koma 736 Napisano April 22, 2013 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Chaliji je danas ukradena husqvarna 610 enduro http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/92099-ukradena-husqvarna-te-610/ ako neko cuje nesto, ako se neko provozao pa ostavio nek javi. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Maj 5, 2013 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada sam video ovu temu. Drugaru je prosle nedelje ponudjena jedna takva 610-tka izuzetno povoljno, pa cu ga kontaktirati u toku dana (kada se probudi, posto je vikend-nocna ptica), i ako ima neke veze sa ovim motorom, javljam. Ja sam fotke ponudjenog motora video samo na trenutak u fonu, nako da stvarno nisam siguran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...