradjujem jednog MZ-a u custom bobber-a, pa ce mi (nadam se) ona biti najdraza. Do tada restauriran TOMOS 14 m iz 1985 godine! extra Steta sto ovaj Tomos ne izgleda vise ovako :'( ...ali tu je sada MZ bobber 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shortikus 0 Napisano Novembar 25, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: NIS Motocikl: HONDA Afica Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je jedna od omiljenijih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljkodj 0 Napisano Novembar 28, 2010 (promenjeno) U prolazu, 12 postova Motocikl: Africa twin 650 & Suzuki ts 125r Prijavi odgovor kao problematičan Rudnik Promenio Decembar 2, 2010 član Motoholic Popravio link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 2, 2010 (promenjeno) Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ovu sam iskopao odnekud. Većini sam podelio slike ali par njih su uskraćeni, pa ih ovom prilikom podsećam na reli i kratak boravak u Mladenovcu 2006. Promenio Decembar 2, 2010 član Komsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Ide jedna slika nastala pre četri zime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Moja ceberka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 19, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Moja ceberka Aco legendo...covece velikoga srca....kada cu ti vratiti kisnu opremu koju si mi nesebicno dao na Sokolcu i spasao me "bolesti" u povratku za Bgd....POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 19, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Obe slike su mi drage na svoj nacin. Na jednoj je moje starije dete, sada vec punoletna, na nekom od sajmova automobila u Beogradu. Na drugoj smo moja sadasnja supruga i ja u vreme zabavljanja, 1991g. (auuuu, al je davno bilo... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 30, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Moja prva ljubav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Decembar 31, 2010 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 31, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Leptiru, gde je ovo slikano ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 31, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ^^ Wow i ptičice si ovekovečio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Januar 1, 2011 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na Zlatiboru letos, a ptice... pa upale u kadar hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Januar 3, 2011 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna fotka leptire! Pticama si nas samo jos vise priblizio tom osjecaju... Uuuhhh, kako mi se sad putuje negdje daleko motoroooom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Januar 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Moja "ergela"... Čelarevo ispred letnjikovca Dunđerskih... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Januar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja dam svoj skromni doprinos: Uvek pred ocima (desktop) Cekajuci polazak (Zlatibor - Cigota) Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kanjon Morače 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Januar 12, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zlatarsko jezero Drazevina Negde na putu ka Sarajevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan moj prvi motor GS500, sada je negde u temerinu....slikano na Crnom Vrhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 26, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Honga crm125..Negde pored reke Drine...Ne secam se gde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Prije dvije godine. Na putu Olovo - Sokolac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_CH 1 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Arch (CH) - Novi Sad (SRB) Motocikl: Ja jasem Preriom bez konja :D Prijavi odgovor kao problematičan Eo mene, eo harlija - Eto Jack Daniel's-a ..Inace slika sa Harley Davidson "Charity" Ride-a Solothurn (Svajcarska) Sremska Mitrovica (e Kuco moja ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Februar 5, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Misija San Hoze Frimont, Kalifornija Sa Kristin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Februar 5, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Misija Santa Klara Santa Klara, Kalifornija Sa Kristin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...