pronto 6799 Napisano April 19, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko kojim slucajem ima Madisona, a da je neispravan, slupan, nekompletan...itd...da poslujemo. Ono sto je vazno je da nije stranac i da je nekada (ili jos uvek) registrovan u Srbiji. Prednost 125/150. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano April 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/89059-maxi-scooter-berza/ Kolega prodaje ali je itekako ispravan i registrovan a i 250cc je, ne znam uklapas li se negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano April 19, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na paznji...ovo ipak ne igra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano April 20, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Kolega sa foruma Vasa je prodavao jednog ,mrzi me da trazim temu sad,ima oglas na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 20, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ima drugar prodaje 2000.god.150ccm,1200 evra u perfektnom je stanju "brankobp"mislim da mu je to nick Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...