Jump to content

Moto Zajednica

Dobili smo blagoslov za posetu Hilandara,POTREBAN SMESTAJ U URANOPOLISU!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 124 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom

Zdravo drugari.Prvi suncani dani doneli su i nove planove,razmisljanja sta i kako ove sezone.Dugo prizeljkivan plan bice ostvaren 20.juna-idemo na Hilandar,ako Bog da.Grupa je srednje velicine,12 motora,1 automobil,tj.15 clanova.E sad,potreban je smestaj,zato Vas i molim za savet.Nije potreban nikakav luksuz,osim tusa,kreveta i parkinga za motore dok smo na Hilandaru.SVI SAVETI SU DOBRODOSLI!!!

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 20 postova
  • Motocikl: yamaha mt01

Moto klub Podgorica ide u posjetu Hilandaru 17.maja. Detaljan izvjestaj cu postaviti direktno sa puta. I zao mi sto se ne pogodi da smo tamo u isto vrijeme. Pozdrav!

• Podržavam 1

• U prolazu, 2 postova

Zoki je potpuno u pravu,mi smo isli prosle godine,na ulazu u Uranopolis ima jedna zgrada,drzi je stariji covek Hristo,cena 11 12 eura ima mesta i za motore,sve najbolje drugari!

• U prolazu, 2 postova

kontakt telefon nemam,mada udji u putopis koji je napisao Goran Petrovic Tini,ima slika zgrade gde smo spavali,nemozes da pogresis,zapamtite da idete na mesto koje cete kao i putovanje pamtiti zauvek,jos jednom srecan put i lep provod. ps ime na forumu tj.moje pravo ime je Petar Usic Nis,Teodora mi je cerka neznam kako je sve to ispalo,pokusacu da to sredim u najskorije vreme.

• BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Moto klub Podgorica ide u posjetu Hilandaru 17.maja. Detaljan izvjestaj cu postaviti direktno sa puta. I zao mi sto se ne pogodi da smo tamo u isto vrijeme. Pozdrav!

Ако Бог да здравља видимо се тамо,МСЦ креће на Хиландар 15.маја.17. би требали да будемо на Светој Гори.1zdravo.gif

• U prolazu, 20 postova
  • Motocikl: yamaha mt01

Ако Бог да здравља видимо се тамо,МСЦ креће на Хиландар 15.маја.17. би требали да будемо на Светој Гори.1zdravo.gif

Ako Bog da! Mi smo 18-og u Uranopolis, 19-og na Svetu Goru, a onda par dana u Solun. Moramo se iskoordinisat da castimo bar po pivo u bratsku Grcku! E da, vracamo se kroz Srbiju pa ako ima ko predlog za smjestaj u Vranje ili okolinu, neka zbori, pomogao bi.

• BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Надам се да ћемо се срести бар 18-ог у Уранополису па ћемо обавезно попити то пиво0takoje.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja