ivkefjr 13 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan McGregor metodu (pošalji bosonogog crnca da proveri koliko je duboko) sam prvu odbacio, Borman metodu (razgaći se pa proveri sam) odmah potom, zatim srpsku metodu (udri pa šta bude) posle izvesnog razmišljanja i na kraju odlučim da počupam šiblje sa leve strane pa da probam polako uz ivicu (10cm između vode i nizbrdice ispod puta). Posle mukotrpnog čupanja šiblja, sav znojav i zadihan krenem i... sklizam nazad u vodu! Usledio je munjeviti dijagonalni napad na vodene dubine i nastavak puta suvih čarapa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 16, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Prva slika, prvog motora. Kad god vidim ovu sliku setim se osecaja kad sam ga doterao kuci, slikao i nazvao ga svojim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan e ivkefjr prosli smo slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 18, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan grahovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan McGregor metodu (pošalji bosonogog crnca da proveri koliko je duboko) sam prvu odbacio, Borman metodu (razgaći se pa proveri sam) odmah potom, zatim srpsku metodu (udri pa šta bude) posle izvesnog razmišljanja i na kraju odlučim da počupam šiblje sa leve strane pa da probam polako uz ivicu (10cm između vode i nizbrdice ispod puta). Posle mukotrpnog čupanja šiblja, sav znojav i zadihan krenem i... sklizam nazad u vodu! Usledio je munjeviti dijagonalni napad na vodene dubine i nastavak puta suvih čarapa! Sledeci put samo pravo i mali gas, nema brines. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan @motoras Otkopao si rupu ispod ivicnjaka, da vode otekne? ;D @kepo Ne brinem ja za sebe, nego za carape... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Trenuci upoznavanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan @motoras Otkopao si rupu ispod ivicnjaka, da vode otekne? ;D @kepo Ne brinem ja za sebe, nego za carape... ;D carape su svakako bile mokre ;D foto by robi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 19, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan @miloshenda: bravo, sjajna fotka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slikano 07.11.2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Novembar 8, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Ribnjak u Sutjesci,12.06.2009.g. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipot 4 Napisano Novembar 22, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan GROSSGLOCKNER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Drug kolega Blackbite...Negde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Ova mi je draga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog onoga sto je usledilo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Novembar 23, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan hehehe bas je bilo dobro :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipot 4 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan jodi ja sam puno stariji od tebe i ne znam šte radim,,,, ali ti si uvijek dobrodošao kod mene u sloveniji---kod mene imaš hranu i piče i spavanje besplatno---ako dođeta osmorica spavate u kuči ---ako dođete sa šatorom i spavačim vrečama može doči 1000 vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Novembar 25, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan @Cipot Gde je slikana 11.jpg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipot 4 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan dolomiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Novembar 25, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan jodi izvini , ja sam mator!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma nema sta da se izvinjavas... Samo sam htio da te upozorim! Svaka cast, lijepe slike! Bas si se naputovao (posebno mi se svidjaju ove totalne serpentine!) jodi ja sam puno stariji od tebe i ne znam šte radim,,,, ali ti si uvijek dobrodošao kod mene u sloveniji---kod mene imaš hranu i piče i spavanje besplatno---ako dođeta osmorica spavate u kuči ---ako dođete sa šatorom i spavačim vrečama može doči 1000 vas Hvala puno na ovakvoj toploj dobrodoslici! Odmah se vidi dobar covjek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 25, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike, ali pravilo je maksimum dve po stranici. Cipote, 25 je mnogo brate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...