BobanS 17 Napisano Septembar 29, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Septembar 29, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan i ove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Septembar 30, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Octobar 2, 2008 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci... Lijepo kao slika! Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 5, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan slika od petka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kul slike sa nedavne voznje po okolnim selima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Octobar 9, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Ja i drugar u potrazi za lepim mestom za pecanje. Lokacija: Belegis uzivamo u carima Dunava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 9, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nove dvije omiljene slike mog motora, svaki dan ga sve vise i vise volim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 18, 2008 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan minsko polje vise gorazda u nekoj nedodjiji , moja omiljena za dovijeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Octobar 18, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan evo je jedna skorasnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 19, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Danasnja voznja na planinu Goch.40 motora.Lepa uspomena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Octobar 19, 2008 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo drustvance!!! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 26, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Veche kad sam uzeo Afriku i tako sam je dovezao gajbi... sorc i majcica i... CEKTA ;D A ovo je... eto... groblje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Jos Kladova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 27, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ne vidim Fiftya,ili je opet bio brzi od svih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Nije mogao sa nama, radio je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Moj skromni prilog , nova ( stara ) Africa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Dils Gep, Severna Karolina (Deals Gap, North Carolina). Zmajev Rep (Tail of the Dragon) važi za najkrivudaviji put Americi - 11 milja (17,7 km) i 318 krivina(!). Stotine hiljada motociklista dodje ovde svake godine k'o na hodočašće. Prošle godine sam bio i ja. ;D ;D ;D Dobro je da nisi morao da ostavljas "suvenire" na "drvetu srama".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih! Negde na putu Petrovac-Budva... Avgust 2007 Gle lepog mesta za slikanje..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan 1982 nova Kawa Z-750 dosao iz vojske na odsustvo ...kakve veze ima sto je zima...pa imao sam samo 18-19 god....slikano u dvoristu ispod prozora....posle 26 godina....dvoriste se prolepsalo....a ja opet ispod prozora sa drugim motorom....eh kada bih mogao za narednih 26 god. opet da se slikam na nekom motoru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Charuga, lepa retrospektiva i jos lepse zelje, dabogda ti se ostvarile! Ovu sliku nisam ja slikao nego NNTom, a na slici takodje nisam ja, nego moj drugar Forest Gump (Peca), ali je stavljam jer je slika apsolutno savrsena: A na ovoj slici su motori mene i jos dva kineska bandita, moja sjajna drugara Foresta i Dragonfly, jednog mnogo dobrog i hladnog popodneva pod nedovrsenim avalskim tornjem : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Octobar 29, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Moj PRVI kontakt sa mojim PRVIM motorom! Zamislite uzbuđenje! Pored mene krivac moje ljubavi prema motorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan moj prvi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi VECI motor CZ 250 godina 1977.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...