wiking 80 Napisano Jul 19, 2022 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna,hoce li biti ove godine susret u Srpskoj Crnji?Nema na njihovoj web stranici nista objavljeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3049 Napisano Jul 19, 2022 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, wiking je napisao: Dali neko zna,hoce li biti ove godine susret u Srpskoj Crnji?Nema na njihovoj web stranici nista objavljeno... To bi trebalo valjda ovaj vikend da bude. @Kum_Mixer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Jul 20, 2022 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, daywalker je napisao: Da ubacimo i ovde posto je ulaz za bajkere free... Dodjite, dobar provod zagarantovano, mesto za kampovanje, obezbedjenje... Moto klub "Black Dragons" 060 1807929 Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Café Lokacija moto skupa 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Jul 22, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kraljevački motociklisti zajednički prave moto žurku sa kampom, na kraljevačkom sportskom aerodromu, zajedno sa barom Aerolend! Dobrodošli! Promenio Jul 22, 2022 član doktor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Jul 23, 2022 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 11.7.2022. at 13:20, aksentije73 je napisao: Ide li ko sa foruma u BL? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Jul 25, 2022 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan bio za vikend u Celarevu.SVE POHVALE ORGANIZATORIMA.Ladno pivo,mlak Dunav i izvrsna klopa na pescanoj plazi ,kamp u ladovini,divota....vidimo se i iduce godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano Jul 26, 2022 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, john314 said: bio za vikend u Celarevu.SVE POHVALE ORGANIZATORIMA.Ladno pivo,mlak Dunav i izvrsna klopa na pescanoj plazi ,kamp u ladovini,divota....vidimo se i iduce godine Takođe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Jul 29, 2022 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko info o skupu u Prahovu? Nisam bio nikad a razmišljam da idem a nisam našao na internetu sa predhodnih godina neke slike ni snimke. Kako mi nije bas blizu i idem sa lepšom polovinom godilo bi da znam malo više. Neću nositi šator pa mi je i smeštaj u blizini potreban. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5984 Napisano Jul 29, 2022 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, PetkovicBecej je napisao: Ide li neko info o skupu u Prahovu? Nisam bio nikad a razmišljam da idem a nisam našao na internetu sa predhodnih godina neke slike ni snimke. Kako mi nije bas blizu i idem sa lepšom polovinom godilo bi da znam malo više. Neću nositi šator pa mi je i smeštaj u blizini potreban. @Vampa-pitaj za detalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3456 Napisano Jul 29, 2022 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @PetkovicBecej @ivica744 klub organizuje smestaj kome je potreban. Javite se na info broj Goranu(predsednik kluba,mislim da ga ivica poznaje)063455227 https://www.google.de/search?q=free+rider+prahovo&source=lmns&bih=732&biw=412&prmd=ivsn&hl=sr&sa=X&ved=2ahUKEwjq6rjG7535AhUPBRoKHbOhDn8Q_AUoAHoECAAQAw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8198 Napisano Jul 31, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan On 29.7.2022. at 9:14, PetkovicBecej je napisao: Ide li neko info o skupu u Prahovu? Nisam bio nikad a razmišljam da idem a nisam našao na internetu sa predhodnih godina neke slike ni snimke. Kako mi nije bas blizu i idem sa lepšom polovinom godilo bi da znam malo više. Neću nositi šator pa mi je i smeštaj u blizini potreban. Planiramo ja i moje ženče za Prahovo u subotu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5984 Napisano Jul 31, 2022 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan @PetkovicBecej 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3456 Napisano Jul 31, 2022 (promenjeno) Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan U Prahovu je lepo i mirno bez divljastva,turiranja,gumopaljenika..... Drustvo i domacini za medalju. Nema negativnih komentara na sveukupan skup. Promenio Jul 31, 2022 član Vampa 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5124 Napisano Avgust 5, 2022 Pana, 510 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Темерин ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 137 Napisano Avgust 5, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Temerin standardno besplatan ulaz a domaćini i skup fantastični mnogo bolji od većine koja naplaćuje ulaz 500 ili čak 600 dindži... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5124 Napisano Avgust 5, 2022 Pana, 510 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam video nikakvu objavu za Temerin a nameravam predveče da se zaletim na tu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 6, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8198 Napisano Avgust 7, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za domaćine u Prahovu, organizacija na izuzetno visokom nivou. Amadeus bend ne bih komentarisao, jasno je i njima, ostalo za pohvalu. Domaćini srdačni, predusretljivi, retko se gde oseti ta atmosfera, nema ih mnogo ali funkcionišu kao porodica. Ako Bog da vidimo se dogodine. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5984 Napisano Avgust 8, 2022 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3456 Napisano Avgust 8, 2022 (promenjeno) Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Dva najjaca @ivica744 Promenio Avgust 8, 2022 član Vampa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Avgust 10, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Mol, Motofamilija, ovaj vikend ulaz Free .U parku kraj Tise ,prelepo mesto,puno hladovine,mnogo mesta za satore takodje u hladovini ,na 20 m plaza za kupanjac ,sve potrebno za uzivanje Promenio Avgust 10, 2022 član gixxer 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 618 Napisano Avgust 11, 2022 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi skoknuti do mola,ako iko bude bio umpwtak nek pusti fotku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1550 Napisano Avgust 11, 2022 Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vreme da posluži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 618 Napisano Avgust 12, 2022 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li koga danas u molu ja planiram sutra sa ekipom da skoknem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Avgust 12, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A Svilajnac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...