RAmireZ 1240 Napisano April 23, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam promenio motor odlučio sam da isto uradim sa svojom opremom. Jaknu i pantalone sam kupio polovne, u odličnom stanju. Ostale su neoštećene i bez padova. Nisu direktno pokisli nijednom (imam kišni kombinezon) a posle svake vožnje sam ih mazao kremom za zaštitu kožne odeće - kao bebinu guzu. Jakna je broj 58 i meni je malo veća (ili puno veća kad je letnje vreme). Bilo mi je žao da je ne kupim jer je od debele kože i deluje veoma kvalitetno. Ima protektore na laktovima i ramenima (ne one tanke, od sunđera) i mesto za leđni. Nema postavu, ima zip za spajanje sa pantalonama, dva luftera na grudima, 3M reflektujuće trakice, dva spoljašnja džepa i jedan unutrašnji. Na rukavima ima kopče za stezanje. -dužina rukava od ramena 70cm -od brade do dole 59 -nazad, od kragne do dole 69 + 6cm kragna -širina na ramenima od šava do šava 55 -širina jakna mereno ispod pazuha 67 -širina dole je 55cm, ali je na tom mestu tegljiva Ja sam 180cm visok i imam 80kg posle ručka i meni je velika. Neko krupniji bi bolje izgledao u njoj. Teška je 2,7kg, pa je to možda pokazatelj kakva je koža. CENA: 95 € Evo slike: Pantalone su IXS, takođe od debele kože, neoštećene, bez padova. Imaju zaštitu na kolenima i na kukovima. Meni su dobre po veličini i veoma su udobne. NEMAJU NIKAKAV RUŽAN MIRIS, održavane su redovno. Ispod njih sam uvek nosio aktivni veš ili vojne dux gaće, u zavisnosti od temperature, tako da ih nisam oblačio na golu kožu. Imaju jedan džep od napred, cipzar na krajevima nogavica i luftere pozadi. Idealno rešenje za svakog ko ima problema sa kolenima jer ni pri temperaturama blizu nule ne mogu da ozebu. Nosio sam ih i leti po najvećim vrućinama ako idem van grada. Za grad su opak pretople. -dužina nogavica merena sa spoljne strane 105cm -dužina nogavica iznutra 73 -širina na kukovima55 -OBIM struka 90cm (može da se malo popusti-proširi jer ima patent sa čičak trakom) CENA: 55 € Za kupovinu i jakne i pantalona može popust 95 + 55 = 130 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 26, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče pantalona nisam siguran koji je broj (veličina). Od brojeva jedino sto piše to je: 90/846 na zasebnoj etiketi kao što se označava veličina. Meni taj broj nije logičan i zato ga nisam napisao u oglasu da ne zbunjujem ljude. Zato sam na pantalonama izmerio ono što sam mislio da je bitno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...