markone 447 Napisano Februar 19, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan To bese ono kad ste se posmrzavali ko ****, pa pili one silne cajeve??? ;D ;D ;D ;D Baš tako ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Februar 19, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je prvi motor koji sam SREDIO, pa mi je trenutno najdraza...Trenutno preradjujem jednog MZ-a u custom bobber-a, pa ce mi (nadam se) ona biti najdraza. Do tada restauriran TOMOS 14 m iz 1985 godine! :o :o :o Čoveče, ovo je umetnost. Izgleda savršeno, rek'o bi bolje nego nov! Svaka ti čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan THANKS Motoholic!! Ne bih da OFF-ujem, ali moze se podvesti pod "dragu uspomenu"...ovako je izgledao pre reparacije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavuša 0 Napisano Februar 20, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan teško mi je izabrat "omiljenu" sliku, sve na motorima su mi omiljene ;Dal ako bi morala izabrat onda je to neka čoporativna kao ova ;D[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavuša 0 Napisano Februar 20, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan i druga omiljena mi je definitivno ova ;D[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 20, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan teško mi je izabrat "omiljenu" sliku, sve na motorima su mi omiljene ;Dal ako bi morala izabrat onda je to neka čoporativna kao ova ;D[/img] Ja sam mislio da se samo kod nas u ovakvim situacijama vozi bez kaciga, kad ono... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavuša 0 Napisano Februar 20, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da se samo kod nas u ovakvim situacijama vozi bez kaciga, kad ono... UPS :-X ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Mali DUC meeting na zavojitoj Krndiji (planina u Slavoniji) Skupili smo se iz Požege,Hamburga,Zagreba ,S.Broda i Virovitice . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Skadarsko jezero - Pavlova strana Nevjesta Jadrana[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan kako kazu svi clanovi TNTa maneken moto kluba nas i vas boki i njegova neman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Danas, negde na Fruskacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palomas 10 Napisano Februar 25, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan 13. Twin Horn Beach Party Pula 2007. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palomas 10 Napisano Februar 25, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Obečavam, neću više, jedino na zahtjev publike! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 25, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Slikao Najzli P.S. Izvinjavam se sto su cetiri ali su iz serije, greota mi je da ih razdvojim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Februar 26, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Da nadoknadim ovih 10 preskocenih strana... ;D Pivsko jezero... Makedonija... Skadarsko jezero... Iznad Jaza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Februar 26, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Da li je zaista toliko teško pridržavati se ovako jednostavnih pravila? 1. Na fotografiji mora da se vidi motor, ili deo motora, ili senka motora. Slike gde je samo pejsaž nas ovde ne zanimaju. 2. Na fotografiji ili (A) moraš da budeš ti, ili (B) mora da si je ti slikao. Dakle fotke sa neta ili od ortaka ne dolaze u obzir. 3. Postavi maksimum DVE slike po stranici. Znači tek kad ova tema predje na drugu stranicu možeš da postaviš sledeće dve. Razlog za ovo je što neki od nas imaju gomile slika, a neki samo par, pa da ne dominiraju celom temom isti članovi. 4. Poželjno, ali ne obavezno, napiši ukratko zašto si odabrao/la tu fotku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan ogledala....... ....[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Februar 27, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Bezdan B.Palanka uz Dunav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Februar 28, 2008 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ibarska Jesen Prolece Zima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Mart 2, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan BJB DEDE 1.Home Run 2. posle 1.8km leda, poslednja krivina pred garazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 5, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Boka feb. 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Mart 5, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3186 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan da napomenem da sam ovo slikao u pokretu nokiom 6020 sa kamerom 0.3mpix kolegu na semaforu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 5, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Boka feb. 2008 Ma kad si pre tamo stigao!? :o :o :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kad si pre tamo stigao!? :o :o :o ;D Pa prati forum malo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=15455.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 6, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ma kad si pre tamo stigao!? :o :o :o ;D Hi hi ! stizem ja svuda !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...