Vampa 3480 Napisano Januar 21, 2023 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Da pocnemo polako za ovu godinu 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5319 Napisano April 8, 2023 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan zna li ko šta o ovome ? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano April 8, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Stoji na njihovom sajtu. Koliko sam skontao to je povodom otvaranja firme ili gresim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17020 Napisano April 8, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad vidim ovo za NS, jel bio neko? Zna li se nesto za otvaranje sezone u BGu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5319 Napisano April 8, 2023 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam do TMC. Malo sam zakasnio da razgledam moto opremu i motore ali sam uživao u 2 sata svirke YU grupe. Okupljanje bolje nego pojedini skupovi. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano April 8, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Bez ljutnje, al kad je 50 % stanovnista u bg i ns, nije ni tesko okupiti zavidan broj ljudi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9822 Napisano April 21, 2023 Ne silazi, 2283 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme u toku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9822 Napisano April 22, 2023 Ne silazi, 2283 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano April 25, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovaj vikend Sr.Mitrovica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano April 25, 2023 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naplacuju ulaz a pesaci free. Van Gog... Tipican vasar za zaradu od gradjana, nema tu skupa za bajkere. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano April 25, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Najavili su kisu i prohladno. 160 km imam do tamo, nije malo za posle nocnu voznju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9822 Napisano April 26, 2023 Ne silazi, 2283 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Biće dobra svirka u SM, subota... Neša Zlatanović 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17020 Napisano April 26, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...svira bend Mitrovica flood... Promenio April 26, 2023 član BokyBoy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano April 29, 2023 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako je na Djuletu raja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Maj 11, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Tek danas sam nacuo da je moto skup u Backoj Palanci sad za vikend. Valjda je tako, nacuo usput od taksiste. Zna li neko sta? Ne vidim ovde objavu, mislio sam da je ovo glavno mesto da se reklamira moto skup. Ne znam kako ce ljudi doci ako ne znaju za dogadjaj. Ja sam iz Palanke pa ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3480 Napisano Maj 11, 2023 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Maj 11, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovaj moto skup ne znam da li je besplatan ili ne, pošto ne koristim društvene mreže drugar mi je poslao screenshot sa FB. Ni ovog moto susreta nema na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frf 364 Napisano Maj 11, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nije bio besplatan. Uvek se plaćalo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Maj 11, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje sta ce biti i id jednog i od drugog, najavljeno hladno vreme i kisa. Planirao sam otici na oba, ali cu odustati ako kisa nastavi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Maj 11, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza kaže da u subotu nema padavina ali ćemo videti još. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17020 Napisano Maj 12, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Hertzeg je napisao: Prognoza kaže da u subotu nema padavina ali ćemo videti još. padavine samo na skupu...od alkohola... aj, eto i mene, kao ne padne grad... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Maj 12, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, BokyBoy je napisao: padavine samo na skupu...od alkohola... aj, eto i mene, kao ne padne grad... Aj na vezi smo pa ćemo videti. Ja sutra radim do 14h pa sam posle free 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Zarkela je napisao: Pitanje sta ce biti i id jednog i od drugog, najavljeno hladno vreme i kisa. Planirao sam otici na oba, ali cu odustati ako kisa nastavi. A sta moze kisa meni sta mi moze sta mi sme nek mi........ ........ pa gde ti je mladost? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3613 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 979 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Bačka Palanka free. Jeftin i pasulj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 12, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio prosle godine, ok su bili za prvi skup cini mi se? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...