Svaler 1990 Napisano Maj 13, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Једва сам чекао да неко помене СМ. Ту је реч о јубилеју, дошло је преко 5000 мотора зато што је био 40. рођендан. Колико је тих ~5000 људи потрошило само на 2-3 пића ако су били цео дан? Да је био улаз 500дин, *урац би мој дошло толико мотора. Толико. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1899 Napisano Maj 14, 2016 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan E moji ljudi, dosta vas laprda gluposti. Stvarno ta bina kosta 2500e i grupa glavna u subotu 3000e, plus ostale grupe po 100e-500e. Ko je bio u SM, video je to sve sto je placeno. U principu moto susret izlazi uvek preko 10.000e. Znate dobro, vi koji ste bili da je ulaz za motore bio besplatan, a pesaci da su placali. Da klope besplatne nije nikad nestalo, jednostavno se zna kad je dorucak i kad je rucak. Combe uvek obavestinsa bine. Ljudi, idete na koncerte gde karte kostaju po par hiljada dinara, a iste grupe sviraju i svirate k...u za 300din oko ulaza. Zaista, ako je 300din problem, ostavite broj racuna pa cemo skupljati pomoc, a motor slobodno prodajte Sent from my iPhone using Tapatalk Da ali u SM nije naplaćivan ulaz za motore.Kako ste se vi organizovali i platili samo vi znate. Janko naplati nešto što nije ni prineti skupu u SM. Inače na skupu sam u SM bio celih 20 minuta smorilo turiranje i pucanje,jeo nisam slušao koncert nisam ....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1899 Napisano Maj 14, 2016 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav evo da malo pojasnim nasu situaciju MC KISACHCROWS iz Kisaca vodim vec sestugodinu nikako da me smene sto bi vec i bilo vreme dosadilo mi al vujemo lane bilo 250olim motore volim skupove i suvise vec dosta znam kako sta funkcionise Mi nazalost ulaz naplacujemo lane bilo 250 din za dva dana pesaci placali 200 din po danu a sad o onim hiljadama evra koje zaradjujemo......kad smo lane sve poplacali ostalo je 120 e i oko 5hiljada dinara da clanarina je 2000 din ghodisnja ima nas 14 clanova to je 28000 din .znaci ovaj skup koji cemo raditi imamo oko 45 hiljda din donacije nece biti jer svi kazu teska vremena. ako nekog zanima troskovnik 800 e bina 400 e klopa mi spremqamo pasulj i sarmu i to ko kolko moze da pojede nije se desilo da gost nije dobio to tvrdim jer jA STROGO VODIM RACUNA O TOME. muzicari i to oni jeftiniji nece ispod 80 ev ni da pristupe bini,,, imamo 4 grupe znaci 32o e samo bendovima ...sad kolega piso prikolicu pa nece da stave ozvucenje na bilom kakav pod mora biti tepih ispod i ostale stvari....ako ne uzmem binu a pravim na prikolici ozvucenje ce me izaci najmanje 300 e ako neko nudi za manje evo ja ga angazujem pa dragi moji bajkeri kako god hocete mesna zajednica digla ruku nema kazu grad neda itd.... pa hocete li doci na pasulj i muziku iz komjutera ...sigurno necete nemojmo se zavaravati kolega napiso neki klinci da sviraju al ni klinci nisu naivni njihova cena nije ispod 50 e ako neko ima nek mi javi pa dragi moji ako imamo toliku zaradu dve tri hiljade evra cu je sa vama rado podeliti,, za sada toliko pozdrav janko demro st . Eto sam si napisao ima zarade.Ako zovete goste nemojte na njima zarađivati nije domaćinski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Nije naplacen ulaz jer je bilo 40 godina kluba. Mislim da svako ko je isao na skupove makar zadnje dve tri godine unapred zna gde vredi platiti kartu a gde ne. Samim tim ce se neki klubovi vremenom ugasiti sto se tice skupova, ili vratiti na pravi put. Verovatno si bio bez drustva pa si pobegao Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan A zarada ide u svrhu da se u sledeci moto susret ulozi jos vise i da bude bogatiji. Niko dinar jedan nece uzeti za licnu korist, makar je u Sremu tako Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 14, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Zar Sabac nije sledeci vikend. Mislim ja bi pre u Sabac nego u Sid Sent from my iPhone using Tapatalk Nije koliko vidim po kalendaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, zabrojao sam se onda Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 14, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto su mutirali zvuk. Gledao davno, odlican dokumentarac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 14, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup Kamenicki park - Novi Sad 1997. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Ima li danas neki skup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 14, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Zrenjaninu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Na kojima se ne naplacuje ulaz!