lord_oblivion 1392 Napisano April 23, 2013 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Rasturio sam sedište da ga presvučem novim materijalom i naišao na ovo : Ima tri naprsnuća, ovo sa slike je najveće. Mislim da je lim suviše tanak za varenje. Ima li neko ideju kako da sredim to ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan probaj pop nitnama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan CO2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan lepo očisdtiš i udariš tanko stakloplastiku sa obe strane po bar jedno platno. Ako nećeš da se drndaš sa staklom možeš da koristiš dvokomponentni lepak (epoksi) i laneno platno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje ćeš to uraditi sa CO2 varenjem nema veze što je lim tanak CO2 vari i 0,5 mm limove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 23, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Аутогено заваривање ће ти завршити посао а није (превише) осетљиво на дебљину материјала који се вари. Само нађи доброг лимара. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze Limenko,co2,samo bi ja ta mesta ojacao sa nekim limom,fiber i epoksi ne drze kao kad zavaris sa co2.Ja bi to kod mene tako i kolega,manje sexa na motoru! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano April 23, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih jedino dodao sa unutrasnje strane parce lima u L obliku da malo ojaca...a vec sam dao + za Co2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 23, 2013 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zavarismo sa CO2, bez flaha/pločice. Ukupno na 4 mesta : Uz put smo i navarili šrafiće koji će da drže zadnju plastiku (do sad su bili holšrafi pa su stalno ispadali) : Znači da ipak zavarim i po jedno parče sa unutrašnje strane? Ako ne mora, sutra zafarbavanje i prekosutra tapetarski radovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 23, 2013 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze Limenko,co2,samo bi ja ta mesta ojacao sa nekim limom,fiber i epoksi ne drze kao kad zavaris sa co2.Ja bi to kod mene tako i kolega,manje sexa na motoru! Eh kolega, lako je to reći Japanci ga slabo napravili za nas Balkance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 24, 2013 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam već započeo da sređujem sedište 'ajde i u temi da postavim sve. Sedište presvučeno i gotovo Pošto nikad do sad nisam presvlačio sedište, vrlo sam zadovoljan izgledom. Kvalitet će se pokazati kroz koji dan. Originalni sunđer je u odličnom stanju pa nisam hteo da ga diram, samo sam preko njega dodao sloj 6mm armaflex-a. Preko njega eko kožu, odozgo sam fiksirao lepkom u spreju da se ne mrda i fenom grejao da omekša i da se lakše razvuče po krivinama. Sve iz jednog komada, nema šivenja, nema šavova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano April 24, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lorde ja mislim da ce biti jos bolje kad nadodje u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 24, 2013 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da će biti malo udobnije za duže vožnje, zbog armafleksa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 24, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Meni je prosle godine jedan Negotinac,zovu ga Sale Ferari sredio sediste za 20 evra sa njegovim materijalom i ispalo je bolje nego fabricko!Svaka mu cast,majstor jednom!Ali je moje bilo celosamo presvlacenje!Ovo je lepo ispalo kako prvi put radis tako nesto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 24, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Што ће да чучну нови амортизери уз ново седиште, биће машина к'о уписана. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6806 Napisano April 24, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Odlično si to odradio. Gde si nabavio lepak u spreju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 24, 2013 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lepak sam uzeo u farbari u Vojvode Stepe, preko puta XII Beogradske Gimnazije (znači neparna strana), odmah pored Tiki Vent-a (koji ne radi) , 810 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 24, 2013 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Што ће да чучну нови амортизери уз ново седиште, биће машина к'о уписана. Ma samo da šljaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lepak sam uzeo u farbari u Vojvode Stepe, preko puta XII Beogradske Gimnazije (znači neparna strana), odmah pored Tiki Vent-a (koji ne radi) , 810 dinara. Dali mozes da slikas kutiju ...ambalazu lepka da vidim kako to izgleda i koji je proizvodjac ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 25, 2013 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Montirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 25, 2013 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lepak sam uzeo u farbari u Vojvode Stepe, preko puta XII Beogradske Gimnazije (znači neparna strana), odmah pored Tiki Vent-a (koji ne radi) , 810 dinara. Dali mozes da slikas kutiju ...ambalazu lepka da vidim kako to izgleda i koji je proizvodjac ? Izvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...