bobi_krofna 947 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan pozdravljamo vas moj kymco people250 i ja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1777 Napisano April 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan E pa i mi tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sugradjanina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 947 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugari, ko naleti do jagodine uvek mozemo na po jedno pice u neku hladovinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...