jodi 94 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Moj PRVI kontakt sa mojim PRVIM motorom! Zamislite uzbuđenje! Nije ti los toliko ovaj GS na slici, lega! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 29, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sa voznje na Adi Huji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duschann 4 Napisano Octobar 30, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Keeway Exceed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 31, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Kanjon Pive i Tare: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Novembar 1, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan odmor u Deliblatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Slabo nesto stavljate slike...a posto se manje vozi (sve hladnije)i forum je prazniji ...tako da cu prekrsiti pravilo sa slikama po stranici..... Planina Tara....Visegrad...most... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan NEGDE U SRBIJI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Moja omiljena ;D ;D ;D. Zasto...? Slika je napravljena 20.08.2008 god u centru Herceg Novog posle skoro 600 km voznje (Beograd-Herceh Novi). Tog jutra smo ustali sa namerom da idemo za Bugarsku a zavrsili smo u Herceg Novom. ;D ;D Inace devajka je sve vreme na ledjima nosila ranac koji se vidi na slici i koji je bio krcat skroz na skroz Svaki put kad smo stali bilo je jer sam se ja zalio na bol u nogama rukama i sl :-[ Tek da se zna da je opusteno izdrzala taj put na R-u Kasnije smo u toku pet dana koliko smo proveli u CG obisli celu obalu uzduz i popreko. Po povratku u Beograd na satu je bilo predjenih 1800 km za 7 dana. Sve u svemu 7 dana zivota koje nikada necu zaboraviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan NEGDE U SRBIJI Bice da je od Valjeva prema Divcibarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si za VA-Divčibare. Ovo je oko V.Plane sa MZ-ukijem televizor i jednim od starijih bajkera od mene!Dekica se zove Mijailović Milan iz Kušiljeva i rođen je 1935. godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Deda Milana znam, i ne samo sto vozi motor u tim godinama nego je preziveo robiju na golom otoku i dan danas ima i dve zene. To nije za salu. Milan je covek starog kova. Takvi se vise ne prave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Moja omiljena ;D ;D ;D. Zasto...? Slika je napravljena 20.08.2008 god u centru Herceg Novog posle skoro 600 km voznje (Beograd-Herceh Novi). Tog jutra smo ustali sa namerom da idemo za Bugarsku a zavrsili smo u Herceg Novom. ;D ;D Inace devajka je sve vreme na ledjima nosila ranac koji se vidi na slici i koji je bio krcat skroz na skroz Svaki put kad smo stali bilo je jer sam se ja zalio na bol u nogama rukama i sl :-[ Tek da se zna da je opusteno izdrzala taj put na R-u Kasnije smo u toku pet dana koliko smo proveli u CG obisli celu obalu uzduz i popreko. Po povratku u Beograd na satu je bilo predjenih 1800 km za 7 dana. Sve u svemu 7 dana zivota koje nikada necu zaboraviti... Reci cu, kao i pojedinci za mene-ZENI JE! ;D Bez jake, bez kisnog odela (ja sam htela kisno, ali nisam insistirala!), bez jakne, Zabljak kisa pljusti 2 dana, magla, 7 stepeni, zabiti bez mesta za prenociste. Suma-sumarum, najlepsih 15 dana moga zivota za sada!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene i ortaka p.s. ja sam ovaj visoki desno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 13, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Reci cu, kao i pojedinci za mene-ZENI JE! ;D Bez jake, bez kisnog odela (ja sam htela kisno, ali nisam insistirala!), bez jakne, Zabljak kisa pljusti 2 dana, magla, 7 stepeni, zabiti bez mesta za prenociste. Suma-sumarum, najlepsih 15 dana moga zivota za sada!!! Kuku Ljubice...baš si imala nesretno detinjstovo.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Tara letos!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Na putu upoznasmo Loznicane, covek mi ponudi da provozam AFRICU a ja je i uslikah!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opako izgleda. Pravi crni kontinent! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
backseatgirl 0 Napisano Novembar 19, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobar motor, lijepo vrijeme i extra putovanje....Primosten, ja sam slikala a Igor pravio zabice i bacao kamencice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan MV Agusta F4 pre tri vikenda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan ZX 10 R na minus 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Novembar 22, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo detetu motor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Novembar 22, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Otkud ova bandera tu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan meni je ova moja masina na carskoj bari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saki013 1 Napisano Novembar 24, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan trans fagaras septembar 2008 2050 m nadmorske visine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 24, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi susret je bio sa ovom lepoticom koja je dugo krasila moje dvorishte i mamila uzdahe mnogih ljudi gde god bi je otac vozio. Slika je nastala u maju 1988. god., da bi i na mene 1998. god. doshao red da sednem na nju i probam je. Naravno da mi je otac malo branio i krio kljucheve ali me je ipak uchio i nauchio da vozim...Bila je to Honda CB 550 F, 1976. godina proizvodnje. I preshla je mnogo, mnogo kilometara, jer Honda je HONDA!!! I posle 20. godina sam opet na Hondi. 1988. godina 1998. godina 2008. godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...