Mr. No 558 Napisano April 23, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan U LOUISU je specijalna akcija koja traje samo 6 dana za Shoei Multitec kacige. Cena 229 EUR Ja porucio http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=216991&anzeige=all&ADTRACTIONSLOT=home_startseitenteaser_216991 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam, ekstra je ponuda!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 25, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan dobra, čitam utiske kupaca...... jedini minusi malo je bućna i kod nekih vizir treba naknadno da se našteluje....... za te novce ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano April 25, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan dobra, čitam utiske kupaca...... jedini minusi malo je bućna i kod nekih vizir treba naknadno da se našteluje....... za te novce ekstra Gde nadje da je bucna? Ja sam citao na bar 10 sajtova utiske, gledao filmove i bas kazu da joj je plus sto nije bucna... pogotovo za flip-up kacigu Ja bih rekao da joj je jednini minus sto nema integrisane suncane naocare (dok mi ne stigne i probam kakva je). Gledao sam u Motolandu Shoei Neotec koja ima bas sve sto bih ja zeleo da moja kaciga ima ali kosta 60.000 din .... i sa 20% popusta je duplo skuplja nego ova u Louisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 27, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan čitam iskustva drugih sa louis-ovog sajta, nije iz sopstvenog.............. kupio si pravu stvar,...........nemci su dosta rigorozni po ocenjivanju, tako da je možda za njih nivo buke prevelik, otkud znam Rekoh već, za te pare odlična. i ja bi je uzeo da znam svoju shoei veličinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...