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Salim se!Znam za Zrenjanin,nego jos neki osim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano Maj 14, 2016 Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kad ne bude, bice kontra efekat. Smoricete se. Svako nastoji da napreduje u necemu, inace cemu svrha bilo cega ako ces ici unazad? Sent from my iPhone using Tapatalk Velike bine, skupi bendovi (kojih nam je pun qrac), gogo igracice i ostale idiotarije... to nije napredovanje, vec nazadovanje i to zesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2844 Napisano Maj 14, 2016 Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Salim se!Znam za Zrenjanin,nego jos neki osim Koceljeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koceljeva isto naplacuje ulaz. Tema je motoskupovi gde se NE NAPLACUJE ULAZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Maj 14, 2016 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup Kamenicki park - Novi Sad 1997. E tad smo bili mladji (neki i lepi) i cini mi se vise uzivali u zivotu . Zadovoljan sam sto sam ostao isti (mislim na moto uzivanje) i ne dam da me godine zajebu. Sve ide iz glave, jel tako Branko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 14, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, tako je moj dobri i preposteni Dane, kao sto sam ti i ja sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5590 Napisano Maj 15, 2016 Pana, 543 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan - Nema potrebe da se u ovoj temi organizatori pravdaju zašto naplaćuju ulaz. Negde se isplati platiti a negde ne bi išao ni da mi plate. Ima raznih kalkulacija , računica i troškovnika. Jeste glupo pozivati goste a onda ih sačekati sa ulaznicom a još kada pešaci, razgledači i automobilisti plate manje , e onda je to cirkus . Ne odobravam ja ni 55% marže , akciza i PDV u ceni benzina ali sipam i ne kukam pumpadžiji. Vozim Primera da može bez naplate ( ili sa simbiličnom naplatom ) ima i podržavam te klubove. Trudim se da im kroz kupovinu suvenira , majice, pića ... nadoknadim troškove. Voleo bih da se u ovoj temi čitam iskustva , mišljenja i info onih koji imaju veze sa naslovom a ne oni koji su protiv. Moto Skupovi na kojima se ne naplaćuje ulaz. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 15, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ove godine nema kalendara van MAS-a??? A sto se tice cene ulaznica, mozete je smanjiti izbacivanjem:go go igracica, debilnog pranja motora, jeftinija bina, stunt show koji dosadi nakon sto ga vidis 2 puta i slicno. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano Maj 15, 2016 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan MC NS RIDERS evo vec nekoliko godina za bajkere ili motocikliste na motoru ne naplacuje ulaz. pesaci placaju simbolicno da bi mogli doci i pogledati motore,druziti se sa bajkerima,pogledati p[rogram i naravno dobro se zabaviti na otvorenom. jako je tesko u danasnje vreme placati skupe grupe zarad posete a ne naplatiti neki ulaz da se pokriju troskovi. stoga mi pravimo ugodjaj za motocikliste i nase goste a ko hoce da gleda Boru Corbu,Van Gog i ostale stalne goste skupova po paprenim cenama neka ide na koncert istih i ne pljuje po organizatorima sto nemaju zvucne grupe. ja vec godinama nemam pojma ko nastupa po moto desavanjima iz razloga sto sam zaokupljen druzenjem ,pivom i tako nekim lepsim stvarima . znaci dobrodosli dragi gosti prvi vikend Juna ,plaza Oficirac Novi Sad/23 MOTO FEST MC NS RIDERS 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 15, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ove godine nema kalendara van MAS-a??? A sto se tice cene ulaznica, mozete je smanjiti izbacivanjem:go go igracica, debilnog pranja motora, jeftinija bina, stunt show koji dosadi nakon sto ga vidis 2 puta i slicno. pozdrav imas na faceboku potrazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 15, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ove godine nema kalendara van MAS-a??? A sto se tice cene ulaznica, mozete je smanjiti izbacivanjem:go go igracica, debilnog pranja motora, jeftinija bina, stunt show koji dosadi nakon sto ga vidis 2 puta i slicno. pozdrav imas na faceboku potrazi Pa mogao si ostaviti link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Maj 16, 2016 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kada hoćeš negdje da ideš dovoljan je jedan razlog a kad nećeš naćeš ih milion Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5590 Napisano Maj 16, 2016 Pana, 543 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan MC NS RIDERS evo vec nekoliko godina za bajkere ili motocikliste na motoru ne naplacuje ulaz. pesaci placaju simbolicno da bi mogli doci i pogledati motore,druziti se sa bajkerima,pogledati p[rogram i naravno dobro se zabaviti na otvorenom. jako je tesko u danasnje vreme placati skupe grupe zarad posete a ne naplatiti neki ulaz da se pokriju troskovi. stoga mi pravimo ugodjaj za motocikliste i nase goste a ko hoce da gleda Boru Corbu,Van Gog i ostale stalne goste skupova po paprenim cenama neka ide na koncert istih i ne pljuje po organizatorima sto nemaju zvucne grupe. ja vec godinama nemam pojma ko nastupa po moto desavanjima iz razloga sto sam zaokupljen druzenjem ,pivom i tako nekim lepsim stvarima . znaci dobrodosli dragi gosti prvi vikend Juna ,plaza Oficirac Novi Sad/23 MOTO FEST MC NS RIDERS To je to ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...