motoras 195 Napisano Jun 20, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan evo najnovije omiljene slike u nizu foto bu "maki" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 20, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan evo najnovije omiljene slike u nizu foto bu "maki" eEEEE.....bas me ganula slidza....Eh,kad bih ja mogao tako da grlim mog V-stroma.....ali dzaba.Sve sam pokusao i dalje je konjina od 340kg... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako je dobra slika, ne verujem, svaka cast motoras! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moja omiljena fotka - Moja dva naslednika, jedan vec vozi samnom, a drugi ce kad prohoda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A ovo je taj sto je odavno prohodao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Kako je dobra slika, ne verujem, svaka cast motoras! Da mene nije bilo motoras bi jos uvek bio tamo, posto je Zekan iznenada krenuo u rikverc pa je bilo malo teze isterati ga odande... ;D ;D ;D Evo jedna od cetvrtka na Stefanovom SV-u, meni se bas dopada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Maki, gde je ovo vozeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 22, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Maki, gde je ovo vozeno? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=15554.new;topicseen#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Fruska Gora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TL1000R 0 Napisano Jun 23, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Stuttgart Prijavi odgovor kao problematičan Da vam pokazem sta vozi moja devojka.... Pozzz Toni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TL1000R 0 Napisano Jun 23, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Stuttgart Prijavi odgovor kao problematičan Sa crvenom Dainese jaknom na motoru je moj prijatelj Sale sa novog Beograda (GSXR-750 K6 Yoshimura) a ovo je sada sloka od moje Tanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 23, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan moj prvi moto skup možda je neko bio - Vršac 1998. Povratak defilea iz Donje Gudurice u Vršac... ala je vjetar divljao toga vikenda... uh ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Jerinjin grad.... SV 650 S prva voznja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa lep je Bobane,nema sta..kada ce na huju da protegne malo noge ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre oko 35 godina, ja i moja "devojka" na ocevom NSU-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 30, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Moj bike i cist put...nista mi vise nije potrebno za uzivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBeard 13 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650 classic | Yamaha Royal Star tour deluxe Prijavi odgovor kao problematičan Pre oko 35 godina, ja i moja "devojka" na ocevom NSU-u. ovo mi lici na okolinu Tomasevca..da? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Jul 1, 2009 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, Levac, okolina manastira Kalenic... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan A evo i nas na moto zurci, MC Motorhead - Negotin Kusjak, 18.07.2009. Kawasaki Club Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan A sa druge strane nasi ljubimci izgledaju ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan povratak u prirodno staniste .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 21, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan A sa druge strane nasi ljubimci izgledaju ovako EXTRA MOTORI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jul 21, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan lepo druze ....ali ipak daj neku sa R6 ;) ;) znas ti sta ja volim ;D ;D a zato toj r6 posle nije bilo dobro!!! )))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan RETRO COMŠA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...