zozon 6 Napisano Januar 14, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan A sad malo ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, odron, hehehe, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, odron, hehehe, Pa nije bas svejedno prici blize od ovog, pesak je pa znas... frka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, odron, hehehe, M, ja ne bih, smeo ni ovoliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Moja omiljena , Golubac 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 17, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan One day...... Imatju i ja ovakav.... ;D ;D ;D ;D Sreca,sreca radost ! Osmeh puca ispod kacige ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 17, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
69 2 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo i ja. ...jedne godine, iznad Dubrovnika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 19, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CHHD 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Slovenia Prijavi odgovor kao problematičan Luda cesta na Etno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 5, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veoma cesto mjesto moga zaustavljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dve slike sa meni prvog daljeg puta... Bg-Cg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tRoUbLe 0 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Grčka Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zanimljiva tema, svaka cast Evo i neke moje omiljene Ova je sa jedne setnje od letos: A ove su sa jedne pistice koju obozavam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan sa puta Zajecar Nis negde u junu 2008... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 16, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zanimljiva tema, svaka cast A ove su sa jedne pistice koju obozavam ;D ... Sjaaajno Nevoljo, Track Day...gde je to, u Grckoj? Al' bi legao moj motor na tu stazu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tRoUbLe 0 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Grčka Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zanimljiva tema, svaka cast A ove su sa jedne pistice koju obozavam ;D ... Sjaaajno Nevoljo, Track Day...gde je to, u Grckoj? Al' bi legao moj motor na tu stazu ;D Da u gradu gde zivim, u sustini nije velika staza ali je super da se izvozas bez straha od auta i nenormalnih vozaca auta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od omiljenih... Baš-čaršija i deset upola s-lukom... a ja nisam na dijeti.... ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od omiljenih... Baš-čaršija i deset upola s-lukom... a ja nisam na dijeti.... ;D amen... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 24, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Okolina planine Rudnik A gde je motor? Pravila ove teme su da se negde mora videt motor ili deo motora! Pogledaj prvu poruku u temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Februar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nemam za sad mnogo svojih slika, ali ovako izgledam kada ujutro krenem na posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 26, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ka Divcibarama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan super je slika Petre...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 27, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Autor slike je Joska, od njega sam pozajmio. Volim kada nas je vise u jednoj grupi, skljocamo svi pa kasnije razmenimo slike. Znaju super slike da ispadnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 27, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Autor slike je Joska, od njega sam pozajmio. Volim kada nas je vise u jednoj grupi, skljocamo svi pa kasnije razmenimo slike. Znaju super slike da ispadnu. +1 (i ovde kod ove prve je Joska ili njegova lepsa polovina autor(ka) junior i ja u akciji - te su mi najdraze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 28, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas da ga obidjem... Spreman je i ceka sjutrasnje vrelo paljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...