Duh 4 Napisano Decembar 20, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi preporuka za cizme. Samo to mi fali od opreme i vise nema zime. Dakle treba mi model za ovo hladnije vreme, za leto imam patike koje se i zimi odlicno ponasaju, ali su na ispod 5 stepeni nedovoljne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 20, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=12252.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 20, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I meni nedostaju cizme. Rece mi Spave da u Guevari mogu da se kupe dobre Diadora cizme za oko 7000 dinara. Skoknucu ovih dana da pogledam. Ili skokni ti, pa javi utiske ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 20, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe te cizme Sale, al dok one dodju iz inozemstva, ta magicna cifra od 200e, malo naraste... One u Guevari izgledaju ok, al sta ja znam o moto cizmama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 20, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan probaj naci Sidi,jako kvalitetne i jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 20, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nisi nam rekao najvazniju stvar - budzet kojim raspolazes Kod nas mozes naci skuplju i bolju varijantu - Alpine Stars i jeftiniju i malo skromniju - Diadora U zavisnosti od budzeta biras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 20, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E da, imas i jako dobre i superpovoljne modele W2, mozes ih pogledati u CentruS. P.S. Sparco je uzeo neke od 9000 dinara cini mi se i voza se ko sretan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 21, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Budzet... Zar osmeh ne govori sve? ;D Izdvojicu onoliko koliko treba da mi bude toplo, ali nemam bas novca da se razmecem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 21, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Za asfalt, off-road, i jedno i drugo? Put, gradsku vožnju, jurnjavu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 21, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ja jurio... ;D Za ziiimu, eto zasta. ;D Zimi necu voziti offroad sigurno, dakle asfalt, gradsko-prigradska voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 21, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Eve ti nekoliko preporuka od čizama koje sam nosio/probao (cene u USA): Touring BMW AllRound - $190 Dainese Apache D-Dry - $190 Enduro (road/off-road) BMW Santiago - $325 Dainese Virunga - $280 I za svaki slučaj Off-Road Sidi Discovery - $265 Alpinestars Tech 6 - $280 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 21, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan A da probaš s' ove fenserske.... ;D...ima i rupa za menjač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 21, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ili ove Paukove: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=9835.msg160009#msg160009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan BMW-ove mogu i da se nose kad nisi motorom , iagledaju skroz kulturno i diskretno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Decembar 21, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Gaerne SG10, tako da samo njih mogu da preporucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 21, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Eve ti nekoliko preporuka od čizama koje sam nosio/probao (cene u USA):... Kod nas postoje uvek 2 problema pri kupovini moto opreme. Prvi- treba skupiti pare, i drugi- kad skupis pare treba pronaci odgovarajuci komad opreme jer malo toga ima na lageru nego se sve porucuje iz inostranstva, a kad stigne, cene... Pa ima raznih cena. ;D Da su kod nas te Dainese po toj ceni, ne bih razmisljao mnogo, ali nisu... Hvala u svakom slucaju. Ili ove Paukove: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=9835.msg160009#msg160009 Nece mi se slagati sa novom bojom motora, ne ide nekako roze i nnarandzasto. ;D BMW-ove mogu i da se nose kad nisi motorom , iagledaju skroz kulturno i diskretno... Opet su to moto cizme, nije to to. Ima snizenje negde u gradu, kupio drug kozne cizme za 8000, skroz dobro izgledaju. Ja imam Gaerne SG10, tako da samo njih mogu da preporucim. Video sam tvoju temu, ali mi cena od 300e ne odgovara bas... A da probaš s' ove fenserske.... ;D...ima i rupa za menjač Kako tebe zaboravih da citiram... ;D Da su crno- narandzaste pa i mozda, ovako nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 24, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.xtreme.co.yu/site/alpinestars/web_gtx_black.jpg Gore-Tex za 210e...a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 24, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.xtreme.co.yu/site/alpinestars/web_gtx_black.jpg Gore-Tex za 210e...a? Cudi me otkud tamo tako povoljna cena, samo rukavice su 100e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 24, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan http://www.xtreme.co.yu/site/alpinestars/web_gtx_black.jpg Gore-Tex za 210e...a? To je odlicna cizma ali je vise u touring/sport-touring fazonu. Nije za Enduro bas. E da, Majstor Kvarisa je uzeo Diadora enduro cizme jako povoljno, milim da bi ti to bilo najbolje. Odmah ga cimni pa vidi da ti ih donese da pogledas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 24, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cudi me otkud tamo tako povoljna cena, samo rukavice su 100e? Da, gore-tex je provereno. http://www.xtreme.co.yu/site/alpinestars/web_gtx_black.jpg Gore-Tex za 210e...a? To je odlicna cizma ali je vise u touring/sport-touring fazonu. Nije za Enduro bas. E da, Majstor Kvarisa je uzeo Diadora enduro cizme jako povoljno, milim da bi ti to bilo najbolje. Odmah ga cimni pa vidi da ti ih donese da pogledas Kad budes video sta sam napravio od motora, shvatices da se cizme slazu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.xtreme.co.yu/site/alpinestars/web_gtx_black.jpg Gore-Tex za 210e...a? To je odlicna cizma ali je vise u touring/sport-touring fazonu. Nije za Enduro bas. E da, Majstor Kvarisa je uzeo Diadora enduro cizme jako povoljno, milim da bi ti to bilo najbolje. Odmah ga cimni pa vidi da ti ih donese da pogledas ja pre nekih mesec dana odem da kupim rukavice...i kupim... a zavrsim i sa ovim (sva sreca pa mi zena ne cita forum ;D): Nisam se nesto navozao bas, mozda sve skupa oko 300km do sada, i sta znam, mogu da ti ih preporucim. Mislim da su neka sredina izmedju touringa i endura. Deluju dosta kvalitetno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 24, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ja se lozim na ovo , zbog izgleda a i cene. U Guevari Diadora GT 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cizma je bolja nego da je nemas.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 24, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Istina... Al ne kupujem cizme bas svaki dan, pa moram dobro da razmislim. Dobre su te offroad varijante, cak su i cene pristojne (tamo sve kosta 210e ??? ;D), ali ne planiram neki ekstremni silazak s puta, tako da mislim da ce ona WEB varijanta da posluzi... Videcu jos narednih dana, kupovina u svakom slucaju posle NG, kad primim platu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 25, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se lozim na ovo , zbog izgleda a i cene. U Guevari Diadora GT 2. Ne izgleda lose, za koliko planiras da ih upecas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...